Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 294740 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
A to ne znam... Nisam siguran da li one imaju sertifikat. Možda nisi formatirao memorijsku, pa ne može da se instalira zato što ima nekih ostataka stvari koje su bile instalirane...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
isto - istekao sertifikat Smiley

i teme moraju da se potpisu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A sta je onda sa temema??? Zasto one nece da se instaliraju......
Probaj.... alatke> menadžer aplikacija>opcije>podešavanja....

instalacija softvera = sve
onlajn provjera sertifikata = isključeno

Ako i ovo ne pomogne , ne gine ti sertifikovanje svih app ponovo Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 12:19:43 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
I-mate Galaxy S3
rijesio sam problem tako sto sam vratio datum na 2006......sve instalirao i sad vratio datum na danasnji i sve je ok....

U svakom slucaju hvala svima.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
....Da li se nekom sviđa ili ne ovaj telefon bi moglo da se ostavi po strani, ovo je tema za vlasnike telefona kojima ne trebaju komentari tipa 'kupili sranje, pa se sad prave da je dobar'...........
Po ovoj tvojoj logici, ovo je tema u kojoj niko ne sme da napiše ništa negativno ili ništa od loših osobina ovog telefona jer bi time povredio "vlasnike" ovog uredjaja koji bi po tebi jedino trebalo da gostuju u ovoj temi i pišu pozitivne komentare o telefonu jer im "negativni" ne trebaju - nisu zbog toga došli u ovu temu da slušaju kako neko kritikuje njihov telefon?!? Smile

Nego, kada već tvrdiš da ikoga pozivam lično:
Niko tebi lukpot nije kriv što se uvek zajebeš i kupiš pogrešan telefon u pogrešno vreme.  Smile Ne mogu da shvatim, da kada si već propustio modele sa 123MHz procesoriom, pa zatim modele sa 220MHz procesorom i novim 8.x OS-om, kako onda jebote ne propuisti i ovu ragu od N73 sa istim procesorom i sačeka neki jači?!? Prvo si odabrao najgoru moguću soluciju 6600 kao najgori model iz cele serije 60 verzije 7 i taj isti platio 400€ pa posle kako si i sam tvrdio na ovom forumu, kada si ga toliko platio, očekuješ od njega i kafu da ti skuva kada mu narediš za toliki novac koji si dao za isti ... dok ono, ništa posebno jer ga svi gaze iz verzije 7 po svim parametrima ... jedino je imao mogućnot Ir porta i daljinskog upravljača koja ga je izdvajala od ostalih kompanjona iz "v7.0", i time bio korisniji(no i tu nije bio poput 7650 jer je jedva imao domet od 1.5m - što znači da je Ir kod 6600 bio gotovo beskoristan) ... sada si se opet prešao i nisi sačekao kupovinu nekog uredjaja sa Wi-Fi pa 330 i kusur MHz procesorom i td., i td.,(da se ne ponavljam kako velite) već se zalepio za opet istu stvar N73 - telefon koji će poput 6600 biti vrlo brzo pregažen od jačih modela i telefon koji ne nudi ništa novo što nisi već imao kod 6600 ... takodje, poput 6600 koji se hvalio Ir portom u klasi svojih "drugova" ovde se N73 u klasi 9.1 tj., svojih drugova hvali kvalitetnijim fotografijama tj., kamerom od 3MPx i ništa više .... znači, da si bar uzeo neki model sa Wi-Fi, pa HSDPA(naš MTS to nudi) i platio isti 400€ ... no ti se zavukao u kredit od dve godine sa N73 i zajebao isto kao i ranije .... naravno da nećeš priznati da si brzoplet i da žuriš i naročito da grešiš pri izboru telefona, ... mora telefon sada i "auto da ti vozi na daljinu" kada ga otplaćuješ dve godine ...

Realna činjenica je da je N73 već sada pregažen i njegovi vlasnici se mogu vaditi jedino i dalje na zvuk i kameru što blage veze nema sa OS telefonima ... dok se mnoge stavke iz novog OS-a verzije 9.x ne nalaze implementirane u N73 .... Smile

Bez uvrede, ali N73 će korisnici zadržati duži vremenski period isto kao što su radili vlasnici modela 6600 koga su naravno platili mnogo(ovde čitaj: ušli u kredit na dve godine) samo iz tog razloga - cene koja je data za njega ... dok će njegova upotrebna vrednost biti mnogo, mnogo manja isti primer kao što je do danas bio 6600 u moru ostalih modela sa OS verzijom 7.0 da ne govorimo o 8.x i mnogo jačim procesorima ... isti primer 330/369MHz Symbian OS v9.2 modeli u odnosu na današnji N73 .....
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 14:44:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Grijesis brate Cigla al' neka ti. To je tvoje misljenje i postujem! Ali posto si raspolozen za pricu samo da te podsjetim da ne nadje ti meni jos telefon onaj neki!

EDIT: Ajd Cigla majke ti mi reci koji to jos telefon ima sledece za nekih 300 Eura:
1. Symbian
2. Kameru preko 2Mpix sa AutoFokusom - N73 ima od 3.2Mpix
3. Autonomiju od preko tri dana koristenja
4. Monoblok sa velikim i super dobrim ekranom
5. 3G
6. Mocan zvuk (stereo+FM radio)
7. EDGE

Za detalje: http://forum.burek.com/index.php/topic,101284.msg3407632.html#msg3407632
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Po ovoj tvojoj logici, ovo je tema u kojoj niko ne sme da napiše ništa negativno ili ništa od loših osobina ovog telefona jer bi time povredio "vlasnike" ovog uredjaja koji bi po tebi jedino trebalo da gostuju u ovoj temi i pišu pozitivne komentare o telefonu jer im "negativni" ne trebaju - nisu zbog toga došli u ovu temu da slušaju kako neko kritikuje njihov telefon?!?
Nije da ne sme, samo je bespotrebno, znamo šta su prednosti i mane.

Izvini, ali ja sam ekstra zadovoljan sa 6600 Smile Mislim da sam više puta pominjao da ne žalim te pare - imao sam na desetine programa i još uvek ga ponekad upalim ako hoću da igram neku dobru igricu(ima dovoljno symbian aplikacija za 9.1, ali zato igrica malo Smile ). Skoro sve aplikacije koje mogu na n70 su mogle i na 6600.
Inače, ja, na primer, nisam video razloga da se prelazi sa 6670 na n70...skoro isti symbian, 100MHz razlike, malo bolje kamera(koja nije ni važna, zar ne? Wink ) i 3g koji ne koristiš. Ipak je veća razlika između 6600 i n73 nego 6670 i n70, a? Smiley
I n73 isto smatram za skroz dobar izbor, znao sam da ne kupujem najbolje, nisam ni hteo zato što su se pojavljivali novi modeli na svakih mesec dana. 200€ je koštao telefon...ne vidim gde sam se tu zajebao Smiley Pošto zaista toliko košta...nema nikakvog kredita...ima samo 063 kartica čijih se besplatnih 400(valjda) minuta i poruka iskoriste i čiji račun uvek bude veći od onih 1600. Da sam ja uzeo da koristim tu karticu, ne bi mi se isplatilo, ali pošto sam dao nekom ko iskoristi, isplati se. Inače bi uzimao neki postpaid broj sa ovakvom tarifom, a 'obaveza' od 2 godine nije tolika smetnja.

Stvarno mi čudno što misliš da sam pogrešio, meni je baš u redu Smiley

Ali dooobrooo, možda je samo u pitanju ono 'ukusi se razlikuju'  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 15:42:42 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Nego ljudi da li je moguce da u Beogradu nema servisa za Nokiu levela 2 i 3?!? Mom kolegi iz beograda se desilo da mi je telefon vrcio niz neke stepenice i pukla mu neka plocica ispod dzojstika (koji je naravno odma i otpao) i ovi iz Beograda morali da salju u Zagreb!?! Smile
N73 je u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
jel nosio mozda u Mobis ? ako jeste, jasno mi je zasto su slali u Zagreb  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
jel nosio mozda u Mobis ? ako jeste, jasno mi je zasto su slali u Zagreb  Smile
Nemam pojma! A meni se cini da ju je bas i uzeo od Mobisa ono kada je bila ona neka akcija. Vjerovatno ju je i nosio u Mobis!
 Sto? Sta je fazon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.