Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:27:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nositi minić kad ste s dečkom?  (Pročitano 33395 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Teško onom muškarcu koji po garderobi procenjuje devojke i žene! To znači da su mu prirodni nagoni zdravog mužjaka odumrli i zatupeli, ili je dotični opterećen fizičkim ili mentalnim problemima.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Ja sam protiv toga da mi djevojka izgleda kao Seka Aleksic, Stoja, Slavica Cukteras... Uostalom, zasto ja uopste pisem ovdje o ovome, svoj stav sam iznio, tako funkcionise moja veza i moja porodica. Isto tako. da vidim da mi je sestra obucena u minic i dekoltiranu majcu, zveknuo bih joj samarcinu i poslao je kuci... Sreca pa imam normalnu sestru i djevojku. Kome se nosi minic, neka ga nosi, ali taj ne moze vise imati kod mene iole postovanja, a da ne doticemo dobro misljenje koje ce definitivno nestati sa moje strane prema toj osobi... Ja sam svoje rekao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Isto tako. da vidim da mi je sestra obucena u minic i dekoltiranu majcu, zveknuo bih joj samarcinu i poslao je kuci...
To se zove trajno resavanje problema...
Sto jaci udarac...trajnije resen problem  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
I šta je on sad nama o sebi rekao? Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia e72 + 6630
Citat
Kome se nosi minic, neka ga nosi, ali taj ne moze vise imati kod mene iole postovanja, a da ne doticemo dobro misljenje koje ce definitivno nestati sa moje strane prema toj osobi...

znaci minic je jedini kriterijum za procjenu osobe?
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Ja sam protiv toga da mi djevojka izgleda kao Seka Aleksic, Stoja, Slavica Cukteras... Uostalom, zasto ja uopste pisem ovdje o ovome, svoj stav sam iznio, tako funkcionise moja veza i moja porodica. Isto tako. da vidim da mi je sestra obucena u minic i dekoltiranu majcu, zveknuo bih joj samarcinu i poslao je kuci... Sreca pa imam normalnu sestru i djevojku. Kome se nosi minic, neka ga nosi, ali taj ne moze vise imati kod mene iole postovanja, a da ne doticemo dobro misljenje koje ce definitivno nestati sa moje strane prema toj osobi... Ja sam svoje rekao.

Ja te ne razumem ...ali ajde.Znaci da rezimiramo po tebi su zene koje nose minice nemoralne,bezobrazne,lake,kurve...i sta ti ja znam.A ako je po tvome onda su OK?Da li ti kapiras sta pokusavamo da te pitamo svi ovde ili se ti pravis glup?Ko  ti daje pravo da udaris sestri samar ako ona to uradi?I da li mislis da ce neka normalna devojka sa mozgom uopste imati nesto sa tobom posle ovakvih saznanja?Govorim ti o tvom posesivno samozivom stavu koji nameces okolini(sestri ,devojci...itd).

Citat
misljenje koje ce definitivno nestati sa moje strane prema toj osobi.
A sta ti mislis o njenom misljenju prema tebi.

Jedno pitanje,kad bi ti bio sa tom devojkom koja ne nosi minic...i ona izadje sa svojim drugaricama u grad u minicu.Kako bi odreagovao?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja baš imam sreće što ne znam ljude koji bi lupali šamare jedni drugima zbog toga što im se ne dopada neki odjevni predmet.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto ljudi, sto cudi  Smile

Rekoh svoje misljenje, medjutim, citajuci sve napisano... imam izjavu za javnost Smile

Nikada, ali ni pod tackom razno, moja draga ljubljena jaca polovina nece moci, niti ce smeti "a" da kaze sto se mog stila oblacenja tice. Nece smeti da se petlja ni sutra, ukoliko odlucimo da uplovimo u bracne vode. Kupujem i oblacim ono u cemu se osecam najprijatnije i ono sto volim, odnosno sto mi se svidja. Neka bude stilista svojoj mami, meni  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
A, cekaj, treba da izadje na minicu i da je neko uslika, da je postave na burek i klinci da bale i salju kako bi je... kako bi joj svasta radili? Pogledajte koliko je samo na ovom forumu slika djevojaka koje su obukle minic, pa ih neko slika odozdo i onda idu komentari tipa "Dobra za po**bat." "Prava socna fuksica" i slicno. Koliko puta u amaterskim galerijama pored svih onih djevojaka u raznim pozama i sa svim i svacim u ustima i ostalim supljinama naidjete na sliku obicne djevojke oskudnije obucene? Da mi djevojka izadje u minicu protiv moje volje, ne bi mi vise bila djevojka. To je odgovor na gore postavljeno pitanje. Meni imponuje sto znam da bi mnogo, mnogo, mnogo muskaraca htjelo da bude na mom mjestu, ali to ona nije postigla kratkim suknjama i dekolteom... Zato, za razliku od dvadesetak djevojaka koje mogu ovog trena da se sjetim, a kojima je bar toliko ljudi vidjelo djelove tijela koji u principu ne treba da se vide javno, o njoj ne moze niko reci da je sama ostala da poprica sa nekim deckom, a kamoli da je flertovala sa njim, prekrstala noge a la Seron Stoun, da joj je blicala sisa, pa cak ni brus... To je po meni prava djevojka... No, to ne mogu da shvate osobe koje jedva cekaju novi broj "Sveta" i "Skandala" da vide koliki je kome, kome je ispala sisa, ko nosi koliko kondoma i koliko je djevojka imala momaka, kako su joj blicale gace ispod suknje... Nekada je vazilo pravilo da ako djevojka spava sa vise momaka, momci sa kojima nije treba da se drze podalje od nje. Danas, svi momci bale na takve djevojke. Na moju nece, jer vodim racuna o njoj. To radim na svoj nacin, i ne shvatam kako ijedan muskarac moze da dozvoli, a ne, kako vidim, da jos i potpomaze djevojci da izgleda kao namfomanka. Suknjica malo, vrlo malo, iznad koljena, pripijena uz noge je OK, sve vise od toga zasluzuje i cjenovnik ili natpis "Izvol'te" ispod pupka.  Nemojte se uvrijediti, djevojke, nije ovo nista licno, po vasim komentarima vidim da volite da oblacite to, ali mi nije jasno kako mozete da se savijete kad znate da vam pilje u grudi i zadnjicu (ili nesto vise, je li...) a da vam to ne smeta. A svjesne ste toga... Uostalom, ja i sa ovakvom djevojkom imam dosta konkurencije, koja, doduse, nema sanse da dodje do nje, ali svejedno- sta da uradim, da joj mozda kazem da se ponudi svima? Ne, ne, ne... To sto vi pricate je meni neshvatljivo. A, ja sam zadovoljan sto ne moram da gledam na svaku sliku koja se nadje na netu da bih vidio da nije mozda moja djevojka, za razliku od nekih... Kao sto rekoh, njeno tijelo je bilo, a i ostace samo moje, i za gledanje i za nesto vise.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
toliko predrasuda,generalizacije i bukvalnog poimanja stvari na jednom mjestu,
nisam imala prilike da vidim još od onih masovnih mitinga na prostorima balkana devedesetih...

e, to su bile nesretne godine....
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:27:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.