Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 223417 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
aco, svaka cast na tutorijalu !!!!!!!!!   Smile Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Eto mog prvog problema sa n97.Nece da se upali ,krene normalno znaci beo ekran onda ono nokia i kad treba da ga upali on se ugasi skroz.Da bi ga upalio moram 2 -3 puta da pritisnem dugme u samom toku "butovanja".Kad ga prikljucim na punjac onda mi bar 2 puta pokaze logo nokia bez ikonice u gornjem desnom cosku da se puni tek treci put pokaze zajedno i onda mogu da ga upalim .Uninstalirao sam sve aplikacije sem haka .Nebih ga hard resetovao da neizgubim hak.Ovo mi deluje kao hardverski problem ,ma da kad se upali radi sasvim normalno niti jede bateriju i sve radi savrseno.Sad neznam dali da probaom da ga pregazim istim firmwerom ili hard reset.Nebih hard reset ako nemoram  Smile

Da dodam postavio sam na destopu samog telefona ikonu za wirales, sad kad ga upalim ikkone nekad nema nekad ima ma da wifi radi ok,izgleda da je softwerski?

Pregazio sam ga istim softwerom i opet isto znaci hard resset Smile

Velika bruka ,nema ni nedelju dana a zajebava.Jos nisam uradio hard reset...
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 18:51:03 od srdjandk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
HTC One X
Odradi ti hard reset... *ebeš hak ako se iz nekoliko puta upali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Uradio sam hard reset i sad sve radi kako treba,da nepoverujes kakva glupost  a nisam mu ubacivao skoro nista ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia N97
Uradio sam hard reset i sad sve radi kako treba,da nepoverujes kakva glupost  a nisam mu ubacivao skoro nista ....

I ja sam u servisu stavio novi firmware v20... I pokusao sam da spojim telefon sa PC-ijem u PC suite modu kako bih instaliro ovi maps 3.0 mape... I ekran samo pocrni i telefon se ugasi... Kad sam ga pokusao upaliti desavalo se isto kao i tebi - pali se, pokaze nokia Logo i kad treba da pokaze startup animaciju ugasi se... I tako nekoliko puta... I odradio sam hard format i sve je bilo bez problema... Moguce i da ti je hack pravio conflikt u startup-u... pozdrav..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Mnogo se ljude zalili na mnoge blokade i neke druge stvari ali su to bile najveci broj ljude koje su imale Made by Nokia,Made in China...E sad neznam kakve su vase fonove ali ja zasada nisam imao takav problem fon mi je Made in Finland.I kada sam, ubacio 20  a Hak je ostao i ne radi nikakve probleme
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 15:01:51 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 4S
Moj je MADE IN FINLAND i prvi problem se pojavljuje , a vidio sam da se i drugim korisnicima desava ista stvar .

Kada palim mobite ne mogu da ukucam PIN Code pojavljuje se natpis "Emergency Call only" . Poslije HARD RESETA radi normalno citav dan al hebo mobitel kojeg moram resetovati svaki dan :S

Da li josh neko ovde ima taj problem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia N97
Moj je MADE IN FINLAND i prvi problem se pojavljuje , a vidio sam da se i drugim korisnicima desava ista stvar .

Kada palim mobite ne mogu da ukucam PIN Code pojavljuje se natpis "Emergency Call only" . Poslije HARD RESETA radi normalno citav dan al hebo mobitel kojeg moram resetovati svaki dan :S

I moj telefon je Made in Finland... Medjutim sve je pocelo ovako... Uzeo telefon u shopu, pozurio do PC-ija da updatujem firmware... Promijenim product code posto je telefon bio brandiran... I Hop stade tefon - nakon sto je zavrsio update firmware, telfon nije htio da upali, zavrbrira, svjetlo malo bljesne i ugasi se... Proble sam rijesio falshom u servisu kod jarana... Izasla v20, opet da uradimupdate i telefon oped stade - sad nije htio nikako da upali... Opet kod jaranan u servis i update preko Box-a... Sreca nisam ga do kraja ubio... I onda mi se neki dan desio onaj gore spomenuti problem... Eto to je moje iskustvo sa telefon koji sam platio 550 eura... Prvi put u zivotu izdvojim toliku lovu za telefon i eto sta mi se desi... Ali opet ne namjeravam nikako da ga mjenjam...Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 4S

I moj telefon je Made in Finland... Medjutim sve je pocelo ovako... Uzeo telefon u shopu, pozurio do PC-ija da updatujem firmware... Promijenim product code posto je telefon bio brandiran... I Hop stade tefon - nakon sto je zavrsio update firmware, telfon nije htio da upali, zavrbrira, svjetlo malo bljesne i ugasi se... Proble sam rijesio falshom u servisu kod jarana... Izasla v20, opet da uradimupdate i telefon oped stade - sad nije htio nikako da upali... Opet kod jaranan u servis i update preko Box-a... Sreca nisam ga do kraja ubio... I onda mi se neki dan desio onaj gore spomenuti problem... Eto to je moje iskustvo sa telefon koji sam platio 550 eura... Prvi put u zivotu izdvojim toliku lovu za telefon i eto sta mi se desi... Ali opet ne namjeravam nikako da ga mjenjam...Wink

I jesi li se rijesio ovog problema ?

Zanima me josh kad se raditi upadate softwera jel vama na kraju pokaze bijeli screen sa natpisom "Local Mode" v.20.x.xx i ispod logo Nokie ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ok ja sam dao konstataciju sa druge forume ljude su se zalili ali nisu bile Made in Finland.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.