Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 217503 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Saiya Svaka cast na tvoje izlaganje.Bice od korist na mnogih Clanova oko kupovine u koim spadam i ja.Mada nijedna kritika ovog telefona nece me predomisliti da uzmem N97.Mada se slazem da je Symbian vecito sa glupavim propustima za koje ne treba veliki trud da to poprave i Ostaje telefon kako so vec mnogo ljudi rekli osakacen tako je i ovaj sa njegovu RAM Memoriju za koju ne ocekujem da ce neki novi updat to popraviti ili ako se to desi bice mnogo malo.
mislim da nokia usprkos svemu zna jako dobro šta radi...da su stavili 256mb rama i isto toliko memorije na fon n97 bi bio mobilni kojem bi se godinama razgovaralo i koji bi godinama bio in, međutim oni žele da mi koji volimo noku i koji smo joj vjerni kupci čak i kada je fon 650eura da kupimo sledeći pa opet sledeći i sve tako...nije teško vidjeti da su svi fonovi praktično replike n95 uz neke minijaturne promjene u dizajnu ili softveru...u suštini je sve isto naročito u n serijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 4
Ne moze N97 koji je telefon sa touch screenom i slide tastaturom sa strane da bude replika N95, pre bi moglo da se kaze da je to replika HTC-a koji to ima vec nekoliko godina. A zasto se nokia dobro prodaje necu da komentarisem Smiley
Uglavnom OS im nije ni finger friendly i intuitivan kao na iPhone ili Androidu, a nije ni toliko "otvoren" kao WM da mozes da radis sta hoces sa njime.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 22:34:08 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
drug ako zanemarimo touchscreen šta dobijaš...slajd telefon sa identičnom kamerom kao na n95...porediti ga sa iphonom je čista glupost kada iphon sem dizajna nema ništa više za ponuditi...ja sam imao n95 i n95 8gb sve ukupno dvije godine. Kao što kažem, ako zanemarim touchscreen to je isti telefon sa novijom verzijom symbiana...to što sada podsjeća na htc...to je druga priča ovdje se razgovara samo o nokia.
još jedna stvar...za 650eura koliko sam ja platio n 97 u odnosu na n95 koji danas košta tri puta manje napredovanje je bilo minimalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 4
Jedino im kamera ista sve ostalo se razlikuje, ne mozes da zanemaris glavnu stvar kao sto je touch screen,(to sto su napravili touch screen OS koji daje utisk i tera te da ga koristis kao da nije touch screen, to je druga stvar), a slide tastatura isto nije ista vec je ovde full qwerty za razliku od one numericke na koje imas na N95.
Sto se tice cene, tako je uvek bilo i bez ikakvih problema ljudi ce kupovati takve telefone jer Nokia je Nokia a drugi nisu Nokia... i to je jedini razlog prilikom odlucivanja.
Kada uzme u ruke iPhone, prosecan korisnik symbiana (koji retko ako instalira poneki program na telefonu) ostace odusevljen kako je to sve jenodstvnije i bolje za upotrebu, sve ima bolji odziv, lepse izgleda i stvari su logicne. Isto taj korisnik nece ni osetiti (po meni nedopustive) nedostatke kojie ima iPhone, kao sto je multitasking,, nedostatak jave... jedino ce najverovatnije osetiti da mu bluetooth ne radi kako treba. Smiley
A taj korisnik ako kupi WM telefon ce se brzo razocarati jer tamo ne dobija nista na izvolte vec mora malo da se potrudi i da napravi telefon kako njemu odgovara sto je i glavni razlog zasto smartphonovi postoje Smiley
Ipak Nokia je Nokia  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
reče vlasnik htc-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A taj korisnik ako kupi WM telefon ce se brzo razocarati jer tamo ne dobija nista na izvolte vec mora malo da se potrudi i da napravi telefon kako njemu odgovara sto je i glavni razlog zasto smartphonovi postoje Smiley
Ipak Nokia je Nokia  Smile

Ne nego to govori kako Microsoft ne zna ništa da napravi da valja bez budženja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 4
reče vlasnik htc-a
Znaci vlasnik htc-a nema pravo glasa Smile

Ne nego to govori kako Microsoft ne zna ništa da napravi da valja bez budženja.
Necu da vredjam nikoga ali to govori da korisnicima uglavnom ne treba smartphone nego obican telefon jer se zadovoljavaju sa onim cime dobiju. To je apple lepo shvatio i iskoriscava, cak je napravio i instaliranje dodatnih programa jos lakse preko njihovog servisa gde isto zaradjuju.
Ono sto je bitno je to da symbian nema ni lagodnost, ni jednostavnost koju pruzi iPhone, a nema ni fleksibilnost i funkcionalnost koju nudi WM, ali ipak se jako dobro prodaje samo zbog imena na koje se vecina lozi!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 5
Nokia N97 Firmware 2.0 Video Overview

I asked a Nokia spokesperson at Nokia World to show me the new firmware 2.0 on the Nokia N97. It will feature usability enhancement, additional widgets, updated Facebook app, increased free internal memory, as well as stability improvements. The firmware is going to be available in Software Update this October.
I think kinetic scrolling is a nice addition. It will be available anywhere a list applies like the music player, photos, and the applications menu. I did not get a chance to look at the updated Facebook app yet, but I’ll try to get a demo soon.

The increase in available internal space will make many users happy who prefer to install apps there.

« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 21:11:27 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N95 8Gb
sto se filma tice, reko je da n97 samo 3gp podrzava. ali podrzava isto tako i mp4. a za drugo ima smartmovie  Smile

ako neko ima problema sa memorijom na telefonu, evo jedan mali tip.
meni je bila spala memorija na samo 9mb. ja sam onda sve widgete izbace, jer su instalirani na telefonskoj memoriji. i onda sam ih ponovo preko "ovi" skinuo i instalirao na E:
onda sam sa automatski update izbacio nokia messaging, jer se on sam samo na C:  moze instalirati i bas je veliki program. tako da ako nekome ne treba, ista da ga uopste ne skine sa update-a. i sa svim tim i jos izpraznjnivanjem Cache na browseru, na kraju se dobije preko 29mb.
bar sam ja to dobio.

tako da ako neko ima problema sa memorijam na C, neka proba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.