Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 217533 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
postoji li neki program koji omogućava čitanje dokumenata u .cbz formatu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Apple iPhone
Postoji tema za takva pitanja.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
jel netko skontao kako se dobije copy paste opcija na n97
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
Nema te opcije(salim se)
Instalirao sam Garmin jednom prijatelju i uz to sam je malo procackao. Ne znam, ali meni je ekran uzas. Ko da svaki pixel svetli, jako zamara oci.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2009, 21:40:28 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
može biti dasu svi parametri svjetla na ekranu bili podešeni na max...nema druge...nitko se do sada nije žalio na to kod mene je prava uživancija od surfanja netom do gledanja filmova...jedina boljka mu je kao svi što se žale malo memorije na fonu i malo rama sve ostalo je ekstra. touchscreen je fenomenalan kao da imaju tipke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
može biti dasu svi parametri svjetla na ekranu bili podešeni na max...nema druge...nitko se do sada nije žalio na to kod mene je prava uživancija od surfanja netom do gledanja filmova...jedina boljka mu je kao svi što se žale malo memorije na fonu i malo rama sve ostalo je ekstra. touchscreen je fenomenalan kao da imaju tipke...

upravo to,samo da ima vise RAM memorije ovaj fon bi bio odlican i prakticno bez mana,ja sanjam ovakav izgled fona,sa vise memorije i bez tastature,samo sa TS.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N95 8Gb
ja evo ima telefon oko mesec ipo. ocekivanja su mi bila velika, posto sam isto imao n95 8gb.
ja sa hteo da mi nov tel ima TS, jer me je na n95 pri surfuvanju najvise nerviralo da sam sa joystikom morao da se krecem od linka do linka, posto sam puno po netu.

moje iskustvo do sada. tel jeste ok, ali nije jos sazreo. software je jos nestabila kod mene. puno puta mi se deseva da ekran samo od jednom pozeleni i sam se restartuje. ili kao sto se vec nekom desilo, da moras vreme i druge stvari ponovo od pocetka da ukucavas. to je vec nekoliko puta bilo.
facebook aplikacija isto kod mene dobila onu scrip gresku i nece vise tako dobro da funkcionise, tu treba update. sa bloomberg sam isto tako nesto imao i sa novom verzijem radio ok.
TS je po meni dobar. jeste da mi je prvi TS tel. i do sada sam se samo malo igrao sa iphone, ali za mene je ok, dobro i brzo reaguje. ali ko se na iphone navikao, mislim da nece biti zadovoljan. isto tako ne reaguje bas brzo kada se menja format, sto malo nervira, moras se par sekundi saceka. ocekivao sam da to radi malo tecnije.
sta je malo veca mana, kada se gleda neki film sa zatvorenom tastaturom, tastatura je ispod ipak i dalje upaljena, to trosi bateriju bez veze. moralo bi se sa neki software update popraviti. jer i kada se film sa otvorenom tastaturom gleda, ona i dalje gori.
TS tastatura za pisanje sms-a je meni totalno solidna. ja pisem puno sms-a, to 100 dnevno. i sa ovom tastaturom sam veoma zadovoljan. to nisam ocekivao, i zato sam i hteo tel koji pored TS isto tako i normalnu tastaturu ima. sto se te tastature tice, za duze pisanje, e-mail ili tako nesto, potpuno je solidna i nju ista tako koristim. tacke pritiska se ne osecaju bas dobro, sto se lako desi da se jedno slovo 2puta pritisne. sto je meni najveca mana, da su samo 3 reda slova stavili. jer drugi postava slova po tastauri i znaka nije bas pametno rasporedjen po meni.
aplikacija na homescreen-u kalendar me nervira, na n95 je po meni bila bolje uradjena.

u sustini je telefon ok. dali svoje pare vredi zavisi ko koliko novca ima  Smile. ali za mene i moje koriscenje je sasvim ok. najveca mana je za sada software, sto je na pocetku i sa prvim n95 bio, koji sam isto tako imao. tako da mislim da ce se to do kraja godine poboljsati. ipak ce im trebati malo vremena.
zato ko moze da ceka, neka ceka. ja nisam mogao i znao sam da ce se malo muciti  Smile

o bateriji jos malo. n95 8gb sam morao svake noci da punim, jer od ujutru do uvece mi je bio pola prazan i do ujutru mi se uvek bio prazan ako ga nisam na punjacu ostavio. kod ovog se ipak oseti jaca baterija. za sada drzi dan ipo do dva. jer mi je wlan potraznja i konekcija uvek ukljucena i mislim da to dodatno crpi bateriju. u svakom slucaju je baterija dobra  Smile

i jos jedan mali tip sa moje strane. ja do sada nisam koristio neke folije za ekran i nikad nisam mario da izgrebem ekran, posto je telefon za mene ipak stvar za koriscenje i ako se izgrebe neka se izbrebe. na ovom sam do danas bio ostavio original folio, jer mi nija tako smetala. ali sam je malo izgrebao i ona je izgubila sjaj i vise nije bila do koristi. dosta sam bio citao o brando folijama. i resio bio da narucim sebi da probam.
danas sam je dobio i stvarno je extra. bolja od originala i pase perfektno, jer moze po modelu da se naruci. tako da ako nekoga zao ili strah da izgreba ekran, neka proba. mislim da je 7$+3 za postarinu. ja sam sebi za svaki slucaj narucio 2 komada i ne zalim. mozda je i bolje za one koje ne budu zadovljni telefonom i hoce da ga prodaju sto pre u sto boljem stanju  Smile

pozdrav
« Poslednja izmena: 29. Avg 2009, 18:54:28 od Saiya »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Saiya Svaka cast na tvoje izlaganje.Bice od korist na mnogih Clanova oko kupovine u koim spadam i ja.Mada nijedna kritika ovog telefona nece me predomisliti da uzmem N97.Mada se slazem da je Symbian vecito sa glupavim propustima za koje ne treba veliki trud da to poprave i Ostaje telefon kako so vec mnogo ljudi rekli osakacen tako je i ovaj sa njegovu RAM Memoriju za koju ne ocekujem da ce neki novi updat to popraviti ili ako se to desi bice mnogo malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Menjao sam roduct code ,vrsio update, kada sam zavrsio telefon se samo upali b,bela pozadina i ugasi se. Sta da radim?

[Edit by Mikele: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

« Poslednja izmena: 29. Avg 2009, 23:50:45 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.