Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 92780 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
P.S. drago mi je da ste svi već počeli da se prozivate na @NinaNina. Još kada bi i krenuli njenim stopama i učestvovali argumentovano i kvalitetno u raspravama sa dokazima i primerima.....gde bi nam bio kraj!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ni ti mene nisi shvatio.... swe sam mane i prednosti obrazloshio
rekao sam kakva je kamera, kakva je brzina kakvi su bagovi i gde se najvise prisutni jedino screenshotoe nisam postavio ali mislim da nema potrebe za tim poshto ih je otoroinolaringolog postavio...
ne razumem shta je josh trebalo da uradim/napishem da bi po tebi moji postovi bii kvalitetni???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
ne razumem shta je josh trebalo da uradim/napishem da bi po tebi moji postovi bii kvalitetni???
Smile Welll.....kad već poznaješ @Ninu onda lepo odvoj malo vremena i ubacite isti .pdf fajl u njen n70 pa onda u tvoj n80 telefon, pokrenite istovremeno pdf reader(ili adobe reader ma šta već) na oba telefona i proverite kako se ponašaju oba telefona u radu sa tim fajlovima. Takodje možete i povećavati veličinu .pdf fajla i unakrsno uporedjivati. Tako se najlakše može uporediti brzina jednog i drugog telefona. Takodje se da proveriti i sa .doc fajlovima jer postoji Office i za n80, i td.
Pored toga nije zgoreg uporediti i prenošenje preko bluetootha, instalacije, ulazak i izlazak iz menija, tema,......
Smisli nešto, zar je to toliko komplikovano?!?
Još ako uleti i neki 6630 u kombinaciju za test.....
I na kraju sve fino obrazložite ovde i imamo nekakvu predstavu o mogućnostima i brzini tog telefona. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ok... tako lepo kazhi a ne odma da se svadjash...
test ce biti vrlo uskoro  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
Cigla pusti čoveka ... Smile , i nemoj se paliti na taj N80 , pazi i meni je u početku izgledao vauuuuuuuuuuu , treba ga kupiti (možda) najesen  ali sad već za 300 evrića uzmeš glanc novu N70 i karticu od 1GB za 40tak eura i brale miran si do N82.  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ovde niko ništa ne kapira, ha?!?
Da se ja "palim" na taj n80 ili na bilo šta odavno bih to i posedovao.
Jeb*** imam utisak da pričam sa decom koja sve pogrešno shvataju?!?
Objašnjenje za vas koji ne kapirate je da samo pokušavam da one koji već poseduju taj telefon nateram i da prikažu njegove mane, odlike, vrline,....jer se na ovom forumu nalazi gotovo 200.000 članova i dovoljno je da 10% od tih korisnika poveruju rečima da je telefon "brz" (kupe ga i razočaraju se posle) bez da zatraže dublje objašnjenje zašto je recimo brz i onda fino okarakterišu ovaj naš deo foruma kao nestručan i neozbiljan.
Zašto sam navalio na lika?!?
Valjda vam je svima jasno iz mojih postova. Cela istina je da ovaj topik sadrži 37 strana i ono što smo komentarisali pre pojave ovog modela možemo zaboraviti, sada se na forumu pojavilo par korisnika koji ima isti i šta nam je tih par korisnika pružilo kao dokaz kvaliteta ovog telefona?!?
Tri strane na kojima se raspravlja o torbici za isti koju kupiti preko e-bay ili na lokalnoj aukciji???
Svaka čast @oto... ali on je jedini koji je nešto i priložio, komentarisao.
@Mirko BGD se trudi na svoj način ali opet ponavljam - ništa nismo značajno saznali o kvalitetu ovog telefona. Zar to nije poenta ove teme?!?
Možda treba da i ovde zbijamo šale kao na gomili drugih u zadnje vreme???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Auuu...pa otkud sad ja u celoj prici...???.... Smile

Ajde...posto poznajem Mirka BGD...uradicemo taj test brzine izmedju N70 i N80....ali cim budem imala vremena... Smile ....
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
Ajde Nina uporedi ih i da više ne slušamo to ....  Smile
ma sve je to Suuuuuuuuper

IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ajde Nina uporedi ih i da više ne slušamo to .... Smile
 ma sve je to Suuuuuuuuper

Šta bi ti da "slušaš"?!?
Šta se sa vama ljudi dešava?
Ako neko zatraži da se malkice vratite na temu, opišete telefon koji imate, vama to predstavlja muku koliko vidim???
Zatim odmah pomislite da se neko pali ili loži ili je ljubomoran, pa samim tim niko ne sme ni da pisne protiv ili za takvih aparata jer će biti okarakterisan???

Možda je najbolje da slušamo ovde "Symbian forewer", "Symbian the best" i svi zadovoljni, svako svoga konja nahvalio i ...???
Vratite se na kvalitetnu raspravu inače brišem ovakve tupave komentare tipa: "Ajde Nina uporedi ih i da više ne slušamo to ....".
Na kraju krajeva nije @NinaNina dužna ili bilo ko da obavlja bilo kakva uporedjenja već sam vlasnik telefona i to ako mu je volja, ako ne niko ga ne može naterati(mada pokušavam Smile)!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
konstrukicja i kvalitet izrade:
aparat se proizvodi u dve boje, po meni je crna elegantnija, slajder je vrlo kvalitetan, i ostavlja utisak stabilnosti, medjutim dok je telefon zatvoren na prelazu izmedju dve polovine se oseca krckanje koje nam daje utisak kao da telefon nije dovoljno kvalitetan pa ovo moze malo iritirati
telefon lepo lezi u ruci, lepo naleze na uvo, medjutim gornja kamera ce biti skoro uvek masna... pa ce se manje-vise stalno morati brisati zvuk u slusalici je na jako visokog kvaliteta nema shushtanja i izoblichavanja glasa a sagovornika chujemo odlichno, kao i on nas cak iako tise pricamo
zvucnik preko koga se reprodukuju melodije, pesme... je takodje vrlo kvalitetan i vrlo glasan tako da se bez problema moze cuti u bucnoj sredini
displej je takodje odlican, jako je citak, boje se lepo razlikuju, prem da je velicina fonta mala sto je normalno za telefone koje imaju visoku rezoluciju
tasteri su odlichni, prem da je glavne tastere malo teze koristiti dok je telefon zatvoren... tako da to i nije bash neko reshenje
slot za kartice je klasika, kao na ostalim modelima [6630, n70...]
IR radi ok, kao i na ostalim uredjajima, ja sam prebacivao neke slike sa n80 na mpx 200 oko 800kb i veza se nije ni jednom prekinula
BT je 2.0 iskreno nisam ga koristio za sad
wi-fi josh nisam probao ali imam nameru...
kamera je po meni perfektna, ne znam zashto su je toliko ljudi nakudili... jedino je video snimanje malo loshije... inace blic je jachi nego na n70 ovih dana cu napraviti par fotografija u swim rezolucijama i par video snimaka pa cu postaviti
verovatno ste culi da je ubacen neki novi web pretrazivac... ja ga nisam nashao i nisam ga probao... ako pronadjem javicu kakav je
inace telefon ima dosta bagova, desi se da se sam restartuje po nekad... ali to se lako resava novim firmwareom
za povezivanje sa PCem se moze korisiti DKU-2 [koji sam ja dobio] i CA-53 koji je po meni mnogo bolji jel kad ga ushtekate u telefon swe stoji chvrsto i nema pomeranja kao ni bojaznosti da se izgubi konekcija izmedju telefona i rachunara
sinhronizacija sa outlookom je podrzana  i vrlo korisna
zvuk koji se reprodukuje preko slushalica je vrlo kvalitetan i postoji mogucjnost podeshavanja eqilajzera, bassovi su vrlo jaki, radio prima dobar signal ali nije bas glasan...
shto se tiche brzine otvaranja aplikacija, poredio sam ga sa 6630 i nije bash i neka ogromna razlika, primecjuje se ali nije velika... sam pristup meniju i kretanje kroz isti je mnogo brzhe, ali otvaranje aplikacija i nije toliko
mane:
jacina mp3-a i radija nije toliko jaka kao na mp3 playeru
telefon krcka kada se uzme u ruke
gornja kamera ce biti stalno prljava
glavni tasteri su teski za rad, trebali su biti postavljeni malo vislje
vrlo moguce da ce se telefon otvarati i zatvarati priliko stavljanja u dzep
rad sa aplikacijama
nedostatak aplikacija
cena [realna vrednost ovog telefona je oko 350e]

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.