Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292163 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rekoh ja da sam primetio na oba istu stvar. To je i jedan od glavnih razloga zbog kojih sam prelomio da ga updateujem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
nemoj neko da bi se za*ebao pa glancao N73 krpicon umočenom u medicinski alkohol ... da mu se nebi desilo pucanje prednje maske (kao meni npr)

danas pala zamena ... opet 1.982,00 dinara Mobis  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC00656.JPG
(150.36 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
e zoreli, ti bas nemas srece!
strasno kako je to maska loseg kvaliteta, zalosno je to ljudi.....

dakle, zoreliju se ovo desava drugi put, pucanje maske..... znaci, ne moze da bude slucajnost....
na osnovu cega neki clanovi i dalje tvrde da maska nije toliko loseg (da ne kazem katastrofalnog) kvaliteta ?
pa ovo je uzas, ja ovo ne mogu da nazovem maskom, ovo kao da je pravljeno za jednokratnu upotrebu......
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 22:13:25 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne razumem, kako ti je pukla???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE

Džabe bačenog novca na N73 i stvarno žalim one koji su zamenili svoje Nokie 6630/6680/N70 za ovo jer ništa novo ne nudi!

Kako ne nudi ??? pa nudi Mobisu dodatnu zaradu , zaposlili smo nekoliko ljudi  Smile 

evo svečano obećavam : Ako mi još jednom (  Smile )  pukne maska ... zameniću ga za N70 - glavu za glavu  Smile

P.S. ako u međuvremenu NJokia ne izbaci " i " verziju sa maskom od titanijuma i par dodatnih opcija , uložiću protest Finskoj ambasadi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Ih pa kad bi ubacili cudo bi to bilo  Smile al mislim da ce se ipak zadrzati na ovom n73.ja mislim da sam vec pricao da kada drzim n73 u rukama,gledam da mi slucajno ne ispadne-jer ako bi se to desilo kukuuuuuuuu telefon bi se raspao u 100 parcica(takav utisak imam)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
Ja stvarno neznam kako je ti to brises i zasto uopste koristis alkoho?!? Smile Ja evo svoju jos ne obrisah otkako je kupih! Smile
Stvarno mi nije jasno kako ti puca maska! Pa nigdje jos nisam naisao a ni procitao da nekome puca maska jer ga brise krpicom umocenom u alkohol!!! Smile Prije ce biti da ti sama maska ne nalijeze negdje kako treba pa je non-stop netegnuta! U glavnom, nije normalno da ti puca maska tek tako!
Ja i dalje tvrdim da je maska mnogo kavalitetnija od vecine modela jer sam iste i posjedovao i dobro znam sta tvrdim!

PS. Zamolio bih osobe koje ne posjeduju N73 da ne iznose netacne i iskrivljene informacije o istim, pa makar to bili i moderatori ovog foruma! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
PS. Zamolio bih osobe koje ne posjeduju N73 da ne iznose netacne i iskrivljene informacije o istim, pa makar to bili i moderatori ovog foruma! Smile
Jel hoćeš da saznaš jednu gorku istinu?!?
Well ... pre bih rekao da baš vlasnici odredjenih telefona iste dižu u nebesa i iskrivljuju pravu sliku o njima i prećutkuju njihove mane i nedostatke samo radi toga što ih poseduju, radi toga što su ih platili 350€ ..... i moraju da budu dobri i savršeni.
Takav primer je bio sa svakim modelom koji se pojavio, postao popularan i koštao 350€. Kako su samo hvalili SE K750i kao 100 puta bolji od N70 tada, bla, bla, ..... pa sada svi pljuju po njemu kao starom samo zato što košta 140€(dok se N70 i dalje kotira oko 250€) a ne zato što manje pruža, ..... pa taj N70 kada se pojavio i kada je koštao 350€(tada ga je većina ovdašnjih vlasnika i nabavila) koliko se dizao u nebesa .... pa se sada ispostavlja sasvim druga slika o istom .....
Isto je to i sa N73 i pitanje je dana/meseca kada će neko pljunuti ovde sve njegove mane i nedostatke koje ne čuče u zvaničnim specifikacijama.

N73 sam dosta čačkao i samim tim valjda mogu da iznosim utiske o tome šta mi smeta kod njega?!? Ne moram isti da kupim kako bih utvrdio njegove mane i prednosti. Naravno da se kompletna slika stvara tek nakon dužeg korišćenja(čitaj: kupovine istog) ali se vrlo lako može doći do osnovnih informacija i za par dana neobaveznog čačkanja!
Tako da je glupo prozivati one koji nemaju kupljen uredjaj i zabranjivati im da ga komentarišu! Tada bi i likovni kritičari takodje prvo trebalo da nabave i kupe Mona Lizu pa tek da iznose mišljenja i shvatanja iste sa zida njihove dnevne sobe, zar ne?!?
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 23:59:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
N73 sam dosta čačkao i samim tim valjda mogu da iznosim utiske o tome šta mi smeta kod njega?!?

E vidis ti si dosta čačkao sa njim a ja se druzim sa njim vec poprilicno mjeseci i moja zapazanja su sigurno vjerodostojnija od tvojih!
Sto se tice same popularnosti i tako tih stvari. Mene licno uopste ne interesuju ljudi koji gledaju u telefon da li je popularan ili ne, ali ako hoces popularnost N73 raste iz dana u dan a nikako ne opada, a o preodaji i da ne govorim! Kako to komentarises? Pa da je telefon toliki "shit" kako ga opisujes ne bi ga niko kupio vise. No medjutim telefon uopste ne da nije shit nego je zakon! Sve sto treba da ima jedan telefon u zaokruzenoj cjelini N73 ima! Meni je svakim danom sve bolji i bolji i vjeruj mi nije u pitanju subjektivno misljenje. Pa pogledajte samo ovu temu od pocetka! Ko god je imao N73 duze od 10 dana u rukama odusevljen je telefonom!
Iskreno receno ima dvije tzv. mane:
Nedostaje WiFi - Daj mi bar jedan razlog sta ce ti WiFi kada imas BT?!? Ako vas interesuje BT i WiFi su u stvari iste stvari ali se samo koristi drugi nacin pakovanja paketa na drugom lejeru! Oba rade na 2.4GHz frekvenciji i dugo nisu mogli zajedno da rade jer su ometali jedan drugog! Drugim rijecima sta to WiFi moze danas da donese vise od BT-a. Brzina? Kakva brzina? Zar vam je bitno koliko cete brzo da prebacite nesto na telefon i sa telefona kada su sve stvari velicine do 1MB?!? Smile
Druga mana je OS9.1, tj njegova zastita. E ovdje se nista ne moze i tako je kako je. Svi buduci symbian telefoni ce da budu takvi i taki nam je grah pao. Neko kaze evolucija, ja licno misloim da je ovo polako izumiranje symbiana kojeg ce WM polako da pregazi!

Ajde recite vi meni sada sta je to toliko lose kod N73 a ja cu ili da opovrgnem ili da se slozim, pa da rascistimo to vec jednom za svakda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
evo ja ću ti reći:

1. Maska je najveći promašaj u istoriji Nokie

2.Symbian 9.1 - (možda trenutno) nema crckovanih aplikacija , a i to što ima je žešći shit

... o dobrim stvarima na N73 , drugom prilikom.

p.s. ja  zaista mislim da sam kompetentan da dam sud o ovom telefonu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.