Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N81 - sa 369 Mhz procesorom i 42 MB slobodnog RAM-a!  (Pročitano 17535 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Ne bih se slozio da je kamera super  Smile Ipak mislim da n73 pravi bolje slike...
Nego da li je neko uporedjivao(licno) ngage igre na n81 i na n95, ja sam gledao video na YT i n95 je vidljivo bolja.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Ne bih se slozio da je kamera super  Smile Ipak mislim da n73 pravi bolje slike...
Nego da li je neko uporedjivao(licno) ngage igre na n81 i na n95, ja sam gledao video na YT i n95 je vidljivo bolja.
... Naravno da kamera nema autofokus, i od 2megapiksela je, spram 3.2 od N73, ali i sam znas da nijedan tel sa kakvom god kamerom, ne moze da zameni fotoaparat, hocu da kazem,da ko je ljubitelj slika i snimanja, treba da kupi fotoaparat, nijedan tel ne zadovoljava kriterijume cak nije ni u rangu jednog digitalnog fotoaparata od 2megapiksela(ja sam imao N73,ali nisam mogao na nju da se oslonim kad sam isao na more ili u Ameriku, nego sam nosio fotoaparat...), a danas za 100 evra, imas fotoap. od 7megap.... meni kamera na telefonu sluzi da mozda zabelezim neki detalj i to posaljem mms-om, ili snimim neku zezu-a za to je koliko sam video N81 super...
 A za igre, probacu, ako budem imao vremena, pa javljam...taj segment meni nije vazan, i kad imam malo vremena za opustanje i igranje, sednem za komp pa opalim malo NFSPS ili PES2008 ili COD4....
Mada ti si jako mlad, pa ti je i kamera i igrice vazne.... Ja sam rekao iz mog ugla da mi je tel, bas kakav mi treba...
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
 Smile Smile
Da verujes ti meni ja igrice ne igram skoro 2 godine, odigram nekad CS i to je to.
Kameru koristim do maksimuma na k800i i po meni je jako jako dobra, takodje ona na n73 je odlicna u poredjenju sa tom na n81.
Znam ja kakvu kameru n81 ima, nema potrebe da mi pricas...
A to ima za 100e znas kakav foto, sa 7 ili 10mp to pricaj nekom ko se ne razume  Smile Moze da ima i 20mp, i senzor koji ugradjuju u telefone tako da te price pricaj babi.

Ja nisam zavisnik na igre, niti sam trazio od tebe da igras igre za mene(uopste mi igre nisu vazne), niti planiram kupiti ovaj telefon vec kazem da ako je ovo ustvari ngage telefon trebao bi biti bolji, a ustvari je dosta los, jer je n95 primetno bolji u ngage igrama koje idu uz doticnu aplikaciju.

btw. moj telefon moze zameniti neki jefitiniji foto koji sluzi samo za point n shot, a vidim da si ti u tom stilu.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 22:41:45 od milan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Ja samo ne znam otkud ti to da su Ngage igre bolje na N95? Kako si to zakljucio? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27

Smile

Ne zelim nikakvu svadju, niti sam uleteo u diskusiju da bih pljuvao po telefonu vec sam hteo da opusteno dodam komentar i da vidim da li je neko licno uporedjivao Wink Evo video pa pogledaj  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Smile Smile
Da verujes ti meni ja igrice ne igram skoro 2 godine, odigram nekad CS i to je to.
Kameru koristim do maksimuma na k800i i po meni je jako jako dobra, takodje ona na n73 je odlicna u poredjenju sa tom na n81.
Znam ja kakvu kameru n81 ima, nema potrebe da mi pricas...
A to ima za 100e znas kakav foto, sa 7 ili 10mp to pricaj nekom ko se ne razume  Smile Moze da ima i 20mp, i senzor koji ugradjuju u telefone tako da te price pricaj babi.

Ja nisam zavisnik na igre, niti sam trazio od tebe da igras igre za mene(uopste mi igre nisu vazne), niti planiram kupiti ovaj telefon vec kazem da ako je ovo ustvari ngage telefon trebao bi biti bolji, a ustvari je dosta los, jer je n95 primetno bolji u ngage igrama koje idu uz doticnu aplikaciju.

btw. moj telefon moze zameniti neki jefitiniji foto koji sluzi samo za point n shot, a vidim da si ti u tom stilu.

... Ja imam fotoap. koji sam platio 120e, i stojim iza toga, da nijedan tel ne moze ni da mu pridje, ni danju, a kamoli po mraku a tek video snimak, a veruj mi da sam promenuo mnogo tel, i kad sam ja nosio Sharp GX30i(2003),koji je imao 1.3mp kameru i sedam boja bliceva, ti jos nisi ni znao sta je tel sa kamerom....
A ti se malo spusti na zemlju, i obrati paznju kako odgovaras nekom... mnogo si zelen da ti meni kazes da neke stvari ja pricam babi, i da ti procenjujes u kojem sam ja stilu...
Ja sam dao moj pogled N81, a ti mozes da se slozis ili ne slozis s tim....
 Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Ovaj video upravo dokazuje suprotno! A i dovoljna su mi dva dodatna tastera za igranje na N81 koji se automatski pale prilikom startovanja recimo Asphalt-a... Sve bih prihvatio ali da su igre bolje na N95... nikako.
Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Imam ovaj telefon nekoliko dana i malo je poceo da baguje...
kada udjem u igrice one sto ima u telefonu(asolt i onaj spejs) ekran "poludi"   Smile ,znaci jedan deo slike se prebaci na drugu stranu i pocne da drhti ekran?
kada stavim u portret mod igrice onda je ok,ali u landskape zajebava...jel zna neko zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
extrainterista, aha...
Da si ti meni ziv i zdrav ja sam imao tad svoj siemens mc60 Wink
Neces ti meni da spustas na zemlju jer nisi niko i nista...

luckyyy, ok ti branis tvoj telefon i to je to... Ja nisam rekao da je n81 gori za igranje(jer je to suprotnost) nisam rekao ni da je n81 krsh telefon...
Dobro onda ja imam problema sa ocima pa ja jedini vidim da na n95 doticna igrica klizi dok na n81 stuca ko da se igra na 6600  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Ajde Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.