Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N81 - sa 369 Mhz procesorom i 42 MB slobodnog RAM-a!  (Pročitano 17476 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
e samo ovo , je 8 gb hard disk ili flesh memorija ?

edit:
kolko video flash 8 gb ...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 16:25:51 od Nazzy90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
e samo ovo , je 8 gb hard disk ili flesh memorija ?

edit:
kolko video flash 8 gb ...

Mislim da je HDD mada nisam 100% siguran. Uz obicnu n81 dobijas karticu od 2Gb sto je po meni dovoljno za sve sto ti treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Nije HDD, već flash...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N81 +2gb
Pozdrav.

Nakon dosta jurnjave i nedoumica ipak sam se odluchio u kupio ovaj telefon. Ja za sada imam samo sve reci pohvala sto se tice brzine, funkcionalnosti, ergonomije,kvalitetom izrade samog telefona kao i opruge slajdera, jacine zvuka kako na zvucnicima tako i na slushkama koje btw uopshte nisu "toliko loshe" koliko su ih mnogi kritikovali. Aparat sam uzeo u original pakovanju sa svim uputstvima na srpskom, garancija od 1 godine kod ovlascenog servisera u Srbiji [ a pro po ovih poslednjih deshavanja i kupovine gistro original fonova i garancija od 6 meseci - smeh ] dobio sam karticu od 2gb,cd sa pc suite-om [upravo uptade-ujem software-e sa 10.0.035 koji je dosao sa njim na 11.0.045] i nadam se da ce me dugo dugo sluzhiti. Nemam apsolutno niti jednu za sada negativnu reakciju. Probao sam igrice kojima i nisam neshto bash iskreno vichan, i sve su ishle "smooth", dok me najvise raduje WI FI koji radi besprekorno brzo. Telefon "menjam" jednom u 3-4 godine, tako da je onaj N73me bio samo prinudno reshenje i sada zaista shvatam da jedino shto se kamere tiche tu je "bolji" ali samog ulaska u galerije i simpatichni navi wheel™ mi pruzha vishe nego opushten rad. Ja sam ga uzeo po neverovatnoj ceni od 288e ali je bio poslednji i vecj sada vidim da ispod 320e ne mozhe da se nadje u Beogradu.

Preporuka za sve koji zele da : slushaju muziku, surfaju net-om, imaju symbian koji je vishe nego brz, i vole po nekada da odigraju neku igru..Kamera mi je zaista u 10-om planu pored svih ovih mogucjnosti i funkcija.

« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 19:42:28 od oken »
IP sačuvana
social share
oO
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

To do note: Obesiti se

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 3650, N7, N81
Ja bih ovo isto pazario, samo se pitam kako ide sa programima za S60 v3, jer nisam u toku. Jeli velika zajebancija oko signovanja aplikacija i kako to uopste radi. Jel mogu da se nadju po "prodavnicama" stvari kao za S60 v2? Ukoliko ovo remeti pravilnik foruma zamolio bih da mi se odgovori na pp. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Nije nikakva zajebancija, sertifikat se kod kineza dobija brzo, ako se malo poigraš sa firmverom možeš i unsigned da instaliraš, softvera ima koliko hoćeš...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

To do note: Obesiti se

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 3650, N7, N81
Super hvala, bas sam poceo da iscitavam temu Software Symbian os 9.x, i ocigledno je da su se i najzadrtiji protivnici ovde na forumu okitili telefunkenima koji koristre isti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
potrebna je mala pomoc. imam 6630 i n81 8gb. preko pc suita sam prebacio kontakte sa 6630 na n81.problem je sto imam 2068 kontakata rasporedjenih u 20grupa. prebaceni kontakti nisu rasporedjeni po grupama.da li postoji mogucnost da se kontakti prebace ali da budu u grupama.unapred hvala
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Probaj aplikaciju po imenu Contacts Transfer (Autor Juha Riihimaki). Postoji i u verziji za s60v2 i u verziji za s60v3. Nisam baš 100% siguran, ali koliko se sećam meni je sa 6680 na 5700 prebacila i grupe i podatke o melodiji, i čak i one thumbnail slike Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja imam n81 8GB, fantastican je. Sve mi se svidja osim sledecih stvari
- losa kamera za unutra
- vidi se svaki otisak prsta
- nesavrseni nokia klizni mehanizam kao i kod 6500 slide (grebe tastaturu i klimav)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.