Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Slim symbian E50  (Pročitano 45082 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola L7e
'klik' ne moze da se iskljuci jer je to sistemski file i kao takav deo firmware-a i ne moze da se menja ... bar ja tako mislim  Smile
Tacna lokacija je Z:\System\Sounds\Digital i nijedan file ne moze da se brise jer su READ ONLY
tako da svi znaju ko je paparazzo  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 09:37:06 od rikeee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Stvarno je glupo... Mislim, nisam neki voajer, ali u nekim situacijama (npr. slikam pismeni deo na ispitu pa posaljem MMS) stvarno mi zvuk nije potreban...
Steta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Stvarno je glupo... Mislim, nisam neki voajer, ali u nekim situacijama (npr. slikam pismeni deo na ispitu pa posaljem MMS) stvarno mi zvuk nije potreban...
Steta...  Smile
Možda postoji fora oko zamene UID linje, tj., da se odradi prazan(bez zvuka) fajl identičnog naziva i smesti u E:\System\Sounds\Digital umesto u Z:\System\Sounds\Digital i verujem da će kamera automatski pokretati njega verujući da je izvršen update telefona umesto onog iz rom-a. Mora samo biti isti UID tj., pri izradi "praznog" fajla treba dodeliti isti UID što je možda i  izvodljivo na "pravim" S60v2 uredjajima, ali na ovim novim ... treba probati .....

Na ovakav način se dodeljuju recimo programi koji pod default otvaraju izvršne fajlove(želiš da ti se PowerMp3 pokreće na klik mp3 fajla iz galerije....) - klipove, muziku, slike i td., i td ... mada danas file manageri imaju opciju "open with" i isti učinak, ali ...
Btw. ovo je samo moja teorija! Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 11:16:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam utisak da ekran ovog telefona vuce na crvenu boju. Uporedjivao sam ga i sa drugim telefonima (N70, N80, ...). Da li ovo moze da se podesava, ili je konkretno model koji sam ja gledao takav, ili su svi takvi???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung L870
Meni bas lici na dobri stari 3210 Smile

da slicni su.

Elem bas podseca na nokiju  Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tu sam uvek kada treba...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 724
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Tel.Me 
Planiram da ga pazarim... Meni se jako dopada dizajn. Da ne kazem da je to prvi Nokia telefon koji mi se dopada!!!

inace, zakleti sam Ericsson (ili SonyEricsson) korisnik.

milim da za pare koliko sada kosta u Srbji tesko moze da se kupi nesto tako dobro>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Imam dva pitanja za korisnike ovog telefona:
1)Video sam kod druga da je postavio kalendar kao screensaver, a ni on ni ja ne znamo kako... Kako?!?
2)Da li u music playeru postoji neka vizuelizacija?!? Posto, citam u help-u, i pise da mozes da biras izmedju Spectrum analyser i Osciloskopa, a ne postoji ta opcija... Da li mi je potreban neki plug-in?!?
Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
1) potrazi na ovoj temi ima li takvog screen savera ---> Pregled i način izrade Screensaver-a na Symbian S60 telefonima!
2) ne znam gde si to video za vizuelizaciju ali mislim da ovaj default nokia player nema to.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kazem ja da ja to nemam, ali u help-u procitah da ima opcija, pa me zanima, da li neko to ima?!?
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 22:57:17 od Acix75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma znam za te screensaver-e, ali ovaj mi je licio na neki default screensaver, sto je odmah integrisan u telefonu...
Kada "znaš", zašto nešto i ne pročitaš u toj temi?!? Valjda smo raspravljali o tom "kalendar" screensaveru u temi na koju te uputio Mikele??!
Zašto bar ne potvrdiš ili negiraš da li se radi ili ne o tom programu?!?
Evo linka direktno, jer te mrzi da sam nešto potražiš: http://forum.burek.com/index.php/topic,168848.msg3059135.html#msg3059135

Radi li se o istom screensaver-u ili ne?!?
Ako se radi, lepo ti piše u temi o čemu se radi!
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 23:08:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.