Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 310692 puta)
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
dali neko zna neku proverenu prodavnicu koja prodaje n95 na rate,ona hrpa prodavnica na ms uopste nije realna sto se tice cene a i neke nemaju aparat u ponudi.dakle,ako je neko pazario n95 na rate(visa,cekovi,krediti...),voleo bi da znam gde,koja je cena,koliko rata,kolika garancija...unapred zahvalan cverglan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung GS3
Telenor Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
cverglan, takvu informaciju mozes dobiti samo na pp, da ne bi reklamirali prodavnice  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S7
molim neke od korisnika n95-ice da uslikaju neku sliku na kojoj  će koristiti makro mod, jel po slikama koje sam video po mobil sajtovima nisu u redu.. jako je loše.. tako da.. molim vas okačite..   Smile

ništa.. našao sam..
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 16:53:12 od žmuci »
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bas i nisan presretan kvalitetom fotografija i videa Smile  al sve ostalo mi je presavršeno
Nego ekipa jel zna neko zašto mi javlja" potvrda istekla "kad oću instalirat npr. smart movie  Smile ili kako da riješim taj problem

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
moras da uradis sertifikat, da potpises aplikaciju.....

http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
dali ima jos neko problema posle software update? ja sam ga uradio prekljuce i od tada vise problema imao sa telefonom neko poslednji mesec dana koliko vec imam telefon.

galeriju kada otvorim, one slike sa kartice uopste nemogu da gledam. ili ih uopste ne otvori onako na malo ili ih otvori na malo ali se nemogu uvelicati. uopste ne reaguje telefon. vec mi je 10 puta zablokirao i morao da ga restartujem, sto mi se pre mozda 1-2puta bilo desilo.

i baterija mi se nesto cas izpraznila juce, ako nisam nesto posebno koristio. bas je cudno. dali jos neko tako neke stvari zapazio ili zna o cemu se radi?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Formatiraj ti i telefon i karticu pa vidi onda hoće li praviti probleme...

Kako da odradiš format telefona imaš u ovoj temi : http://forum.burek.com/index.php/topic,162233.0.html -Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona! ... Naravno backup imenika , kalendara i svega ostalog što je bitno prije toga.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
Formatiraj ti i telefon i karticu pa vidi onda hoće li praviti probleme...

Kako da odradiš format telefona imaš u ovoj temi : http://forum.burek.com/index.php/topic,162233.0.html -Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona! ... Naravno backup imenika , kalendara i svega ostalog što je bitno prije toga. Smile

pa to mi je i jedina mogucnost. ako posle toga nece, onda neznam ni ja. sad sam bio zapoceo back-up preko nokia pc suite, ali mi previse dugo islo pa me mrzelo da cekam pa sam prekino. posto imam oko 2.5gb na kartici.

samo jos nesto. one karte sto imam na kartice za navigacije. dali se i one negde memorisu kad uradim back-up? posto kada sam ubacio samo karticu na kompijuter i gledao stvari preko window explorera nisam nigde video gde su karte memorisane. a posto ovde momentalno za sledecih mesec dana imam samo dial-up za internet, nebih bas da se trudim da skidam sve karte ponovo. to je jedino sto me malo brine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Imam negativno iskustvo sa pravljenjem backup-a preko nokia PC suite-a... Uvijek je nešto falilo. Ne smijem da ti garantujem ništa.  Smile Smile
Odradi ti njemu prvo format telefona. Pa vidi kako se ponaša. (sačuvaj imenik, kalendar i sl.) Pa ako opet zeza formatiraj i karticu.

P.S. 2,5 Gb na kartici??? Pa koliku ti karticu koristiš na n95??  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.