Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Slim symbian E50  (Pročitano 44985 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Hteo sam da prelistam ceo ovaj forum o E50 da bih eventualno nasao podatak o tome da li se na ovom telefonu moze povecati font, slova su mu mnogo sitna?

Ja sam promenila font...i jeste malo veći...možda se tebi ovaj i neće dopasti ali ipak ćeš videti da postoji mogućnost povećanja...

Evo nekoliko screenshotova...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0005.jpg
(103.62 KB, 240x320)
Screenshot0004.jpg
(100.25 KB, 240x320)
Screenshot0003.jpg
(80.55 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola L7e
ili ovo http://forum.burek.com/index.php/topic,152730.msg3192167.html#msg3192167 ... nije baš najlepši ali je značajno veći
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 4
Da li jos neko ima problem sa screensaver-om? Naime, kao screensaver drzim "large time1.02" i uvek kad zakljucam-otlkljucam tastaturu meni se automatski vrati na njegov defaltni screensaver. Isto mi se desava i sa handyclock,clocksaver itd. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da li neko zna kako da postavim sliku onoga koji me zove preko celog ekrana kod Nokie E50?!?
Unapred zahvalan, i unapred se izvinjavam ako za ovakva pitanja vec postoji neka tema...
Probaj jedan od ovih....Ako ti se ne sviđaju , pročačkaćemo još.  Smile

SkyeStream SkyeCaller Pro v1.00.S60v3 SymbianOS9.1
Smartphoneware Best Full Screen Caller v1.01 S60v3 SymbianOS9.1
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 12:04:00 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa cekaj, jel' nema neka opcija u okviru telefona?!? Ne mogu da verujem da trebam da skidam program za takvu "sitnicu"...
I imam jos jedno pitanju: Kako se zakljucava tastatura?!?
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 12:42:54 od Acix75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Slika je takva kava jeste. Za sliku preko cijelog ekrana mora se skinuti program. To isto važi i za automatsko zaključavanje tastature (ako si na to mislio ).
Imaš nekoliko solucija za automatsko zaključavanje tastature.
Ja koristim Handy Clock v.4.05 koji pored ostalih korisnih opcija nudi i jedan mnogo dobar screensaver sa kalendarom i zaključavanje tastature. Imaš  više programa za tu namjenu. Neki imaju i više opcija u vezi zaključavanja. Probaj pa izaberi koji ti se sviđa.

auto lock v1.0 s60 3rd
WebGate Advanced Device Locks v1.02 S60v3 SymbianOS9.1
Keypad Lock v1.00

P.S. Ako si mislio na najobičnije (manuelno) zaključavane.... Lijevi soft key+*...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 13:00:16 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Izvini ako zvucim malo glupo i dosadno... Da, mislio sam na najprostije zajklucavanje, tipa, meni i zvezdica, ali, ne redi mi, mislim, levo dugme sam stavio da je shortcut za memorijsku karticu i kad kliknem na levo dugme i * nista se ne desava... Jel' treba nesto posebno da stavim na left selection key u opcijama?!?
I uzeo sam od druga disk sa igrama, i iz foldera Sybian, prekopiram preko Bluetootha i instalira se, ali Java folder ima sve neke .jar fajlove koje nece da instalira... Da li on podrzava java igre i kako se instaliraju...
I jos jedno pitanje (preterao sam ga, znam) dobio sam Nokia PC Suite, koji kada instaliram ne prepoznaje telefon, ali Bluetooth mi radi, mislim, saljem mp3 islike na send to Bluetooth device, ali Suite mi ga ne prepoznaje, kao da nisu instalirani driveri, kao da i nemam Bluetooth povezan... Ne znam u cemu je problem... A nisam dobio USB kabl uz telefon...
Hvala jos jednom na strpljenju!
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 15:28:42 od Acix75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
1. Trebalo bi , mislim kod većine je , lijevi soft key i *.... Probaj džojstik utisnuti + *...  Smile Možda je e50 specifičan... Nisam imao dodira sa njim.
2. Telefon podržava java igre. Prebaci ih preko bluetotha na telefon i u telefonu iz inbox-a pokreni instalaciju tih igara.
3. Upali bluetoth na telefonu. Upali PC suite...Opcija get connected ti je na dnu , pritisni je... next\bluetooth connection\... sačekaj da pronađe tvoj telefon i kad se završi instalacija istog i drajvera za njega... onda ćeš ladno moći da pregledavaš preko file menager-a fajlove u telefonu.

Edit : Pošto si instalirao PC suite , najlakši način da instaliraš programe i igrice je da samo uradiš dupli klik i same će se instalirati na telefon. Samo prvo moraš da regulišeš povezivanje telefona preko bluetootha sa PC suite-om.  Smile

Edit 2 : Sa .jar datotekama prebaci i .jad datoteke u telefon... ako su prisutne. Pa instalaciju pokreni na . jad fajlu. Možda pročepi.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 15:50:26 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Prebacujem ja preko BT na fon (desni klik na fajl i send to BT device), znaci radi i BT i telefon, ali problem je sto PC suite mi ne prepoznaje BT (idem ja sve lepo, connection, type... ali nece)... Nema veze, hvala u svakom slucaju... A da li postoji jos neki program tipa PC suite, za Nokiine telefone?!? Ili moram da kupim kabl?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
.. A da li postoji jos neki program tipa PC suite, za Nokiine telefone?!? Ili moram da kupim kabl?!?
http://forum.burek.com/index.php/topic,161263.0.html - Posebni PC File Manager-i Za Rad Sa Mobilnim Telefonima!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.448 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.