Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Slim symbian E50  (Pročitano 44929 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Acix75 da li si probao da promenis program koji koristis za BT. Imao sam slican problem sa MSI BT.
Resenje je bilo da skinem noviji software za BT (konkretno BlueSoleil_1.6.2.1 za doticni MSI) i posle malo podesavanja sve je radilo savrseno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
I jos jedna sitnica, ako nekoga zanima...
Psiloc_FontMagnifier_S603rd     program koji kako mu ime kaze sluzi samo za povecavanje velicine fontova.
Ako nekome treba... Cini mi se da ga niko nije spomenuo na prethodnim stranama. Ako gresim, sorry.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora za redom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma resio sam problem... Instalirao sam stari PC suite, i sve radi perfektno... Hvala u svakom slucaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Imam jedno pitanje... Da li postoji neko ko ima ovaj telefon, a da je instalirao neku java igru?!? Naravno S60.3 verziju... Posto i kod mene, i kod mog druga, kada krene instalacija, negde pred kraj pojavljuje se error... Sta bi to moglo da bude?!? Da ne navodim koje igre sam probao, jer ih bas dosta ima, i sve su za s60.3...

P.S.
Izvinjavam se moderatorima, posebno sto u poruci iznad pise da se ne salju vise komentara za redom, ali ne vidim dugme "izmeni", neka greska je verovatno, posto ranije sam dosta koristio ovu opciju, tako da... nije do mene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Acix75, postoji program S60v3JarResize_v0.2, uz pomoć kojeg možeš da prilagodiš svaku Java Aplikaciju za rezoluciju ekrana na E50...Ali bi Java aplikacije i bez tog resaizovanja trebale da se instaliraju u telefon bez problema...Pokušaj sa tim programom pa javi jel si uspeo da instaliraš neki Java fajl...
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Skinuo sam, probao, ne radi... Ne znam do cega je... Ma on nece da instalira igru/aplikaciju, ja i ne stignem do pokretanja...
A instalirao sam nekoliko Symbian igrica i programa... Mozda negde na telefonu treba da se podesi, ne znam...
Daj mi ime neke java igre koju si probala na E50 i 100% si sigurna da radi, da probam i ja...
Ako te ne mrzi naravno...
Unapred zahvalan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Acix75...pa ja redovno koristim Java igricu Zuma...i takođe sam je resize-ovala preko ovog programa...A jedino mesto gde se podešava instaliranje aplikacija i programa je kad ideš u Menu/Tools/AppManager/Options/...E tu pod opcijom Software instalation izaberi All...A pod opcijom Online certif.check izaberi Off... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Radi sada sve... Restartovao sam telefon... Hvala!
« Poslednja izmena: 27. Maj 2007, 00:05:49 od Acix75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da li neko zna kako da iskljucim da se cuje "klik" kada pravim fotografije?!? Cuje se i kada je u silent profilu...  Smile

I samo da kazem utiske, super je telefon...
Mali je, elegantan, lepo se cuje, hiljadu besplatnih igrica i programa, brz je i dosta mu traje baterija... A i nije skup...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.