Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 55011 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Pojavio se i kod nas!cena prava sitnica,samo 900e.zvao sam coveka da se raspitam,i on kaze da idu ko alva?!toliko o tome da u srbiji nema kupaca za ovakve zezalice!pa moj jugo je bre jeftiniji od ovog sranja!
Ama slago te buraz! Ajd da neko da 900Eura za telefon?!?
A mozda i nije. Ako ide ko alva onda to kupuju "seljaci" oni koji nemaju pojma sta dobijaju, nego samo znaju da je to posljednji model koji je izdala Nokia i kojima je to statusni simbol! Nasa posla, sta ces!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Pojavio se i kod nas!cena prava sitnica,samo 900e.zvao sam coveka da se raspitam,i on kaze da idu ko alva?!toliko o tome da u srbiji nema kupaca za ovakve zezalice!pa moj jugo je bre jeftiniji od ovog sranja!

gde se pojavio? ja nisam cuo da je stigao, cuo sam da se ceka....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ma nije se pojavio ni u svetu,na gsmareni nema podatak da je u prodaji tako da  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Ama slago te buraz! Ajd da neko da 900Eura za telefon?!?
A mozda i nije. Ako ide ko alva onda to kupuju "seljaci" oni koji nemaju pojma sta dobijaju, nego samo znaju da je to posljednji model koji je izdala Nokia i kojima je to statusni simbol! Nasa posla, sta ces!

ovde su ljudi davali za N80 kad se pojavio 1000+ evra....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma nije se pojavio ni u svetu,na gsmareni nema podatak da je u prodaji tako da  Smile
Pojavio se svuda po Evropi. Rekoh na prethodnoj strani i po koliko se u proseku prodaje. Gledao sam cene u Austriji, Nemačkoj, Engleskoj, ... i sve su bile za datum 03.03.2007. Naravno da se u tim državama cene razlikuju od radnje do radnje i negde košta 650€, negde i do 900€!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ne verujem da se prodaje bilo bi dosta njih koji ga imaju,jer ima dosta ludaka koji bi dali i 2000e samo da imaju n95.To sto se prodaje su mozda prototipovi,cim ga nokija ne izbacuje mozda nesto "kuva" mozda spremaju bolju bateriju i vise RAM memorije  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ves masina
ima ih provereno,ako si milan91 zainteresovan,imam za tebe jedan za samo 1000e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa ok ima verujem,nije da ne verujem nego kaze da ono javno nije jos predstavljen  Smile A sto se tice kupovine,uzimam 3 cim dobijem na lotou  Smile inace ja sam bio od nekih koji su se palili na n95 cim su se bile pojavile slike,ali cim sam video kameru,ram i ostalo jednostavno sam rekao ne.Bolje da imam k750i nego n95
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ne verujem da se prodaje bilo bi dosta njih koji ga imaju,jer ima dosta ludaka koji bi dali i 2000e samo da imaju n95.To sto se prodaje su mozda prototipovi,.......
milan91, svi provajderi i najpoznatiji šopovi za prodaju mobilnih telefona po Evropi su istakli cene i nude isti na prodaju za cene koje sam naveo. Znači, ima ga u ponudi legalno i počeo je da se prodaje.
Jedina stvarčica koja tebe buni je ta da Evropljani na 700€ gledaju sa strahopoštovanjem a ne kao mi Srbi - "džeparac", pa otuda sumnja u to da li se pojavio u finalnoj verziji.
U tome je razlika što njih boli uvo da lupe toliki novac prvog dana prodaje kako bi ga samo imali. Ne pate od raznih kompleksa niže vrednosti pa bi da iste kompenzuju kroz tako nešto. To je svojstveno Srbima i mislim da trebamo ući u Ginis-a za ovako nešto.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 18:28:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ma cuti,posecujem jedno 6-7 stranih foruma,i kad vidim koje sve telefone imaju u kolekciji pa to nije normalno prosto mi dodje da placem  Smile Bre imaju po 7-8 telefona,ali naravno da nisu svi "original" vec su neki i sa njihove doticne mreze.Ali sta ces tako je,kad imaju toliko para,a i toliko jeftine telefone sto da ne uzmu...A sto se tice n95 jos nisam video nekog da ima  Smile aj bas idem da vidim da se nije pojavio neki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.