Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54150 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
se secate kad izaso se z1010...bio 1000e pa mu se cena malo drzala a posle dno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma mora da mu pada cena. Nisu proizvodjaci mobilnih telefona naivni, pogotovo nokia. Secam se koliko se pricalo o 6600 kao tehnickom savrsenstvu, koje nikada nece niko dostici, koji ce moci da koriste samo retki srecnici. Sada, posle par godina, ne moze ni 100 eur da se dobije za njega, a kada bilo ko u nekoj tehnickoj raspravi pomene ime 6600 svi ga gledaju sa podsmehom. Isto ce biti i sa n95 i sa svakim drugim telefonom. Znaci sada ce da se pale svi zivi na njega. Uglavnom ce da ga kupuju tipovi koji ne znaju ni sta je to sms, samo da bi ih neko video sa tim telefonom. Posle godinu ili malo duze cena ce mu pasti na 350-400 eur, onda ce vec da pocne da se prica o nekom m150 telefonu i svi ce da balave na njega. Onda ce cena da mu padne na ispod 300 eur, ovaj novi ce da se pojavi i uskoro ce n95 da ode u zaborav. I tako sve u krug.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
nokia 6600 je bila negde oko 700etada je imala konkurenciju od simensa sx-1 koji je takodje smatran savrsenstvom....jedina fora je ovde sto n95 nema konkurenciju van nokie,tako da moze da se ne desi da mu pada cena osim ako neko drugi ne izbaci neku mahinu pa da mu da po konkurenciji....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Moram da kazem da n95 za mene ne predstavlja dobru kupovinu ni za 600 evra - ljudi,pa toliko kosta lap top,ili neki polovan auto!!!Mozda kad bude oko 350 evra,to ce biti ok cena.Ne kazem nista protiv ljudi koji imaju para za bacanje,pa kupuju u ovom trenutku ovaj fon,to je u redu.Govorim samo o realnoj upotrebnoj vrednosti,jer ne vidim nista u specifikacijama tog aparata sto mi je neophodno,a da n70 to nema (mozda samo hsdpa,ali to ima i 6110 Navigator,za duplo manje para).Medjutim,u suprotnom smeru gledano,za n70 postoji more aplikacija,a za n95 samo jezerce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
nokia 6600 je bila negde oko 700etada je imala konkurenciju od simensa sx-1 koji je takodje smatran savrsenstvom....jedina fora je ovde sto n95 nema konkurenciju van nokie,tako da moze da se ne desi da mu pada cena osim ako neko drugi ne izbaci neku mahinu pa da mu da po konkurenciji....

Nije tacno. Sx1 se pojavio mnogo pre 6600, mislim kada i 3650, mozda cak i 7650. SX1 je daleko inferiorniji u odnosu na 6600, pa cak i u odnosu na 3650. 6600 je imao isti status kao sto sada ima n95. Secam se da su meni toliko napunili glavu kako je to nesto neverovatno da sam ja imao u radnju samo da uzmem to cudo u ruku da ga dodirnem. N95 jeste trenutno najbolje sto postoji. Ja samo hocu da kazem da stalno izlaze novi modeli koji pomeraju granice. Fora je u tome sto se te granice previse cesto pomeraju i za godinu ili dve n95 ce da ostane daleko iza tada postavljene granice. Danas svi prave sve i samo je pitanje trenutka kada ce neko da izbaci sve to samo pod drugim imenom. Ako niko drugi, siguran sam da ce nokia sama da izbaci novi model koji ce biti jos bolji, brzi, lepsi i opet ce svi da pricaju o njemu. Evo vec se prica o novom symbian-u, a vidim da se vec i ovde po forumu bune ljudi kako n95 ima malo rama. Pitam se kako to da se novi symbian pojavio bas kada je n95 izasla i nesto ne verujem da se nokiji slucajno provukla greska da stavi malo rama u n95. Sta to znaci? Znaci da ce sada za mesec dana da izadje neki novi model koji ce da ima novi symbian, vise rama, mozda malo bolji display, malo bolju kameru, malo brzi procesor i onda ce svi da se pale na njega i tako dalje. Samo da se razumemo. Ja mislim da je n95 nesto najbolje sto trenutno postoji i veoma rado bih ga posedovao. Medjutim mislim da ne treba toliko dizati u nebesa bilo sta, jer ipak je to samo parce plastike koje ce za par godina zavrsiti u nekoj fioci ili na nekom buvljaku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
pa ne mozes da kazes da se nisu bili za trziste...ali ovo je pomalko druga prica..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
6600 i SX1 se nisu bili za trziste. Cak i 3650 i SX1 tesko da su se bili za trziste. Mozda SX1 i 7650. To ce ti potvrditi i svako ko ove telefone prati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
sve nešto mislim da će N95 biti razočarenje , pre svega mislim na izuzetno malu RAM memoriju za telefon takvih karakteristika Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
e a koliki mu je RAM bese?  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
Evo do detalja :

Nokia N95 Technical Specs
Operating System:Symbian OS v9.2
Developer Platform:S60 3rd Edition, Feature Pack 1
Frequency Band:GSM 850,GSM 900,GSM 1800,GSM 1900,WCDMA 2100
Regional Availability:Africa,Asia-Pacific,China,Europe,Middle East
Display:Resolution: 240 x 320 - Color Depth: 24 bit
CPU:Dual CPU - CPU Type: ARM 11 - CPU Clock Rate: 332 MHz   Smile
3D Graphics HW Accelerator
Memory:Max User Storage: 160 MB  Smile
NAND Memory: 256 MB
SDRAM Memory: 64 MB
~20 MB Free Executable RAM Memory - ovo je katastrofa-stvarno neverovatno  Smile
Memory Card: Micro SD-Max Memory Card Size: 2 GB - ovo je isto baš baš malo  Smile
Memory Card Feature: Hot Swap

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pojavila se u prodaji , a evo i zvaničnih cena:

http://www.welectronics.com/gsm/NOKIA.shtml

$1499.99   NOKIA N95 UMTS HSPDA QUAD BAND GPS UNLOCKED GSM 5 MEGA PIXEL CAMERA PHONE

http://www.b4utele.com/

SIM Free Mobile Phone
Nokia N95
£699.99

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

nokia-n95.gif
(8.05 KB, 139x184)
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 01:01:23 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.