Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 294746 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ja skupljam lovu da kupim ovaj telefon jer sam stvarno cuo da je super ali sad citam kako se svi zalite na gasenja i blokiranja pa se pitam vredi li dati 270 eura za taj fon?????
Ja ti tvrdim da vrijedi, iako se mnogi (citaj: oni koji ne posjeduju ovaj telefon) nece sloziti samnom!
Naravo, ko će koga ako ne svoj svoga ... "svaki ciga svog konja hvali" ... kako onda ne bi vredeo ... Smile
Pa oni koji ga poseduju sigurno neće reći da ne vredi jer će ispasti smešni što su dali preko 350€ za telefon koga će sad kritikovati ...

Nego to što telefon izbacuje da ima malo RAM-a kada se optereti nije bitno zar ne, to što mu je džojstik i maska toliko lošeg kvaliteta da je prosto bespredmetno raspravljati i o "plastici"  ... to što nema Wi-Fi koji je osnova mrežna veza na Symbian uredjajima nove serije i to što nema procesor preko 220MHz već je zadržao stari .... Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
ama jesu sve ok bwe..........jer dok se punio pisao sam sms isto tako jedan i kad se napunio ono standardno zvuk se cuje i ja sam iskljucio otisao vani ..znaci nista nisam radio i jutros ladno empty tj na jednoj crti
Nema sta. Ili ti je baterija stradala ili su ti se isprljali kontakti! Ne vjerujem u trece iako postoji jos mogucnost da ti nesto nije u redu sa punjacem. Smile Znas ono kada se baterija puni samo nekih 5min ona ce pokazati da je skroz puna a u stvari nije.
Da se tebi nije desio ovakav scenarij: Telefon ti se punio sve dok ti nisi uzeo da otkucas poruku. Kako si ga uzeo tako se i kablic iz telefona malo izvukao, ali dovoljno da prestane sa punjenjem i tada ti je ono malo "pisnuo" ali nije da ti kaze da se napunio nego da je prestao sa punjenjem?
Ima li sanse da ti se ovako nesto desilo?

EDIT: Ajd Cigla majke ti mi reci koji to jos telefon ima sledece za nekih 300 Eura:
1. Symbian
2. Kameru preko 2Mpix sa AutoFokusom - N73 ima od 3.2Mpix
3. Autonomiju od preko tri dana koristenja
4. Monoblok sa velikim i super dobrim ekranom
5. 3G
6. Mocan zvuk (stereo+FM radio)
7. EDGE

Eto ti mi reci koji i ja cu ga odma ici kupiti a ovaj cu tebi postom poslati da radis sa njim sta god hoces!
Ne bih da nastavljam sa ovom pricom jer si prosli put citavu temu o N73 obrisao.
Svi Nokiini telefoni (sem N70) imaju probleme sa memorijom i svima je malo memorije (pa cak i N95 ima isti problem) tako da ovo nije uopste problem vezan za N73 nego za Nokiu i symbian. Jel se slazes oko ovoga?
Sto se tice maske i dzojstika: evo ja ovo svoje drljam vec mjesecima i nista mu jos nije bilo! Nekim ljudima izgleda da je od titanijuma napravljen ne bi bilo dovoljno.
WiFi stvarno fali i meni ali mi nije uopste neophodan. Rijetki ga i koriste ako cemo iskreno.
Procesor je koliko me znanje sluzi isti kao i kod ostalih ali je spusten klok na 201MHz zbog stednje baterije a sto se uopste ne osjeca u radu. Ispravi me ako grijesim.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 14:52:37 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
EDIT:  Ajd Cigla majke ti mi reci koji to jos telefon ima sledece za nekih 300 Eura:
1. Symbian
5. 3G
7. EDGE
Sony Ericsson K800i za 220€  Smile

Btw. džabe si ti stavio pojam "Symbian" pod brojem "1" kada u nastavku nisi postavio ni jednu jedinu tačku koja se dotiče operativnog sistema ili uopšteno "smart" telefona! Smile
Što samo govori(iz vaših nezvaničnih priznanja ovde) da vas korisnike N73 i sl., modela iz verzije 9.1 u većini i ne interesuje Symbian OS već baš ono što nabrojaste pod ostalim tačkama! Smile

P.S. manite se već jednom otrcane fraze koju izgovarate usled nedostataka argumenata za opravdanjem modela telefona koga posedujete:
Citat
WiFi stvarno fali i meni ali mi nije uopste neophodan.
Na ovakav isti način korisnici modela E61 opravdavaju i brane svoj telefon "kamera mi uopšte nije neophodna ... imam digitalca ako mi je do slikanja .." ... neko bi mogao reći da mu "FM radio nije potreban" jer ima tranzistor iz kutije za prašak i još nema potrebe da ubacuje slušalice kako bi uopšte radio ... i td., i td... to je jednom rečju - izvlačenje!

Providno bre! Smile

Citat
Svi Nokiini telefoni (sem N70) imaju probleme sa memorijom i svima je malo memorije (pa cak i N95 ima isti problem) tako da ovo nije uopste problem vezan za N73 nego za Nokiu i symbian. Jel se slazes oko ovoga?
Ne!
Tu je i model N72, N76, E90, N93i, E61 sa preko 24MB RAM-a ....
Citat
...jer si prosli put citavu temu o N73 obrisao. ...
ni to nije tačno - ovo je ta tema ako si dovoljno pismen da baciš pogled na prvu stranu(koju sam btw. opet ja lično pokrenuo a ne vi veliki ljubitelji ovog modela....) i samo je otključana ponovo.
Nemoj izmišljati kako bi bio interesantan! Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 15:30:31 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da li se i vama cini da cigla ne gotivi bas nesto N73?  Smile  meni mozda samo malo, ali za neke stvari jednostavno jeste u pravu ali to  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Meni se ne čini , ja znam da ga ne voli...  Smile
A i E61 mu je na zubu kao i vlasnici istog.   
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 18:36:06 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
xaxaxax  Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
mislim da ne voli nista sto ne moze ili mozda nece da ima  Smile

ali je za n73 bar 75 posto toga u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
e kad bi npr spoio n73 i n80 dobio bi zaista kvalitetan modela(al najbolje osobine oba) al sam n73 ima dosta mana(morao bi po meni cak da mu je cena jos manja) dok n80 takodje ima mana,al je to po meni dosta manje primetno(tj zato sam ga i uzeo  Smile )

...n95 keva  Smile .....
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e

Sony Ericsson K800i za 220€  Smile

Btw. džabe si ti stavio pojam "Symbian" pod brojem "1" kada u nastavku nisi postavio ni jednu jedinu tačku koja se dotiče operativnog sistema ili uopšteno "smart" telefona! Smile
Što samo govori(iz vaših nezvaničnih priznanja ovde) da vas korisnike N73 i sl., modela iz verzije 9.1 u većini i ne interesuje Symbian OS već baš ono što nabrojaste pod ostalim tačkama! Smile

Nisam ja dzaba napisao symbian na prvom mjestu samo necu da se ponavljam (http://forum.burek.com/index.php/topic,202395.msg3347959.html#msg3347959). Sam si me poslao na tu temu da objasnim kako vidim svoj telefon.

K800 je dobar telefon ali ne zadovoljava stavku 1! Nije valjda da nema ni jedan drugi?!?

P.S. manite se već jednom otrcane fraze koju izgovarate usled nedostataka argumenata za opravdanjem modela telefona koga posedujete:

Boga mi ja ovdje vidim samo tvoje otrcane i stare fraze i nicije druge!

Tu je i model N72, N76, E90, N93i, E61 sa preko 24MB RAM-a ....

Tacno N72 (zaboravio sam na njega jer je isti kao i N70) a ovi drugi su tek skoro izasli ili jos i nisu (E90). Ni jedan nije bio u prodaji kada sam ja N73 nabavio! Inace ni jedan od ovih telefona ne zadovoljava kriterije za koje sam te upitao! Nego jel to ti hoces da kazes da ovi telefoni nemaju problem sa "memory low". Mislim da bi takva tvrdnja i za tebe bila pretjerana.

Citat
...jer si prosli put citavu temu o N73 obrisao. ...
ni to nije tačno - ovo je ta tema ako si dovoljno pismen da baciš pogled na prvu stranu(koju sam btw. opet ja lično pokrenuo a ne vi veliki ljubitelji ovog modela....) i samo je otključana ponovo.
Nemoj izmišljati kako bi bio interesantan! Smile

Boga mi se zaboravilo onda! Ali nisam ja jedini bio prisutan tada i mnogi se mogu sjetiti na sta je to sve ispalo. Prvo si ukinuo svu temu, pa postavio samo prvu stranicu i onda negdje tamo pred zoru vratio isciscenu temu. Ako nisam u pravu onda priznajem da lazem i proglasavam se lazovom. Mijenjam odma nik u vbjelic-lazov! Jel' moze? Smile
Nije ni bitno sada.

U glavnom je ne dobih odgovor na moje pitanje:

Citat
EDIT:  Ajd Cigla majke ti mi reci koji to jos telefon ima sledece za nekih 300 Eura:
1. Symbian
5. 3G
7. EDGE

PS. Mogu i drugi sudjelovati naravno eto ako im se da da mi pokazu koji je to telefon kompletniji od N73 po mojim zahtjevima. I da, pod tackom 1. moze biti i WM OS (5 ili6) po volji.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 00:10:04 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
otkud tolika patološka mržnja prema N73 ... ovo je već bolesno  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.