Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311005 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Za  >>>>>C o s t o ll e u m u S<<<<<    pa radi  ja koristim 6.020 (8300) ali samo sa ext. gps modulom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
TomTom sa podrskom za N95 nije izasao....... Navigon6 inace ima lose mape, cini mi se.....
jedino treba cekati TomTom zbog najboljih mapa sto se tice Srbije.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC Desire S
Uzeo sam N95 od Telenora i product code je 0549020, i kad ga je proveravao na netu nije imao update za njega tako da sam mu morao promeniti kod na 0534853 (Balkans) i odradio je sve OK. U paketu kod Telenora ne dobija se memorijska.

Takodje imam malo problemcic sa desnom stranom koja ima lufta ali nije nesto preterano i ne povecava se u ovih 10 dana koriscenja. GPS mi radi odlicno, ali mapa vredi samo za vece gradove i jako je precizna (probao sam NS i SU) ostali manji gde sam bio su samo grube skice i to dosat ne precizne, i naravno bez naziva ulica i oznaka objekata).

Nisam mogao da nadjem na netu nikako mapu za Route 66 za EE, program jesam ali nju ne, tako da to nisam isprobao.

Jedini problem sto mi se desavao prvih dan dva je bilo da kartica postane nedostupna, tj. podesio sam da poruke se snimaju na njoj i desavalo se da stigne poruka, on ispise gresku da nije u mogucnosti da snimi poruku na mem karticu i da ce je sacuvati na tel. Onda pokusam posle da se opet prebacim na karticu i radi OK.. Mada posle par puta sam formatizovao karticu i radi sve u najboljem redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pogledaj za EE ovde ****************

[Edit by Mikele: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

map8su.gif
(21.56 KB, 230x244)
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 17:39:08 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
dalle3, koliko ja vidim, Srbije nema na tim mapama  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma znam ja da nas nema nego covek trazio kaze nema na netu pa ajd da pomognem ja sam rekao sta koristim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
UNIX
Browser
Opera 9.02
Dali postoji micro-sd sa 4 gb, trenutno imam 2 gb ali mi je malo a nisam mogao nigde naci sa 4gb.
Tomtom mi radi sa eksternim gps modulom.
I nikako da shvatim kako da resim signed unsigned problem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 4
Pa n95 podrzava samo do 2GB!

Tutorijal: kako da uradite neku aplikaciju koja nema Sertifikat za S60 v9.1 ,,,
http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC Desire S
Kako sam ga juce nahvalio tako odma muka danas...

Imao sam mozda 10ak slika na njemu, i juce sam uslikao jos jedno 10 komada.. I danas reko ajde da pogledam slike i vidim ja nesto fali, kad ono slike od ranije. Ugasim, upalim tel kad nece sad ni ove da otvara. Ubacim karticu u citac ali opet isto, imam samo slike od juce koje nece da otvori a u direktorijumu Images su se pojavila dva fajla bez ekstenzije od 1.3 i 1.5GB (a kartica je od 1GB, Kingston) sto su verovatno stare slike.. Ali sta se desilo?

Muzika i programi koji se nalaze na kartici rade normalno. Jednom prijatelju se desavalo slicno na N73 ali je prestalo samo od sebe.
Da li postoji neki nacin da povratim slike od ranije? I kako da sprecim ovo da se dalje ne desava?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne znam da li je originalna kartica i da li si je formatirao u telefonu, ili preko citaca. Znam da u sustini nema veze, ali recimo ja UVEK karticu formatiram u telefonu i nikada mi se to nije desilo, a znam neke ljude koji su isto radili sa citacem i imali su tih problema, koji su nestali ili sami od sebe, ili nakon formatiranja kartice u telefonu. Kako da povratis postojece slike, to vec ne znam. Pokusaj da te fajlove bez ekstenzije prebacis na kom, pa da im promenis rucno ekstenziju u JPG, a onda da ih otvoris.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.