Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 144479 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Kupio sam Nokiu n82.Dobio sam sve u paketu.Ono sto me buni je to da sam dobio punjac ac-3x na kom je output 350 mA.Sa ovim punjacem baterija se punila 2 sata i 10 minuta.Na nokijinom sajtu pise da uz n82 se dobija ac-5e travel punjac.Da li i vi imate ac-3x i da li je ovo normalno vreme punjenja baterije za ovaj telefon.Zahvaljujem svima na pomoci u vezi ovoga punjaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Ac-3e je ovaj sto ja imam, valjda si na to mislio. Procitaj review koji sam napisao, tu imas i deo o duzini punjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iP5
Kada sam ja kupovao N82, i kada sam video da te radnje sa najnizim cenama ne daju telefon u originalnoj kutiji, lepo sam otisao na par sajtova i popisao sta sve od opreme ide uz telefon i sve oznake za bateriju, punjac, slusalice, TV kabl (najvise zato sto sam se plasio da mi ne uvale neku slabiju bateriju).

Telefon nisam uzeo u radnji gde je bila najniza cena (tada 405e) zato sto uz telefon nisu davali TV kabl, vec sam ga uzeo tamo gde je kostao 409e (tamo su davali TV kabl, ali nisu imali CD sa PC Suite-om pa sam morao da ga skinem sa neta). Sad, u toj radnji gde sam ga kupio su mi prvo davali pogresan USB kabl, pa pogresan punjac, ali ja sam insistirao na opremi sa oznakama koje sam vec bio zapisao (znaci AC-5E za punjac) i na kraju sam dobio potpuno regularnu opremu, znaci ona koja stoji na Nokijinom sajtu.

Ja mislim da mi u toj radnji nisu namerno davali pogresnu opremu, nego tamo rade neke mlade i neiskusne devojke pa valjda jos ne znaju sta ide u koju rupu. Inace, meni se sa AC-5E punjacem telefon punio za 75 - 80 minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Koliko ja znam, tako su mi rkeli neki ljudi koji se prilicno primaju na to i trose previse vremena oko ovih stvari, za bateriju je mnogo bolje da se puni sporije, nego brze. Samim tim ovaj moj punjac koji sporo puni bi po toj logici trebalo da bude bolji za samu bateriju. Inace, ja sam uzeo telefon u obicnoj radnji i dobio sam sve od opreme, osim kutije, koja nije bila originalna. Mada i to je sada pitanje sta je i da li je bolje. Eto moje recimo iskustvo je da sam samo jedan i to prosli telefon kupio originalan, znaci bas originalan, sa sve kutijom, imei brojem na kutiji i tako dalje i upravo taj telefon mi je pokidao gomilu zivaca. Boja mu se izlizala, pokvario se posle mesec dana, originalni servis me zajebavao vise od tri meseca sa popravkom, vratili mi izgreban telefon, sa skinutom folijom i tako dalje i na kraju sam taj originaln telefon jedva prodao za pola cene koliko sam ga platio. Opet, svi ostali telefoni koje sam imao pre i posle njega su bili ti takozvani neoriginalni i svi su radili i sluzili savrseno i ni sa jednim nisam imao nikakvih problema, a i nisam izgubio ni priblizno toliko para kao kod ovog originalnog, koga sam platio duplo vise nego sto je kostao neki neoriginalni. A i ne znam sta to znaci originalni i neoriginalni telefon? Ranije su se razlikovali samo po tome sto su ovi takozvani neoriginalni imali na sebi neku oznaku mreze, sto znaci da su skidani sa neke mreze. Po meni to nema nikakve veze. Cak i ja sam se, priznajem primao dosta na tu pricu ranije kako nokija konkretno pravi telefone boljeg kvaliteta, koji su otkljucani, a da su ovi koji se profaju preko mreza neka druga liga telefona. Medjutim sada mi je ta prica skorz smesna i sam sebi sam smesan sto sam se na to primao, jer sigurno jedan proizvodjac kao sto je recimo nokija nece dozvoliti sebi taj lukduz da proizvodi neke telefone losijeg kvaliteta i da ih plasira preko najvecih evropskih i svetskih mreza. Prvo, sigurno ne bi na taj nacin kaljali svoj ugled koji su godinama sticali, a drugo ni njima se ne bi isplatilo da prave neke lose telefone koji bi se kvarili i onda morali da ih menjaju za nove. Ipak treba imati u vidu da ljudi recimo u Evropi i na tim vecim mrezama imaju jedan status koji mi ovde nemamo. Tamo se mreze otimaju za korisnike i takmice se kvalitetom a ne spletkarenjem. Zato mreza nece ponuditi nesto sto ne valja svojim korisnicima, a samim tim nece ni uzeti nesto sto ne valja da na to kaci svoj logo. Dakle po meni to da li je telefon sa recimo TIM-a ili je bez ikakvih oznaka je isto, a jedini razlog zasto su ovi telefoni jeftiniji kod nas, je taj sto ovde dolaze kojekakvim kanalima i to je sve. Ti isti taj telefon ako bi hteo recimo u Nemackoj da kupis, moras da potpises ugovor preko koga ces ga i te kako isplatiti, a ako hoces bez ugovora, onda kosta koliko i originalni. Dakle nema tu nikakve razlike. Mozda jedina razlika je upravo u opremi. Kada kupis ovaj neoriginlni telefon dobices neku opremu koja najverovatnije nije originalna, cak i ako je oznaka ista, vec je najverovatnije made in china. Mada meni ni to nije toliko bitno. Ipak je to neka tehnologija koja moze da se pravi bilo gde i gde nema neke razlike. Danas svako zna da narpavi punjac, kabl, tv kabl. To nije nikakva pamet, niti je za to potrebna neka velika tehnologija. Evo jedan savet koji cu da ti dam, a kojim cu da potkrepim ovu moju teoriju. Recimo svaki punjac na kome sa donje strane imas obicne zvezdaste srafove nije originalan, vec je kineski. Samo oni koji imaju one specijalne srafove koji potsecaju na mercedesov znak su originalni. Takodje uz ove neoriginalne obicno ne dobijes onu cicak traku koju mzoes da iskoristis da vezes kabl da ti ne leti na sve strane. Znaci eto bas pogledaj pa reci, ali iskreno, da li ti je punjac ovakav ili onakav, mozes i sliku da posaljes i videces da je najverovatnije kineski cak i ako ima oznaku koju nisi orinialni punjac.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 14:24:48 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iP5
Nemem vise N82, prodao sam ga (najboljem drugu) zato sto su me nervirali slabi zvucnici koje ima. Cesto mi se na poslu (gde je relativno visok nivo buke) desavalo da ne cujem ringtone kada me neko zove, a volim ponekad i da odvalim muziku preko zvucnika. Sada imam N95 i on ima dosta jace zvucnike od N82, a sto se tice zvuka preko slusalica tu moram da kazem da se N82 cuje malo kvalitetnije i glasnije, mada je i N95 na tom polju vise nego solidan i moze da zadovolji moje kriterijume.
Dakle N82 mi je bio super telefon, i xenon flash je lepa stvar da se ima, i puno RAM-a, ali nisam nikako mogao da predjem preko tih slabasnih zvucnika, dok N95 poseduje dobar i jak zvuk i preko zvucnika i preko slusalica, a otkako sam mu uradio debranding i updejtovao software na v.20.0.015 telefon radi isto kao i N82 sto se tice brzine i multitaskinga (imao sam karticu od 8GB u N82 koju sada koristim u N95, od cega vise od 6 GB otpada na muziku, kartica je radila bez problema u N82 i sada isto tako radi i u N95).

To je bilo neko moje malo poredjenje ova dva telefona, a sto se tice punjaca i brzine punjenja, to stvarno ne znam da li je bolje da se telefon puni brze ili sporije i ne bih u to ulazio. Inace, i uz N95 sam dobio AC-5E punjac i vreme punjenja N95 pomocu njega je isto kao sto je bilo i sa N82. Punjac jeste made in China, potpuno je isti kao onaj koji sam imao sa N82, ima cicak traku i nema nikakve srafove ni sa gornje ni sa donje strane.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 15:29:54 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Nisi jedini koji se zali na te zvucnike. Meni su oni sasvim ok. Tacnije, nije mi to toliko bitno, odnosno nikada ne slusam muziku na taj nacin, slusam ili preko slusalica, ili preko stuba. Nisam poredio zvucnike sa n95, ali cini mi se da n82 uopste nema tih zvuk na zvucnicima, samo je mozda taj zvuk nesto slabijeg kvaliteta nego na mozda nekom drugom telefonu. Meni se recimo nikada jos nije desilo da nisam cuo telefon, a bio sam po svakakvim, manje ili vise bucnim mestima. Ali dobro, svako koristi telefon an neki svoj ancin i ocekuje nesto drugo od njega, pa mogu da razumem da nisi mozda bio zadvoljan sa tim.

Sto se punjaca tice, ovo sto sam ti rekao za sporije punjenje nije moja teorija, vec sam o tome ranije negde citao i slusao od neih ljudi koji sve to prate i bave se time. Mozda je malo nezgodno kada negde zuris pa treba da cekas dugo da ti se napuni telefon, ali opet baterija je li-ion tako da se moze dopunjavati, a i ja obicno kad znam da recimo sutra imam neke obaveze i da cu provesti dobar deo dana van kuce i ako mi se telefon nije ispraznio, stavim ga uvece da se puni, tako da je ujutru skroz pun i nema problema, a preko noci ce da se napuni i ovako i onako.

Sto se tih srafova tice, pogledaj malo bolje, mora da ima srafove. Ne znam mozda su napravili sada nesto novo, ali do sada sam video gomilu punjaca za nokije i svi su imali ili ovakve ili onakve srafove, ali su svi imali srafove. Nalaze se sa donje strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iP5
Evo napravio sam dve slike ovog punjaca koji imam, nema srafova

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

05042008028.jpg
(859.74 KB, 2592x1944)
05042008031.jpg
(950.8 KB, 2592x1944)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Ne znam. Kod mene to ovako izgleda.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

05042008069.jpg
(812.83 KB, 2592x1944)
05042008070.jpg
(697.96 KB, 2592x1944)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
prvo pogledajte link, pa onda nastavite
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 19:53:11 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
ljudi,kako se kod vas na n82 cuje sagovornik kad pricate na mob? meni se polose cuje!!!1 pojacao sam na max ali nista spektakularno.... ima li ko kakvu ideju>? ima li kakav kod ili sifra poput *377 ili kako vec ide za stare modele nokije za pojacavanje zvuka u slusalici!!!! hvala unapred!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.297 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.