Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54803 puta)
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
ovaj telefon ne kupuju seljaci vec ljudi koji imaju para!
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ovaj telefon ne kupuju seljaci vec ljudi koji imaju para!
Pa ko može biti veća "seljačina" od onoga koji odmah u Srbiji može lupiti toliko para za jedan mobilni telefona pa posedovao celu elektrodistrubuciju pride?!?
Ovaj telefon kupuju zanesenjaci u novotarije tj., elektronske zezalice, entuzijasti kojima je do "igranja" sa ovakvim napravama koji naravno borave negde gde su im plate preko 2500€ pa bili poljoprivrednici, stočari, voćari ili vlasnici kompanija. No, te tvoje "seljačine", ali one "šabanske" žive samo u Srbiji i novac su stekle na sumnjiv(čitaj: nelegalan) način pa bi time da leče svoje komplekse niže vrednosti i dokazuju neki svoj status u društvu usled manjka inteligencije! Ako njih nazivaš "ljudima koji imaju para", onda OK! Smile

Pravi seljak u Srbiji i da ima para ne bi bacio iste na mobilni telefon od 700€ već bi ga upotrebio u mnogo bolje svrhe! Smile

Edit: Ljudi koji imaju para kupuju nekretnine, vredna umetnička dela, kompanije a ne instant plastične spravice! Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 23:29:08 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ne moras da zivis na selu da bi bio seljak,za mene si seljak ako si praznog mozga....mozda je to trebalo da stoji u poruci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ajd necemo u vezi seljaka,ako cemo da pricamo ko su seljaci ja bih mogao da napisem celu knjigu.Kad sam na jednoj temi pisao o tome neki su me pljuvali jer su u toj prici videli sebe  Smile
N95 je dobar i skup telefon,verovatno ce ga uzeti neki koji imaju para za bacanje i nije ih briga da li on ima 22MB rama... Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ne moras da zivis na selu da bi bio seljak,za mene si seljak ako si praznog mozga....mozda je to trebalo da stoji u poruci
Lepo sam objasnio šta kupuju oni koji imaju para pa bili sa sela ili iz gradova ...
Ja živim na selu i nemam takvih predrasuda ali mi je zaista žao što se kultura u Srbiji toliko srozala da su nekadašnje seoske igranke i posela toliko degradirane i sa svim rak ranama premeštene na Marakani u prestonici države gde neka "silikonka" može skupiti 100000 ljudi, dok deca na selu pikaju gitare i kupuju karte za Iron Maiden.

Ispade da su nekadašnje odlike gradskog stanovništva počele da se gaje na selu dok je najgori mogući muzički šljam počeo da se sluša i to čak uspeva da popuni ceo stadion u glavnom gradu, da ne spominjem da je i sam "vrh države" prisustvovao takvom dogadjaju u centru grada gde se skupilo stotine hiljada ljudi da gledaju "ženu mafijaša i ratnog zločinca" iz nekog sela bez imalo obrazovanja i to sa poštovanjem kao da se radi o osobi koja je osmislila kulturu i pravac srpske muzike!
Toliko o "seljacima"!
N95 je dobar i skup telefon,verovatno ce ga uzeti neki koji imaju para za bacanje i nije ih briga da li on ima 22MB rama... Smile
Uzeće ga ili oni koji misle da će im taj telefon poboljšati ugled u društvu ili oni koji vole nove tehničke zezalice i imaju para da kupe tako nešto. Doduše postoje i kukolji koji bacaju i poslednju uštedjevinu na tako nešto samo da bi ga prvi posedovali, ali takvi se ubrajaju u kategoriju iskompleksiranih osoba koje bi time da pokazuju neki status u društvu ...
Ovo nema veze sa seljacima ili akademskim gradjanima, ima veze samo sa time ko je u stanju da manje koristi mozak!
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 00:31:40 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Lepo sam objasnio šta kupuju oni koji imaju para pa bili sa sela ili iz gradova ...
Ja živim na selu i nemam takvih predrasuda ali mi je zaista žao što se kultura u Srbiji toliko srozala da su nekadašnje seoske igranke i posela toliko degradirane i sa svim rak ranama premeštene na Marakani u prestonici države gde neka "silikonka" može skupiti 100000 ljudi, dok deca na selu pikaju gitare i kupuju karte za Iron Maiden.

Ispade da su nekadašnje odlike gradskog stanovništva počele da se gaje na selu dok je najgori mogući muzički šljam počeo da se sluša i to čak uspeva da popuni ceo stadion u glavnom gradu, da ne spominjem da je i sam "vrh države" prisustvovao takvom dogadjaju u centru grada gde se skupilo stotine hiljada ljudi da gledaju "ženu mafijaša i ratnog zločinca" iz nekog sela bez imalo obrazovanja i to sa poštovanjem kao da se radi o osobi koja je osmislila kulturu i pravac srpske muzike!
Toliko o "seljacima"!
Svidja mi se ovaj off Smile,mada nisam ljubitelj konkretno Iron Maiden,vise volim npr.,Iggy pop-a itd.,ali sustina je tacna.Mislim da je zbog pesama tipa "imas golfa dva i mercedesa,imas kuce dve,a sad bi i mene" i sl. bljuvotina,ovaj narod totalno izgubio razum,i da je to razlog zasto neko sa 200 evra platom uzima kredit od banke ne bi li uzeo n95 za 1000 evra...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 11:17:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Jest odosmo u off, ali ja najiskrenije mislim da pored kategorije zaljubljenika u tehničke novotarije pa bili sa marsa a ne iz nekog sela, grada ili čega već, što podržavam, .... u većini slučajeva ovako skupe telefone kupuju baš "seljačine".
Da se razumemo, sam pojam je baš za raspravu na nekom drugom mestu, ali ako dobro pogledam vesti u pola osam i vidim ko vodi ovu državu, ko je najuspešniji biznismen, i na kojekavim se javnim "nekulturnim" dešavanjima pojavljuju, hmm ... nije težak izraz za takve i njihovu decu reći da su potpuno iskompleksirane ličnosti iz stihova Bore Djordjevića "Praziluk im iz d*** viri", koji su sticajem okolnosti u prošlom periodu na kriminalan način došli do para ili još gore političkog uticaja, da ne govorimo o tome ko nam kroji kulturu!!!

Now, back to topic! Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 17:15:37 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Jest odosmo u off, ali ja najiskrenije mislim da pored kategorije zaljubljenika u tehničke novotarije pa bili sa marsa a ne iz nekog sela, grada ili čega već, što podržavam, .... u većini slučajeva ovako skupe telefone kupuju baš "seljačine".
Da se razumemo, sam pojam je baš za raspravu na nekom drugom mestu, ali ako dobro pogledam vesti u pola osam i vidim ko vodi ovu državu, ko je najuspešniji biznismen, i na kojekavim se javnim "nekulturnim" dešavanjima pojavljuju, hmm ... nije težak izraz za takve i njihovu decu reći da su potpuno iskompleksirane ličnosti iz stihova Bore Djordjevića "Praziluk im iz d*** viri", koji su sticajem okolnosti u prošlom periodu na kriminalan način došli do para ili još gore političkog uticaja, da ne govorimo o tome ko nam kroji kulturu!!!

Now, back to topic! Smile
Ovdje te i u prethodnim postovima u potpunosti podrzavam! Smile Prvi puta da mi se svidjela tvoja ostra reakcija!  Smile Smile
PS: Da vam je samo pogledati nas dnevnik (iz Rep. Srpske ili BiH) u bilo koliko sati. E to ti je samo sjest i plakati! Cak sam kod jednog i VERTU vidio.  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n-gage
Ne znam jel bio link (ako je, sorry)
ali lik se igra System Rush Evo na N95

http://www.youtube.com/watch?v=F53tOOTbtZg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
ako je sve ovo sto se prica po forumu za N95 istina onda je bolje da se saceka da izadje N95 u prodaju i onda da se pazari N93i(posto ce mu opasti cena), a i telefon je vrh
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.