Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 144529 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
a jel moze neko da mi kaze razliku izmedju verzije softvera 10 i 11 za n82?!  na http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_529019 ne pise nista o ovom softveru....
hteo bih da ubacim 11 u n82 pa me interesuje koja su poboljsanja u odnosu na 10!!!! hvala unpred!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 4s
milisave,kod mene dok pisem sms,i sada kad navigacionim tasterom biram slova npr na dvojci je a,b,c ja ocu c brzo tri puta pomerim navigacioni taster na desno,ali cesto se desi da se ta kontrola izgubi i dodje do nekog copi-past moda..imas li ti slican prbolem..? malo sam lose objasnio jer je nesto cudno u pitanju sto do sada nisam video..
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Imam i nisam uopste uspeo da provalim kako to da aktiviram/deaktiviram. Jedino sto sam uspeo je da kada se to pojavi, a kada hocu da skrolujem da mogu to da uradim tako sto cu pritisnuti # i drzeci pomeriti kursor gde zelim.

@miki8184

Jedna od stvari koaj je evidentna, bar kod mene, je ta da gps pronalazi satelite neuporedivo brze nego pre. Ostalo je bar ovako na oko, isto.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2008, 21:00:43 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
milisav_bl, meni i sa 10 softverom neverovatno brzo pronalazi satelite... nokia maps mi rade cak i u stanu...garmin mi super isto radi...nokia maps u stanu nadje satelite za minut...garmin do 30-40 sekundi..... primetio sam de se svi zale na 10 kako im lose radi nalazenje satelita....bem liga,dal sam tolike srece da sam ubo pravi mob ne mogu da verujem!!!! u svakom slucaju hvala za info!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
HTC One X
milisave,kod mene dok pisem sms,i sada kad navigacionim tasterom biram slova npr na dvojci je a,b,c ja ocu c brzo tri puta pomerim navigacioni taster na desno,ali cesto se desi da se ta kontrola izgubi i dodje do nekog copi-past moda..imas li ti slican prbolem..? malo sam lose objasnio jer je nesto cudno u pitanju sto do sada nisam video..

I meni se to jednom ili dva put desilo. Nit znam kako sam ga uključio niti kako sam ga isključio  Smile, ali izgleda da je problem svih 9.2 telefona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 4s
mora da ima neka fora da se to deaktivira,ali nikako da je provalim...stvarno zna da  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Pa rekao sam ti. Pritisnes i dris # i dok drzis kursor se ponasa obicno. Kada ga pustis opet pocne da obelezava tekst. Ne verujem da je bug, jer nemoguce ad se desava izgleda svima. Pre ce biti da je neka fora koju ja, a izgleda i vi ne mozete da provalite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N82
Ja imam isti problem sa kucanjem poruka i strasno me nervira!!!
ali ja imam jos jedan problem i molim za pomoc!!??
Pokusavam da preko Nokia Software Updatera ubacim novi softver ali kad program krene da prepoznaje tel meni se pojavi sledeca poruka The phone model is not currently supported!!!!
zasto on ne prepoznaje moj tel???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
HTC One X
Možda zbog produkt koda? U svakom slučaju, pogledaj temu o NSU...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat: danea link=topic=284519. msg5141896#msg5141896 date=1206988648
Ja imam isti problem sa kucanjem poruka i strasno me nervira!!!
ali ja imam jos jedan problem i molim za pomoc!!??
Pokusavam da preko Nokia Software Updatera ubacim novi softver ali kad program krene da prepoznaje tel meni se pojavi sledeca poruka The phone model is not currently supported!!!!
zasto on ne prepoznaje moj tel???

skini najnoviji Nokia Software Updater sa nokijinog sajta, isto se desilo i meni
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.