Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 294741 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
mozda ja gresim,al kad uvatim n73 u ruke i osetim onu sivu plastiku sa strane,jeza me bre vata da mi neispadne...ozbiljno
Padovi jesu opasni ali ono sto moze da otpadne je poklopac baterije, baterija i da se slupa ekran i sve zivo u njemu ali nece tako lako da ispadne nista iz kucista. Naravno i oklop (maska) moze da pukne, tj da se prepolovi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2.JPG
(276.82 KB, 1147x1630)
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 23:46:45 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
Meni je staklo na maski pucalo zato što sam ga brisao alkoholom ...jbg nisam znao  Smile (N70 sam stalno glancao med. alkoholom i ništa)

posle evo sad dužeg korišćenja N73ME tvrdim da je maska odlična (mada naoko izgleda krhko) , mom drugaru (D.J. Pesec) ispala je nekoliko puta , što na beton-što na pločice ... i ništa  Smile , i meni je izgledalo neverovatno ... jedino ga alkohol ubi (valjda ga zato cigla ne podnosi  Smile - neide uz pivo  Smile ... šalim se )

Generalno , zabole me uvo šta neko misli o N73 , meni lično N73ME je Sjajan Telefon ... End of the story  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 01:04:45 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidim da bez mojih komentara nešto ne ide?!? Trudite se vi da spominjete moj nik, nazivate ljubomornim, "patološkim" ma šta već ...

Ja stvarno ne razumem sve vas -> zašto vam je toliki problem da uvažite moje mišljenje oko ovog modela?!? Jednostavno sve što sam rekao stojim iza toga i nemam nameru da išta dodajem ili oduzimam. Tako ja doživljavam ovo izdanje iz nokije i tačka ... ako vam se ne svidja moje mišljenje imali ste prilike da me demantujete ... ne razumem, zašto me i dalje prozivate van konteksta i same teme?
Stvarno ne znam šta više da vam kažem. Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 01:21:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Meni samo smeta što stalno ponavljaš iste stvari bez razloga. I što direktno prozivaš vlasnike ovog telefona...stvarno nema potrebe za tim. Zamisli da odem na temu za, na primer, k800(ako postoji) i svakih par dana napišem post 'ma sranje je zato što nema symbian'...istina je da nema symbian, 'sranje' bi bilo preuveličavanje, a ceo komentar bi bio suvišan...
A za demantovanje...pa evo, vbjelic je slikao telefon, ja sam slikao jedino što je izgrebano, još je bilo komentara na tu temu, i da li veruješ da je maska dobra? Ne verujem... I onda nema svrhe ceo ovaj razgovor, zar ne? Wink Da li se nekom sviđa ili ne ovaj telefon bi moglo da se ostavi po strani, ovo je tema za vlasnike telefona kojima ne trebaju komentari tipa 'kupili sranje, pa se sad prave da je dobar'. Takav komentar bi i mogao da stoji u temi za kupovinu budućeg telefona ako neko ima nameru da odvrati ljude od kupovine istog...meni je stvarno svejedno.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
I-mate Galaxy S3
ama jesu sve ok bwe..........jer dok se punio pisao sam sms isto tako jedan i kad se napunio ono standardno zvuk se cuje i ja sam iskljucio otisao vani ..znaci nista nisam radio i jutros ladno empty tj na jednoj crti
Nema sta. Ili ti je baterija stradala ili su ti se isprljali kontakti! Ne vjerujem u trece iako postoji jos mogucnost da ti nesto nije u redu sa punjacem. Smile Znas ono kada se baterija puni samo nekih 5min ona ce pokazati da je skroz puna a u stvari nije.
Da se tebi nije desio ovakav scenarij: Telefon ti se punio sve dok ti nisi uzeo da otkucas poruku. Kako si ga uzeo tako se i kablic iz telefona malo izvukao, ali dovoljno da prestane sa punjenjem i tada ti je ono malo "pisnuo" ali nije da ti kaze da se napunio nego da je prestao sa punjenjem?
Ima li sanse da ti se ovako nesto desilo?

EDIT: Ajd Cigla majke ti mi reci koji to jos telefon ima sledece za nekih 300 Eura:
1. Symbian
2. Kameru preko 2Mpix sa AutoFokusom - N73 ima od 3.2Mpix
3. Autonomiju od preko tri dana koristenja
4. Monoblok sa velikim i super dobrim ekranom
5. 3G
6. Mocan zvuk (stereo+FM radio)
7. EDGE

Eto ti mi reci koji i ja cu ga odma ici kupiti a ovaj cu tebi postom poslati da radis sa njim sta god hoces!
Ne bih da nastavljam sa ovom pricom jer si prosli put citavu temu o N73 obrisao.
Svi Nokiini telefoni (sem N70) imaju probleme sa memorijom i svima je malo memorije (pa cak i N95 ima isti problem) tako da ovo nije uopste problem vezan za N73 nego za Nokiu i symbian. Jel se slazes oko ovoga?
Sto se tice maske i dzojstika: evo ja ovo svoje drljam vec mjesecima i nista mu jos nije bilo! Nekim ljudima izgleda da je od titanijuma napravljen ne bi bilo dovoljno.
WiFi stvarno fali i meni ali mi nije uopste neophodan. Rijetki ga i koriste ako cemo iskreno.
Procesor je koliko me znanje sluzi isti kao i kod ostalih ali je spusten klok na 201MHz zbog stednje baterije a sto se uopste ne osjeca u radu. Ispravi me ako grijesim.

E nije mi se nista tako desilo ...nemam pojam o cemu se radi eto juce sam ga punio odma ujutro i evo danas je i dalje puna baterija a korstio sam sve zivo plus prebacivao fajlove preko kompa jedno tri sata sam se igrao sa njim malo jace ....evi sad gledam baterija full.............dakle nemam pojma sta je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Baterija pobrljavi kad se pregreje, možda je bio na suncu...?
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung GS3
Baterija odlepila  Smile Da nije mozhda ostao aktivan neki program u pozadini ??? Bash toliko da istroshi ne znam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
I-mate Galaxy S3
ma nije bio na suncu......jednostavno razmisljao sam o ovome sto je albumag rekao da mi nije neki program ostao u pozadini da radi.....ali nesto se ne sjecam da jeste inace bi i prije se onda tako praznio evo sad ga cackam a baterija i dalje fulll......nego juce sam ga resetovao...i sad teme i sve one programe koje sam mogao da instaliram i koji su radili bez problema ....sad nece samo mi izbaci onaj certificate expired??/  sta bi to sad moglo da bude
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Pa istekao sertifikat Smiley Skini novije verzije programa, ili ih ponovo potpiši, ili vrati datum na telefonu...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
I-mate Galaxy S3
Pa istekao sertifikat Smiley Skini novije verzije programa, ili ih ponovo potpiši, ili vrati datum na telefonu...

A sta je onda sa temema??? Zasto one nece da se instaliraju......
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.