Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N96  (Pročitano 61092 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95 8GB + N 97
Istim putem sam isao i ja,nastavio sa N85 a sad sam na 5800.Update slobodno,mocices da ga haknes.Veruj mi da nisi pogresio,baterija je malo slabija,ima oko 30 mb rama sto ti je dovoljno ako se ne zanosis sa nekim teskim igricama. Moja jedina zamerka je los zvuk u slusalici i baterija,sa instaliranim Garminom ne izdrzi ni 24 h a sad se i to da resiti.Kad se zasitim ove 5800 vraticu se na N96, jer 0,3 inca  hardverska qwerty tastaturao,malo jaca kamera ne vrede  5800 + 350 evra = N97...        sa srecom nek te sluzi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Hvala! Samo mi mije jasno kako ima tako malo RAM-a... Ispade da je N95 8 gb i dalje najbolji telefon sto sam i znao ali izgled mi je dosadio odavno uzeci u obzir da nosim N95 vec par godina (prvo obican posle 8gb) i sve sam zivo radio sa njima a nikada im nista falilo nije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95 8GB + N 97
Ja sam promenio 4 kom N95 8gb i tvrdim da Nokia nije izbacila pouzdaniji mob al dosadio mi je ( kupio sam zeni pre  deset dana)  Smile .Vise nikom nije u interesu da napravi nesto sto bi odusevljavalo siroke narodne mase godinama..Sad sukcesivno izbacuju modele da te zadovolje dva tri meseca ,izgubis par stotina evra ,teras dalje  pa dva tri meseca kao nesto cekas da padnu cene da kupis neku novinu.Generalno bices zadovoljan sa N96 ne brini oko manjka RAM a .Neces da podizes 10 programa u pozadini i da radis tebi neke bitne stvari..   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4S
Koliko N96 ima slobodnog rama poslije restarta ?

I da li neko moze da stavi Screenshoot , iz GPS Data kad su sataliti pronadjeni full ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Ima 47 mb posle restarta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4S
Ima 47 mb posle restarta

Moze li odgovor na ovo drugo pitanje da stavish screenshoot kad su lockani sataliti to mi je potrebnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Uf sada ne mogu,ja iz kuce jedva hvatam signal telenora a satelite tek sanse nema  Smile
Cuo sam da brze hvala od 95 8gb satelite kada se koristi garmin i da je dosta stabilan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Mnogo je los zvuk u slusalici,kao da mi ljudi iz bunara pricaju. Jel probao neko da menja zvucnik slusalice? Postoji li neko resenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4S
Danas i ja kupih N96 .

Prvi utisci : telefon je bolji od n95 8gb definitivno , slide na n95 8gb i na n96 je nebo i zemlja (na n96 je puno bolji i "utegnutiji" ) , n96 je brzi pogotovo kad se ulazi u Log i Poruke i instaliranje aplikacija,tema i igrica .

n96 iako ima isti ekran kao n95 8gb (ako se ne varam 2.Smile izgleda veci na n96.

Satalite fata momentalno tj. prvi put mi je trebalo 2 min , a svaki sljedeci put manje od 30 sec. , cak moze uhvatiti i iz kuce satalite.

Zanima me sta je ova opcija "Navi wheel" ?

I da jedina stvar koja mi se ne svidja na n96 je nacin zakljucavanja tj. zato sto se zakljucava tipkom na "vrhu" mobitela kao na n91 Smile

@markoms : Ja ne primjecujem nikakvu razliku u zvucniku izmedju n95 8gb i n96 ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Navi wheel se koristi za skrolovanje, tako što prstom kružnim pokretima prelaziš preko D-pada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.