Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311817 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile Haha,pogledajte ovaj youtube video,znaci sta uvaljuju ovi iz nokije

Covek je dobio n70 CD i uputstvo za 6680  Smile sad da li je njega neko zaebo ili ipak ovo nokija radi,veoma jadno ako platis original telefon i dobijes CD za n70(pa mogli su da stave taj isti samo da pise N95),a o uputstvu da ne pricamo...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
Smile Haha,pogledajte ovaj youtube video,znaci sta uvaljuju ovi iz nokije

Covek je dobio n70 CD i uputstvo za 6680  Smile sad da li je njega neko zaebo ili ipak ovo nokija radi,veoma jadno ako platis original telefon i dobijes CD za n70(pa mogli su da stave taj isti samo da pise N95),a o uputstvu da ne pricamo...

pogledaj kada je video "okačen", prije 2 mjeseca, kada n95 još nije bila u prodaji.
isto tako je mogao dobiti i uputstvo za upotrebu fena za kosu jer je očito da se ne radi o originalnom paketu  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Pa nije bila u prodaji,ali je to prototip verzija,koja je slana nekim da probaju telefon,mogli su barem u te kutije da stave sve normalno...ccc
Sta mislis da sad dolazi sa svim pratecim,bas cu vidim neki video sa unboxing n95

edit: sad sam nasao jedan video i uz n95 ide njegovo uputstvo,ali nisam video sto se tice CD(mada to niej vazno,kao sto znamo ima da se skine,a i za sve telefone je isti PC suite)
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 19:01:00 od milan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nadam sa da ce u Srbiji krajem juna kostati oko 700-800 evra tako da bih mogao malo da se prinovim  Smile
Evo, prinovi se odmah, jer je već pao na 850€ ... to si tražio čak u junu, well ... ispunili ti želju malo ranije.
Ajde sad ... ne stidi se ... Smile

Btw. ne mogu da verujem da ovi majmuni iz "royal ma šta već" za svega par dana obore cenu nekom modelu mobilnog telefona za čitavih 550€, pa ovo nema ni u crtanim filmovima?!? Šta su bre oni umislili ... da će napecati par majmuna i ovaca na 1400€ i time imati za luksuzno letovanje negde na karibima i onda "plivanje"?!'
Ako su spustili cenu na 850€ to znači da nisu telefone nabavili za istu ili veću cenu, već manju ... pa stvarno treba neko da ih pljuje i je** im mater gde god ih vidi ... marža od 100% pa gde to može da prodje - u Srbiji?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja koliko se secam da sam negde procitao da je Royalton radnja od naseg poznatog vlasnika bivseg BK,svi dobro znaju ko je on,samo se ne zna gde je on  Smile
Tako da me i ne cudi cena i spustanje cene,a i takodje to sto prodaju samo neke skupe telefone poput Vertu telefona koje nabavljaju samo ruski biznismeni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
U Royaltonu je 922e,a u intercomu 850e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
He vidi,cim videli da ima za 850e spustili  Smile ali ce da ostane na toj 100%,jer oni ne spustaju cene tek tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
U svakom slučaju, znači da sam ja pogrešio. Morao je da se pojavi još neko ko će prodavati ovaj model kod nas po nižoj ceni, pa tek da ovi majmuni tj., majmunčine iz royalton-a spuste cene jer niko i ne bi više ulazio u njihovu košaru.
Pa šta oni zamišljaju da je srpski narod toliko glup i neobrazovan i nezna da pogleda koliko isti košta u okruženju?!?
Ja bih im lično razbio izlog da sam u Beogradu, tj., kulturnije da se izrazim - tužio bi ih zbog omalovažavanja intelekta sopstvenog naroda ... i verujem dobio na sudu! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Danas kad sam gledao cene,pisalo je da je i dalje 1400e,a u intercomu 850e,pa su u toku dana,kada su saznali da se pojavio za 850e spustili na 922e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Za 500€ može da se kupi strava PDA uredjaj koji zakopava ovaj N95, a mi ovde i dalje raspravljamo o ovoliko nabudženoj ceni?!?
Symbian verzije 9 nije ništa jači po aplikacijama od WM uredjaja i takvi WM uredjaji su čak u prednosti - nemaju nikakvih zabrana u okviru OS-a, na njima radi fenomenalno TomTom što znači da se i mogu koristiti ozbiljno za GPS navigaciju a ne kao ova Nokia .... imaju i Ir koji se može koristiti kao daljinski upravljač jer postoje aplikacije ... ja bih mnogo radije uzeo sebi za 500€ recimo PDA nego ovu Nokiu N95.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.