Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 92845 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
malo sam prolistao ovu temu i tel je bezveze ali zato je torbica super Smile Smile

za 900 eura će se za dvadesetak dana moći kupiti IBM (Lenovo) V 100 i eto u pametno uloženih para,a ne bacanje na pizdarije da bi u njemu igrao mau-mau  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
@nikola34
slaszhem se sa tobom ali morash razumeti da ovde postoje ljudi koji nisu normalni i koji su mobilni manijaci [prwenstverno mislim na sebe] Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ma svaka čast,ja to razumijem i ja sam bio takav pa sad gledam neke druge stvari.

kad se sjetim da sam za onaj stari žuti erikson ko fol preklopni dao 1000 maraka kad je izašao 1997 ili 98 ne sjećam se točno Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
jao blago tebi kad si uspeo da se skinesh sa toga... nego otishli smo u OFF pa cje o5 cigla da nas kritikuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Dzaba svim nokijinim telefonima kamere kad i na n80 pored toliko mpix. boluje od iste mane kao i raniji,znaci u spoljnim uslovima gde nije potrebna vestacka svetlost slike su ok ali u kucnim pogotovo kad je upaljena sijalica ima iste mane kao i ostali.Probao sam slikati na n70 i na n80 nikakva razlika sto znaci oba prave lose slike .Pored toga sto sebe smatram manijacima i odvajam dosta vise para na telefone koji nevrede te iste pare necu se apdejtovati na n80,sacekacu n93 pa kad pucam da pucam ljudski.Jedino ako i za n93 ovde ostavite nezgodne komentare nece mi preostati nista drugo nego da se samoubijem.Jebes zivot kad nemozes da se odusevis sa novim modelom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 15
Cena je opet pala, i sad kod nas kosta 499€
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Jebes zivot kad nemozes da se odusevis sa novim modelom.
Smile To sa nokijom nikada nećeš uspeti! Smile Smile Smile
Citat
Dzaba svim nokijinim telefonima kamere
Ovo kod mene najmanje presudjuje - sve što ima preko 1Mpx vredi i previše!
pa cje o5 cigla da nas kritikuje...
Rekoh li ja da iskoristite malo korisnije ovaj prostor u temi?!? Smile
Ma šalim se bre, nego stvarno budite malo aktivniji sa korisnijim informacijama.
@nikola34 meni je n80 trenutno najbolja opcija što se tiče Symbian telefona i mislim da će biti best buy kad se pojavi dovoljno aplikacija i još malkice mu padne cena.
No, ako bude sporiji od 6630 onda stvarno 'beš i wi-fi i par dodataka kad......no to će nama uskoro potvrditi ili opovrgnuti Mirko BGD! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Sorry @Mirko BGD, nisam video tvoj prethodni post. Pa, i nije loše, nego proveri i one stavkice koje sam te zamolio ranije da kompletiramo sliku(rad sa dokumentima i koja je veličina istih koje pokreće bez problema, instalacije, deinstalacije,....).
Ovo oko IR modula Smile čim se bude pojavila neka Psiloc verzija za n80 tada verujem da će i on kod mene biti primarni fon! Još ako ima i dobar zvuk mp3 numera pa bude radio dobro sa atačmentima i povećim fajlovima u pdf ili doc..... Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
Ajde Nina uporedi ih i da više ne slušamo to .... Smile
 ma sve je to Suuuuuuuuper

Šta bi ti da "slušaš"?!?
Šta se sa vama ljudi dešava?
Ako neko zatraži da se malkice vratite na temu, opišete telefon koji imate, vama to predstavlja muku koliko vidim???
Zatim odmah pomislite da se neko pali ili loži ili je ljubomoran, pa samim tim niko ne sme ni da pisne protiv ili za takvih aparata jer će biti okarakterisan???

Možda je najbolje da slušamo ovde "Symbian forewer", "Symbian the best" i svi zadovoljni, svako svoga konja nahvalio i ...???
Vratite se na kvalitetnu raspravu inače brišem ovakve tupave komentare tipa: "Ajde Nina uporedi ih i da više ne slušamo to ....".
Na kraju krajeva nije @NinaNina dužna ili bilo ko da obavlja bilo kakva uporedjenja već sam vlasnik telefona i to ako mu je volja, ako ne niko ga ne može naterati(mada pokušavam Smile)!!!

eto lepo je mirko bgd  opisao telefon i vrlo sam zadovoljan opisom , a ti ciglo stvarno malčice preteruješ u zadnje vreme , izvini ali pusti ljude da kažu svoje mišljenje , ovo je dobronamerno  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80

wi-fi josh nisam probao ali imam nameru...

Ja se stalno prikljucujem preko wifi-ja na moju lokalnu mrezu u kuci i radi perfektno! Ima mnogo bolji signal nego moj lap top!
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.