Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Slim symbian E50  (Pročitano 44783 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
probao sam sa svim onim kodovima silnim i opet isto. tel se resetovao svaki put ali problem je ostao!! Smile
Onda bi mogao da ga flešneš recimo - u servisu preporučljivo. Ako i dalje ne pomogne, onda je kamera otišla u večna lovišta tj., elektronika iste u telefonu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E 50
ok probacu i to pa cu vas obavestiti.
HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
evo koliko slobodne memorije imam sa firmware V 07.13.0.0 posle restarta

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0002.jpg
(12.9 KB, 280x320)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 02:26:48 od vecera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E 50
flesnuo sam ga u servisu i opet nista. Serviser kaze da je stradao neki modul za kameru da koga je tesko doci, ali nije ni on siguran.Meni je neverovatno da nesto tako odjedared strada,tel je nov, nije mi ni pao niti nista.Stvarno mi nije jasno.
Skinuo  sam neke teme za symbian sa bureka ali nece da ih instalira, pa me interesuje gde bih mogao da nadjem koristan software za njega posto mi je tel totalno prazan
HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
flesnuo sam ga u servisu i opet nista. Serviser kaze da je stradao neki modul za kameru da koga je tesko doci, ali nije ni on siguran.Meni je neverovatno da nesto tako odjedared strada,tel je nov, nije mi ni pao niti nista.Stvarno mi nije jasno.
Skinuo  sam neke teme za symbian sa bureka ali nece da ih instalira, pa me interesuje gde bih mogao da nadjem koristan software za njega posto mi je tel totalno prazan
HVALA
Pa ako ti je telefon nov trebalo bi da imash garanciju. . .
Drugo linkovi su zabranjeni na ovom forumu pa cesh morati da budes dokon i da trazis temu (ako je uopste ima) Syimbian 9.1 application (ili idi na google pa search symbian 9.1 applications).

Trece meni licno Forum (makar deo mobilne telefonije je totano neorganizovan) tj. nema uopste indexa(bolje da je ostala piraterija dozvoljna dok makar nije forum postao ozbiljniji u svakom pogledu -ovako samo gubi posetioce) . Ja licno sve manje i manje posecujem ovaj forum.. ali svratim ponekad nadajuci se da je neko napravio reorganizaciju ali nista od toga.
(Nisam dokon i nemam vremena tragam za symbian 9.1 postovima po celom forumu a iskreno samo to me i interesuje i vec sam pisao jednom da se stavi taj Symbian 9.1 Index)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 13:59:30 od vecera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
@večera, ovde se indeksiraju vredne teme: Top: Lock: Nokia, Sony Ericsson, Motorola, PocketPC, Unlocking ... Tutorijali i Objasnjenja.
Zatim, ovde: Index korisnih tema.

Ako meni nije bilo teško tražiti, ne znam zašto je to vama problem i zašto ste toliko lenji?!? Evo par topika u kojima postoji gmila S60 tema i to lepo razvrstanih po verzijama OS-a:
http://forum.burek.com/index.php/topic,10627.1230.html - Teme za s60 mobilne telefone
http://forum.burek.com/index.php/topic,87278.0.html - Teme za N-series
http://forum.burek.com/index.php/topic,172506.0.html - Teme za UIQ 2.1
http://forum.burek.com/index.php/topic,175344.0.html - Teme za UIQ 3.0
http://forum.burek.com/index.php/topic,159758.0.html - Teme za Symbian OS 9.1

Sada samo da vam skuvamo kaficu! Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 19:00:03 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Cigla sad si me zbunio....
Ja mislim da je index " Mobilna telefonija ~ Operateri ~ Servisiranje ~ Smartphone" a da su u njemu postovani "postovi"(bez mogucnosti novog posta u okviru neke teme -samo mogucnost odgovora .. ako me kontash Smile)

Ja sam predlozio josh davno (ali je moj post instant dobio lock) da se stavi Index u okviru " Mobilna telefonija ~ Operateri ~ Servisiranje ~ Smartphone" npr. Symbian 9.1-9.2 i da onda u njemu ljudi Otvaraju nove teme (a TOPoovani postovi bi bili npr. Teme za Symbian OS 9.1 etc. etc.
Tako bi svi korisnici S9.1 bili manje na mukama)
No... ne bi da ovu temu pretvaram o forumu tako da .. .ja sam probao .. stavio moj predlog na redlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku (davno) bilo je receno da ce indexi biti dodeljeni. ali nista se nije promenilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ja sam predlozio josh davno (ali je moj post instant dobio lock) da se stavi Index u okviru " Mobilna telefonija ~ Operateri ~ Servisiranje ~ Smartphone" npr. Symbian 9.1-9.2 i da onda u njemu ljudi Otvaraju nove teme (a TOPoovani postovi bi bili npr. Teme za Symbian OS 9.1 etc. etc.
Tako bi svi korisnici S9.1 bili manje na mukama)
No... ne bi da ovu temu pretvaram o forumu tako da .. .ja sam probao .. stavio moj predlog na redlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku (davno) bilo je receno da ce indexi biti dodeljeni. ali nista se nije promenilo
Iskreno da ti kažem, ne postoji neka velika i preterana razlika izmedju Symbian verzije 6.1...8.x i 9.x i sve je to u stvari S60 platforma. Smile

Samim tim, kada nije verzija 6.1 dobila svoj poseban deo foruma mobilna telefonija, zatim 7.0, pa 8.0 i na kraju i 8.1 ... zašto bi za ime boga trebalo da 9.1 verzija dobije tako nešto?!?

Na kraju krajeva i takav način "deljenja" je na par naših eminentnijih foruma naišao na ogroman otpor članova da je verujte mi na reč forum izgubio 70% nekadašnje posećenosti baš iz tog razloga - "deljenja" na oblasti!

Druga stvar je piraterija i forumi koji je gaje, ili sajtovi koji se bave prodajom softvera ... oni mogu da se dele i na Symbian oblasti i to po verzijama OS-a i na Java oblasti i WM i ...
Ovde raspravljamo generalno o mob. telefoniji, a ne samo o Symbian 9.1 uredjajima!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Upgrade-ovala sam firmware na mom  E50 sa verzije V 06.41.3.0 na V 07.13.0.0...I imam do sada samo pozitivna iskustva...Najvažnije što sam primetila je više slobodne RAM memorije, iako imam pokrenute iste aplikacije i programe...Prilično sam ga testirala i do sada mi se nije pojavila ni jednom porukada je Memory Full...Nadam se da će tako i ostati, ali svakako preporučujem svakom ko ima stariju verziju da je upgraduje... Smile Smile Smile

Da nemash mozda problem sa indetifikacijom pozova ?
Ja imam problem... jel 80% brojeva u imeniku imam u internacionalnom formatu +38163xxxxxx
a posto kad me zovu sa 063xxxxxx telefon ne prepoznaje broj... koliko sam citao po nokia forumima to je kao novina u firmware. . . . do sada je nokia proveravala poslednjig 7 cifara a sa v 07.13.0.0 proverava 11 cifara. i to cini +38163xxxxxx i 063xxxxxx potpuno dva razlicita broja Smile
Znaci to cini samo za brojeve sa 6 cifara ... brojeve za sedam cifara indetifikuje isto i u internacionalnom formatu i u "home" formatu(ne racunam 063 kad kazem 6 cifara ili 7 cifara.... ovo cisto ako neko cita iz Telenor call centra da mu sto bolje pojasnim).

A zovem telenor i kazem sta je nokia promenula u softweru(da ih pitam da li mogu da primam pozive sa njihove mreze u internacionalnom formatu posto su oni jedini koji imaju sestocifrene bjojeve -ako ne gresim) ... i oni meni NEVALJA TI NOVI SOFTWER... NOVI SOFTWER... IQ Telenor suporta necu da komentarisem...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2007, 02:15:02 od vecera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E 50
vrlo cesto mi se desava da mi nokia izbaci poruku Memory full please close some app. and try again. Iako su mi sve aplikacije zatvorene. onda ga restartujem i sve je ok neko vreme. verzija fw je 06.27.1.0. na koji nacin mogu apdejtovati fw i da li bi mi ti resilo problem? Pokusao sam da nadjem neke app. za reboot ali nijedna ne radi, pa moram "rucno" Da li postoji neki takav program koji radi provereno? hvala puno!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.