Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54694 puta)
Pocetnik

N95 8GB ludilo!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N95 8GB
Pozz ...  nije loziona, zaista ga frajer ima i narucio je jos. @markoris, ako si cuo za MESU iz sarajeva, kod njega sam narucio, i nebi me covjek slagao jer sam do sada sve mobitele kod njega kupio. danas sam ga zvao, roba treba do kraja vikenda da stigne, cim bude tu i kod mene je u rukama, pa vam javim sta je i kako.  Smile Ako zelis kontaktiraj me na mail da ti dam moj broj. pa se cujemo. keno_aga@hotmail.com. ugodan forum!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pozz ...  nije loziona, zaista ga frajer ima i narucio je jos. @markoris, ako si cuo za MESU iz sarajeva, kod njega sam narucio, i nebi me covjek slagao jer sam do sada sve mobitele kod njega kupio. danas sam ga zvao, roba treba do kraja vikenda da stigne, cim bude tu i kod mene je u rukama, pa vam javim sta je i kako.  Smile Ako zelis kontaktiraj me na mail da ti dam moj broj. pa se cujemo. keno_aga@hotmail.com. ugodan forum!
@keno_aga, mani se da se pozivaš na Muju i Hasu ... kada nabaviš tel. tada se javi sa utiscima ... do tada ... nikoga ne interesuje da li je moj brat laža u priči, prvi komšija ili Mesa diler koji ih nabavlja i nikada ih nema trenutno već samo što ih nije dobio .... niko ne pada više na te priče!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ves masina
bez ljutnjeali ovaj telefon je meni interesantan samo i iskljucivo zbog velicine ekrana.sve oko njega je toliko naduvano da to nije normalno.ovo cudo sam video kod jednog prijatelja koj se bavi svim i svacim i u startu nisam prepoznao tel.ekran je siri nego kod n73,slajder mi se nesvidja(nokija nezna da napravi dobar slajd mehanizam,pa to ti je),maska je bolja nego n73,sporije definitivno radi od n93(mozda zbog fw-a?),nije uopste mali kako se cini na slikama sa neta(ja sam mislio da je neki sharp.toshiba...),kamera neznam kakva je(on kaze da je ludilo,svaki ciga svoga konja hvali)...ne vredi 950 eurona koliko ga on prodaje! p.s. telefon sam imao u rukama nekih 10min,pa nisam bas kompetentan o tome da pisem vise.slikao sam ga    sa n73 ali moja kartica(pqi,ne uzimati kinesko sr..e ni slucajno) opet ima neke tripove,pa ako je na kartici,veceras cu da brobam sa citacem da vadim te slike, :wave:pa ih postavljam,ako ne onda za neki dan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
bez ljutnjeali ovaj telefon je meni interesantan samo i iskljucivo zbog velicine ekrana.sve oko njega je toliko naduvano da to nije normalno.ovo cudo sam video kod jednog prijatelja koj se bavi svim i svacim i u startu nisam prepoznao tel.ekran je siri nego kod n73,slajder mi se nesvidja(nokija nezna da napravi dobar slajd mehanizam,pa to ti je),maska je bolja nego n73,sporije definitivno radi od n93(mozda zbog fw-a?),nije uopste mali kako se cini na slikama sa neta(ja sam mislio da je neki sharp.toshiba...),kamera neznam kakva je(on kaze da je ludilo,svaki ciga svoga konja hvali)...ne vredi 950 eurona koliko ga on prodaje! p.s. telefon sam imao u rukama nekih 10min,pa nisam bas kompetentan o tome da pisem vise.slikao sam ga    sa n73 ali moja kartica(pqi,ne uzimati kinesko sr..e ni slucajno) opet ima neke tripove,pa ako je na kartici,veceras cu da brobam sa citacem da vadim te slike, :wave:pa ih postavljam,ako ne onda za neki dan!
nema sanse da ga ima jer ga nema kod nas!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ves masina
ako ti tako kazes onada ga stvarno nema Smile ti znas te stvari zato sto si ti tako dobro upucen    ako imas volju(950e),ja cu licno da ti dokazem da gresis! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
nemam bas toliku volju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ves masina
nemam bas toliku volju  Smile
i da je imam nebi ga uzeo,veruj mi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
razmisljam se da se strpim jos godinu dana pa da ga uzmem kada bude oko 400e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ves masina
to je realna cena! Smile samo ima da se nacekas Smiley 1 da vidis sad kad se malo namnozi prodavaca n95 ima da ide i do 1500e,a pojedine budaletine sa dubljim dzepom ima i tu nebulozu da plate sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ne postoji "realna cena",ako se malo bolje razmisli...Pazite sta vam kazem,za godinu dana,kad neko bude postavio pitanje da li da uzme n95,neki likovi sa ovog foruma ce reci nesto tipa "nemoj to uzimati,fon je zastareo,na samrti je,uzmi nxxx,to je zver od telefona".Siguran sam u ovo,jer ovakvu pricu ti isti plasiraju ovih dana za n70.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 23:59:19 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.