Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović  (Pročitano 56610 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Jel ti kazem, citala dobrosusedsku stampu i imam sta da vidim  Smile

Fali joj od 5 do 15 hiljada glasova (ili jedna dijaspora, kako kazu).

Josipovicu ne daj se!

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Kolinda Grabar Kitarović ipak NEĆE biti predsednica Hrvatske?

Dva dana nakon održanih izbora na društvenim mrežama i portalima na internetu pokrenuta je oštra javna rasprava o ustavnosti i zakonitosti izbora Kolinde Grabar Kitarović za predsednicu

Foto: Profimedia/AFPPREOKRET: Kolinda Grabar Kitarović ipak NEĆE biti predsednica Hrvatske?
Kolinda Grabar Kitarović izabrana je prošle nedelje za predsednicu države prema još uvek privremenim i nepotpunim rezultatima DIP-a, sa 50,74 odsto ili 1,114.856 glasova birača. Iz tako predstavljenog rezultata logično se zaključuje da je nova predsednica izabrana većinom glasova svih birača koji su glasali.

Međutim, dva dana nakon održanih izbora na društvenim mrežama i portalima na internetu pokrenuta je oštra javna rasprava o ustavnosti i zakonitosti izbora Kolinde Grabar Kitarović za predsednicu. Legalnost izbora u sredu je dovela u pitanje Sandra Petrović Jakovina iz SDP-a, koja je u izbornom štabu Ive Josipovića bila zadužena za pravna pitanja.

Ona je izjavila da smatra da je pobeda Kolinde Grabar Kitarović po znakom pitanja i da se o svemu mora izjasniti Ustavni sud zato što Zakon o izboru predsednika nije usklađen sa Ustavom, te da po Ustavu Grabar Kitarović nije izabrana predsednica jer nije dobila većinu glasova svih birača koji su glasali.

“Predsednik Republike bira se većinom svih birača koji su glasali. Ako ni jedan od kandidata ne dobije takvu većinu, izbor se ponavlja za 14 dana” piše u 95. članu hrvatskog Ustava.

- Nećemo pozdraviti Kolindu Grabar Kitarović jer je ona neustavno izabrana za predsednicu Republike. Ustav precizno navodi kako je predsednik Republike Hrvatske izabran većinom glasova birača koji su glasali, a ona je dobila manje od polovine glasova. Hrvatska se nalazi u ustavnoj krizi i to će vrlo skoro svima postati jasno – dodao je izvor iz vladajuće SDP-a.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Колинда Грабар Китаровић: За мене су сви Срби у Хрватској Хрвати Smile

друго нисмо ни очекивали  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2015, 11:29:23 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6300
Иначе, жешћи фејл у информеру  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
picka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Glavni urednik Informera: Uhapsite me, lagali smo za seks aferu sa hrvatskom predsjednicom!

Dnevni list "Informer" je objavio da je, navodno, došao u posjed seksi fotografija Kolinde Grabar Kitarović, a glavni urednik tog lista Dragan J. Vučićević demantovao je istinitost tih fotografija na današnjoj vanrednoj konferenciji za štampu.

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista “Informer”, Dragan J. Vučićević, danas je u “press centru” Tanjuga održao konferenciju za novinare na kojoj je demantovao istinitost fotografija i vijest o seks snimku hrvatske predsednice  Kolinde Grabar Kitarović, koja je izašla na naslovnoj strani “Informera”.

- Kao što sam već najavio na društvenim mrežama, sazvao sam konferenciju da se izvinim srpskim i hrvatskim čitaocima, kao i predsejdnici Hrvatske što smo objavili snimke koji su lažni. Samo ja sam kriv i niko drugi. Spreman sam da prihvatim svaku vrstu odgovornosti – rekao je Dragan J. Vučićević.

On je istakao da nije imao namjeru da nanese zlo hrvatskoj predsjednici, niti želi da vodi kampanju protiv nje.

- Ispalo je da nismo dovoljno informisani za ono što smo uradili i ja sam najveći krivac i snosiću svu odgovornost. Zaradu koju bude imao Informer od vikend izdanja uplatićemo u humanitarne svrhe. Možda će to biti za izbjegle iz Hrvatske, možda za nešto drugo…obavjestićemo vas koliko i gdje smo uplatili - istakao je Vučićević.

- Čuo sam komentare da treba uhapsiti mene i Informer. Ako me treba uhapsiti, prihvatiću i tu odgovornost – tvrdi glavni urednik Informera.

On je napomenuo da je izvor za ovu vijest bio čovjek iz Srbije sa kojim sarađuje već godinama i da sada nije siguran da li je dugogodišnji saradnik želio da mu podmetne ili se radi o grešci.

(Telegraf.rs)

« Poslednja izmena: 17. Jan 2015, 14:26:54 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Овај ко да је први пут објавио лаж... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Vučić je izgleda toliko razmazio ovog svog kera da je ovaj počeo da zapišava i komšijska dvorišta.  Smile

Inače dobra mu ova slika na Shitteru, podseća me na ovo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung Galaxy S5
Nebojša Stefanović - Nadam se da će ta žena (Kolinda) prestati da pravi skandale!

Evo najnovijeg ispada Nebojše Stefanovića tako što naziva predsednicu Hrvatske - "Ta žena" Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.