Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 319550 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
ja skupljam lovu da kupim ovaj telefon jer sam stvarno cuo da je super ali sad citam kako se svi zalite na gasenja i blokiranja pa se pitam vredi li dati 270 eura za taj fon?????
Ja ti tvrdim da vrijedi, iako se mnogi (citaj: oni koji ne posjeduju ovaj telefon) nece sloziti samnom!
Naravo, ko će koga ako ne svoj svoga ... "svaki ciga svog konja hvali" ... kako onda ne bi vredeo ... Smile
Pa oni koji ga poseduju sigurno neće reći da ne vredi jer će ispasti smešni što su dali preko 350€ za telefon koga će sad kritikovati ...

Nego to što telefon izbacuje da ima malo RAM-a kada se optereti nije bitno zar ne, to što mu je džojstik i maska toliko lošeg kvaliteta da je prosto bespredmetno raspravljati i o "plastici"  ... to što nema Wi-Fi koji je osnova mrežna veza na Symbian uredjajima nove serije i to što nema procesor preko 220MHz već je zadržao stari .... Smile

Stvarno ne znam šta ću dobiti od toga što 'svog konja hvalim'...da ne bih ispao smešan pred kim? Ljudima sa foruma? Ma baš ću se potresti što misle da sam smešan...
Većina poruka u ovoj temi ti je slična, niti ima razloga, niti iko želi da ponavljaš to milion puta. Za većinu stvari si u pravu, kao što i za većinu preteraš(ima manje programa za os9, nema malo, kamera je gora od one sa fotoaparata, nije neupotrebljiva, wifi je poželjan, nije neophodan)
270€ je možda malo više nego što vredi, al je ok.
I dalje ne razumem zašto kritikovati masku, uopšte nije loša. Otkud ja znam šta rade oni kojima puca maska, ali ovo je jedino što je kod mene izgrebano:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dugmici.JPG
(54.33 KB, 943x396)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
otkud tolika patološka mržnja prema N73 ... ovo je već bolesno  Smile
Nego Zoreli jesi li ti ono cistio ekran sa alkoholom i lomio staklo na ekranu? Sta bi sa tim? Da budem iskren ja svoj telefon cistim od stomak (koji je pozamasan inace), tako da nemam tih problema.

Sto se Cigle tice, covjek je cesto i u pravu ali voli i da pretjera (u zaru borbe). Ama Srbin pravi. Neka neka i ja nekad znam biti jos gori od njega samo u stvarnom zivotu pa mi se odbije cesto o glavu. Smile

k.
I dalje ne razumem zašto kritikovati masku, uopšte nije loša. Otkud ja znam šta rade oni kojima puca maska, ali ovo je jedino što je kod mene izgrebano:

Kako si ovo uspio? Cek da vam uslikam moj telefon, pa ja nemam ni jedne ogrebotine! Ako mi vjerujete uopste ga ne pazim sada na ogrebotine i tako te gluposti. Jednostavno ja sam njega kupio a ne on mene!

PS. Ovo dolje swto lici na brdo je moj stomak!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

PICT1280.JPG
(62.78 KB, 800x600)
PICT1281.JPG
(43.5 KB, 800x600)
PICT1282.JPG
(54.27 KB, 800x600)
PICT1283.JPG
(54.51 KB, 800x600)
PICT1284.JPG
(48.97 KB, 800x600)
PICT1285.JPG
(54.58 KB, 800x600)
PICT1286.JPG
(80.97 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 21:31:32 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
Nije to nikkava mrznja,nego jednostavno telefon nikako nemoze biti najbolji izbor...meni to smeta kad neko kaze  Smile ima dosta kvalitetnijih modela....
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Kako si ovo uspio? Cek da vam uslikam moj telefon, pa ja nemam ni jedne ogrebotine! Ako mi vjerujete uopste ga ne pazim sada na ogrebotine i tako te gluposti. Jednostavno ja sam njega kupio a ne on mene!
uvek stavljam da bude okrenut ka ekranu(osim ako ga stavljam na beton Smiley ), a verovatno se prvo na te dugmiće naslanja...
i zaboravio sam da pomenem, jedan gornji ćošak na zadnjoj strani se malkice izgrebao kad je pao telefon(da ne bude da sam lagao da je samo ovo na dugmićima Smile )
Ja brišem ekran o nogu Smiley

edit jel je poslednja slika stomak? Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 21:37:02 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
ih ja mislim da sam vec pominjao onaj moj osecaj da kad bi n73 pao npr sa visine nekog zidica od 2 metra,totalan raspad,tj trazio bi delice po povrsi od nekih pola kilometra  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ih ja mislim da sam vec pominjao onaj moj osecaj da kad bi n73 pao npr sa visine nekog zidica od 2 metra,totalan raspad,tj trazio bi delice po povrsi od nekih pola kilometra  Smile

a to se ne bi desilo sa n80?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
e to vec nemogu da procenim,al mislim da nebi bilo ni blizu onoga od n73,tj kod n80 bi se prvo raspao slajder al 2 rastavljena dela bi ostala citava,ok je materijal
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
preterujes ali dobro.....
ja licno prisustvovao padu sa recimo jace od metar visine na plocice N73 ME..... nista se nije desilo....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Nije se raspao kad je pao Smile
Kod padova se jedino bojim za ekran da se ne polomi
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
mozda ja gresim,al kad uvatim n73 u ruke i osetim onu sivu plastiku sa strane,jeza me bre vata da mi neispadne...ozbiljno
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.