Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311236 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
Imam negativno iskustvo sa pravljenjem backup-a preko nokia PC suite-a... Uvijek je nešto falilo. Ne smijem da ti garantujem ništa. Smile Smile
Odradi ti njemu prvo format telefona. Pa vidi kako se ponaša. (sačuvaj imenik, kalendar i sl.) Pa ako opet zeza formatiraj i karticu.

P.S. 2,5 Gb na kartici??? Pa koliku ti karticu koristiš na n95?? Smile Smile

evo uradio sam prvo malo formatiranje i nista. pa sam onda veliko uradio i iste stvari. izgleda da je do kartice. ali cu to formatiranje uraditi kasnije, posto ima sigurno malo duze da traje. ali tu me sad stvarno plasi da ne izgubim karte za navigaciju. pa cu i preko pc-suite i na drugi naci da uradim back-up kartice. da mi bude malo sigurnije  Smile

imam 4gb karticu. i ko bi verovao da se tako lako moze izkoristiti. imam karte od preko pola evrope od oko 1gb. onda razni filmovi koje sam komprimirao za telefon, kada mi u putu bude dosadno da mogu da gleda oko 1gb. filmic od 700mb stane na negde 70mb. a i dosta filmova sa rolling stons koncerta su tu sto sam snimao  Smile
i 500mb musika.

hvala na pomoci Smile, pa cu da se javim kad budem formatirao karticu. nadam se da ce onda da bude sve u redu. posto me sada bas zesce nervira telefon   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 4
Da tebe ne zeza sto imas preveliku karticu?  Smile Vidi pozajmi neku manju do 2gb da vidis hoces li onda imati blokiranje i restart.
Sto se baterije tice, pazite sta vam ostaje otvoreno u pozadini, jer 2-3 sata i gotova baterija. Inace uz normalno cackanje i upotrebu svega po malo bat bez problema drzi 2 dana.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
Da tebe ne zeza sto imas preveliku karticu? Smile Vidi pozajmi neku manju do 2gb da vidis hoces li onda imati blokiranje i restart.
Sto se baterije tice, pazite sta vam ostaje otvoreno u pozadini, jer 2-3 sata i gotova baterija. Inace uz normalno cackanje i upotrebu svega po malo bat bez problema drzi 2 dana.

pa nebi trebalo da je do kartice, jer sam kupio karticu odma nedelju dana posle telefona. i evo isto mesec dana je sve radilo bez problema.
nisam stigao da formatiram karticu, ali i ne verujem da je do nje. nesto ne valja sa software. kada na desktopu biram galeriju, desi se da uopste telefon ne reaguje. nece uopste da otvori. nekad otvori ali se na malim slikicama kao preview uopste nista ne otvara, a desi se da se otvori ali se slike nemoze uopste pokazati po celom ekranu. niti reaguje dugme sa opcije. samo se moze pritiskom crvenog dugmeta izaci skroz iz galerije.
isto mi se desilo danas kada sam dobio poruku, da nisam mogao da otvorim meni poruke. morao sam da restartujem telefon. to me se sa starim software nikada nije desilo, da nemogu da otvorim instalirane programe od nokie. to uopste nema veze sa kartom, koliko se ja razumem.

sto se baterije tice. to isto nesto nije uredu. telefon je bio na punjacu jutros do 10 sati. onda sam 2-3 puto telefon formatirao i malo neke stvari probavao. neke 3-4 poruke i jedan poziv oko 3min max. i baterija je bila prazna do 14h. onda je bila na punjacu do 16.30 i bila puna. pustio 2-3 poruke. jedan pozim isto max 3min. i to je sve. i evo 1h i telefon se ugasio. a u celini ga nisam uopste koristio. a koliko puta sam ga sve vreme restartovao, da u pozadini nema sanse da neki drugi programi bili otvoreni. a i nisam nista od programa ni otvarao, jer sam dovoljno se mucio oko drugih problema.
a sa starim software sam slusao mp3 sat vreme pisao poruke i telefonirao i bio preko w-lan u internet. bas se zezao i od ujutru 7h do uvece izdrzala baterija.

bas se kajem sto sam stavio software update, jer mi je telefon bio super. i bio sam instalirao smart2go novu verziju od pocetka kada sam bio kupio telefon. posle software update je ponovo stara verzija od navigacije smart2go. a ja sam sada mesec dana na odmoru i imam samo dial-up vezu za internet. ne mogu nista da uradim. naj radije bi stavio ponovo stari software. dali bi to uopste teoretski moglo?

odo sad po drugim forumima da trazim dali je ovakam problem nekom poznat, pa da vidim dali ce da bude nesto.

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ne mozes da se vratis na stariju verziju softvera  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
ne mozes da se vratis na stariju verziju softvera Smile

pa ovo sa baterijom je uzas. telefon bio na punjacu do 7 jutros. malo pre sam se probudio. dobio sam u medjuvremenu 2 sms i pao je na 4 linije. sad sam ukljubio bluetooth i poslo jedan program, 2.65mb. i kada sam hteo da otvorim postansko sanduce, ponovo se obesio. izvadio cas bateriju i restartovao ga i sada ostala samo jos jedna linija.
neko rece ja je mozda baterija kvarna. ali ako od jednom da se pokvari posle updata. i to odjednom bas tad. ima ovaj mesec da popizdim. kad se vratim sa odmora odma ide nazad na popravku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
Kupi drugu bateriju pa vidi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S6 White
dali ima jos neko problema posle software update? ja sam ga uradio prekljuce i od tada vise problema imao sa telefonom neko poslednji mesec dana koliko vec imam telefon.

A jesu li sam uradio update ili si ga nosio u servis...Ako je bio u servisu, skroz je moguće da su ti zamenili bateriju...Meni se jednom desilo to...(i naravno da su mi dali novu kad sam otišla da se bunim)... A ako si sam radio update...hmm... jesi siguran da si ga dobro odradio? Koju to verziju firmware-a sad imaš?
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
pa ovo sa baterijom je uzas. telefon bio na punjacu do 7 jutros. malo pre sam se probudio. dobio sam u medjuvremenu 2 sms i pao je na 4 linije. sad sam ukljubio bluetooth i poslo jedan program, 2.65mb. i kada sam hteo da otvorim postansko sanduce, ponovo se obesio. izvadio cas bateriju i restartovao ga i sada ostala samo jos jedna linija.
neko rece ja je mozda baterija kvarna. ali ako od jednom da se pokvari posle updata. i to odjednom bas tad. ima ovaj mesec da popizdim. kad se vratim sa odmora odma ide nazad na popravku.

ja sam znao da on ima sranje bateriju ali nisam znao da je ovakva situacija  Smile
strasno..... plastikaner najgori  Smile
probaj da je zamenis, ne znam stvarno mi nije jasno otkud toliko problemi posle update softvera...... ne verujem da je ta verzija koju imas toliko bagovita....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S6 White
plastikaner najgori  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
pa ajde iskreno, jel plastikaner? e50 ima kvalitetnije kuciste 100 puta od n95  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.