Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 92806 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire S
@Mirko BGD

Ne mogu nikako da posaljem PM pa evo ovako samo ukratko da ti objasnim kako da igras Mau Mau Smiley

Igras ili isti kartu (trojka na trojku, dama na damu) ili istu farbu (crvenu na crvenu...).. Ako u ruci nemas ni istu farbu ni istu kartu, onda izvlacis sa spila novu. Ako se baci 8 onda se preskace sledeci igrac, ako se baci 7 onda sledeci vuce 2 karte sa spila, sa zandarom biras farbu koja da bude, i asom se menja smer igre.. Cilje je sve karte potrositi prvi.. u opcijama namesti do koliok se igra i to je to.. A igra i ima u opciji Rules sve lepo objasnjeno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
screenshotove me mrzi da pravim... chak nisam ni taj program instalirao...
Znaš li zbog čega sam uopšte potencirao da od tebe tj., tvog n80 telefona vidim screenshotove?!?
Hmmm......to je zato što "neki lik" na jednom drugom forumu koji se isto potpisuje kao ti u slovo(a priznaćemo da je nemoguće da postoje dva identična korisnička imena u slovo) traži podatke o tome da li mu na 7610 radi takva i takva aplikacija dok mu u potpisu stoji n70. Smile Smile
Ovde ti stoji n80. Na nekom trećem će stojati verovatno n100?!? Smile
Pored toga, opet nisam dobio lepo sročen odgovor o radu telefona već ono što bih mogao i ja sam da tvrdim bez da sam ga ikada uključio! Recimo, na osnovu čega si zaključio da je brz kada samo par slova ispod tvrdiš da se "zaglupljuje" i pri samim pozivima?!? Šta si od aplikacija i dokumenata koristio da utvrdiš kako zaista radi. Imaš Office za njega pa PDF reader aplikacije....to me interesuje.....i normalno pride dokaz u screenshotovima da vidimo da li se radi o 7610 ili n70 ili n80 ili......
Bez uvrede!

I da, nemojte preterano da se nadate da n80 ima čitavih 300 i kusur mhz, mnogi testovi su dokazali da ima isti ARM9 procesor na 220 Mzh, no o ovome nema tačnih i preciznih podataka da bi se znalo sa 100% preciznošću šta sadrži i koliko u Mhz!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Cigla tel., evo i ja malo da se ukljucim.....
garantujem ti da, Mirko BGD ima N80... bio sam prisutan kupovini istog cak sam ga i cackao nekih pola sata....
e sad, Mirko BGD, nemoj da te mrzi, pomozi ostalim korisnicima, postavi screen shot-ove i reci sta ti radi a sta ne....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pa ako ga ima neka onda potpiše jedan telefon a ne na svakom forumu različit model nokije! Smile
Pored toga ako ga mrzi da prikazuje screenshotove neka i ne učestvuje u raspravi o ovom modelu.
Kakva je to glupost: "radi isto kao i s40"?!?
Na osnovu čega utvrdjeno??? Kako je moguće uporedjivati s40 java telefone sa onima koji imaju OS?!?
Brzina modela se uporedjuje po tome koju veličinu recimo .doc ili .pdf fajlova otvara i kojom brzinom, kako barata sa galerijom i recimo gomilom slika u istoj, kako instalira i deinstalira aplikacije, kako ulazi u teme i menja iste, kako se ponaša u radu GPRS ili Wi-FI, kako pokreće igrice, kako vrši transfer fajlova iz i u njega, .....
Ono što sam jedino saznao je to da ne možeš ni jedan jedini razgovor da obaviš ovim telefonom a on zakoči i zaglupi?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
au bre Mirko, Mirko....
stvarno, sta ti znaci bre ono "radi isto kao i s40"?
ocigledno imas neki bug u softveru cim ti se restartuje dok kucas poruku... sredi to fleshovanjem.....
i postavi screen shot-ove programa koji ti rade, pokazi sta imas u telefonu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
"radi kao s40" znachii da brzina rada sa telefon otvaranje PDF dokumenata, ulazhenje u galeriju, i ostale programe protiche veoma brzo bash kao kod S40 serije
ne vidim potrebu da ikome dokazujem ovde da posedujem dotichni telefon... jer me savrsheno ne zanima shta ko misli, ako hocjete verujte ako necjete ne morate... od januara sam promenio Sharp tm 200, Motorolu v3x, Sony ericsson w800, a konstantno sam imao 7610 vec oko dve godine i bilo bi stvarno bzvz da idem od foruma do foruma i menjam koji tip telefona imam
na mnogo sam foruma regovan, jedino ako ne mislish na te postove sa ****** foruma, ali tamo lepo pishe marka i model telefona kojie koristim i ne vidim potrebu za pisanjem modela kojeg ne posedujem? zbog chega bih to radio? Smile

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 14. Jun 2006, 20:54:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
instalirano imam:
agile messenger [radi savrsheno]
parking buddy [radi savrsheno]
Sexplorer [radi ok ali mi se program ne svidja, jedva cekam Fexplorer]
Smartmovie [klasika, nema crack]
taskman [radi sooper]
smartcomgps [takodje radi odlichno]
imam i mau mau ali ne mogu da provalim kako se igra pa ako neko mozhe da objasni

Gde je tu Pdf reader?!?
Na osnovu čega tvrdiš da radi gotovo trenutno kao i s40 kada taj s40 i ne može da pridje .pdf dokumentima?!?
Sa čime si ga uporedjivao???
Citat
skinem firmware za n80 ali tamo lepo pishe marka i model telefona kojie koristim
Ovo ti je druga laž koju si danas izgovorio.
Tamo ti je pisalo u potpisu n70 a kasnije si ispravio u n80(verovatno povodom mojih kritika) i nemoj lagati, to najviše na svetu mrzim.
Citat
ne vidim potrebu da ikome dokazujem ovde da posedujem dotichni telefon
To ne vidim ni ja, niti me iskreno interesuje šta poseduješ. Najbitnije je da na ovom forumu vlada kolegijalnost i što manje laži i foliranja. Ako tvrdiš da ga poseduješ onda pomozi u rasvetljavanju njegovih mana, prednosti, koristi koji iz njega proizilaze u odnosu na ostale modele,......
Ako te mrzi, onda nemoj ni da učestvuješ u pisanju bezvrednih komentara jer nikome ne koriste. Ili daj neki doprinos u vidu konkretnih činjenica ili nemoj folirati kao što si već uradio sa samim potpisom na dotičnom forumu - pa još nemaš obraza da priznaš već tvrdiš ono što si tek kasnije ispravio.
Zar je moguće da treba ovde da se ubedjujem sa tobom?!?

« Poslednja izmena: 14. Jun 2006, 20:52:52 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
strashno
da tachno je da je na tom forumu stajao model n70... ali samo iz razloga zato shto kad sam nakupio 20 postova nije hteo da mi otvori ni jednu temu u kojoj je stajalo naslov n80 pa sam mislio da je neka fora u tome, inace model telefona je promenjen jutros, zato shto sam gledao ima li odgovara na temu koju sam postavio u vezi flashovanja SE p900 inache Nina je swe wreme meni pomagala tako da ako ne verujesh mozhesh slobodno da je pitash... ne vidim razlog da postavljam screenshotove kad ih je otorinolaringolog vec postavio... izgleda da cu ja morati kao i on da se slikam sa n80 da bi mi poverovali...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ewo slikao sam i ja  Smile Smile Smile Smile Smile
poshto nemam digitalni foto aparat slikao sam webcamerom

ili sam radio u photo shopu nishta nije ne moguce
« Poslednja izmena: 14. Jun 2006, 21:43:04 od Mirko BGD »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Jebote pa ti bre stvarno nisi shvatio celu moju priču?!?
Nikoga ovde ne interesuje imaš li ti ovaj telefon ili ne, već ljude interesuju njegove mogućnosti. Ako već tvrdiš da ga imaš onda  je bitno da se lepo obrazlože mane i prednosti ovog modela koje će nekome pomoći ili odmoći pri narednoj kupovini.
Ako već učestvuješ u raspravi uradi tako umesto pisanja bespotrebnih komentara majku mu.
Zar je to toliko teško?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.