Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 294121 puta)
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Znaci baterija od n73 drzi sigurno duze od jednog sata,ali i manje od mesec dana sto je u svakom slucaju bolje od n80 kome baterija minimum drzi 45.min.,ali zato moze da se desi da baterija traje sve dok se ne izprazni,i onda je prazna,ugasio se telefon...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
[size=10pt][/size]
Pitaj vlasnike N80 koliko im traje...prosto....
ma pitao  sam dosta ljudi al svako govori drugacije,tako da moram da ga poredim sa N73 da bi dosao do pravog zakljucka,jbg  Smile
neces doci ni do kakvog zakljucka jer svako kaze drugacije..... brojke same govore, pogledaj kapacitete baterija i shvatices sam....

Naravno Mikele je u pravu  Smile

Nokia N80 - Standard battery, Li-Ion 820 mAh (BL-5B)

Nokia N73 - Standard battery, Li-Ion 1100 mAh (BP-6M )

to precizno u brojkama tacno iznosi:koliko vremena izdrzi baterija jednog a koliko batrij drugog pri normalnom koriscenju?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N80IE Black
Zavisi drugar,ne moze se napraviti neki pravilnik koji je iole tacan!!Zasto?Jer ako je tebi normalno da posaljes 20 SMS-ova,imas 5 minuta razgovora,GPRS recimo pola sata,zezanje sa drustvom slanjem stvari preko BT-a pola sata... mozes slistiti bateriju na N73 za recimo 2 dana!!Ali ako kao ja razgovaras 15-20 minuta,GPRS koristis samo da proveris email,BT bas retko ako ne i nimalo a recimo posaljem 4-5 SMS-a,onda meni moze 3 dana!!Ali vidis da ono sto je,recimo,tebi normalno nije i meni normalno,a opet tebi samom je tvoje koriscenje normalno pa ako ti kazem traje 3 dana normalnog koriscenja a tebi ipak traje 2 dana onda mozes doci i reci da te lazemo ovde jer ti traje samo 2 dana!?Jel kapiras zasto je nemoguce proceniti koliko tacno u brojkama ta autonomija iznosi!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
naravno, opet to zavisi od toga koliko ces koristiti taj telefon ali hocu da kazem - sa istim koriscenjem, duze ce ti trajati baterija na N73 nego na N80....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Zaboravio sam da pomenem, kad sam isprobavao video poziv, slika na mom ekranu je bila prilično bolja od one na samsungu sa kojim sam razgovarao, mislim da samsung ima dobar ekran tako da ostaje samo jedno: prednja kamera na n73 je loša čak i za video pozive. Mislim da je tako i kod ostalih nokia.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Zavisi drugar,ne moze se napraviti neki pravilnik koji je iole tacan!!Zasto?Jer ako je tebi normalno da posaljes 20 SMS-ova,imas 5 minuta razgovora,GPRS recimo pola sata,zezanje sa drustvom slanjem stvari preko BT-a pola sata... mozes slistiti bateriju na N73 za recimo 2 dana!!Ali ako kao ja razgovaras 15-20 minuta,GPRS koristis samo da proveris email,BT bas retko ako ne i nimalo a recimo posaljem 4-5 SMS-a,onda meni moze 3 dana!!Ali vidis da ono sto je,recimo,tebi normalno nije i meni normalno,a opet tebi samom je tvoje koriscenje normalno pa ako ti kazem traje 3 dana normalnog koriscenja a tebi ipak traje 2 dana onda mozes doci i reci da te lazemo ovde jer ti traje samo 2 dana!?Jel kapiras zasto je nemoguce proceniti koliko tacno u brojkama ta autonomija iznosi!?
Pozdrav Smile
ma ja sam se zato i uvatio za sve ove stvarcice zato sto planiram da uzmem n80,al ta stvar u vezi baterije me zaista plasi-nisam jos imao nijedan telefon kojem baterija iscuri za jedan dan  Smile to smanjuje njegovu mobilnost onda,stalno si vezan za punjac,budjavi  Smile al baterija od n73 zaista fino drzi cini mi se-vidim da je moj drug cacka stalno i kaze da mu traje 2dana-za tu bateriju zaista svaka cast,tako je ranije i moja 6630 potpuno isto drzala(al u poredjenju sa mogucostima n73  Smile .... )
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N81 +2gb
bio jednom DOS pa zamisli Windows 3.1 i to je bilo vrh u tom periodu, pa Win95, pa Win 98, pa Win ME, Win 2000, Win NT, zatim XP, pa XP 64bit i evo je Vista
super matori a da si toliko vremena "u tome" bio bi ti na nekoj distribuciji  linux-a  big time...

ovde svi bre neshto sve najbolje znaju...

btw ne razumem zashto si progres kao takav,uradio tako shto si poredjao sve te OS-me ?!?!
IP sačuvana
social share
oO
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
kad se stavi spavajuci mod tad svitka ona plava lampica pored ove druge kamere se nalazi. I ona trosi bateriju:(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
mnogo manje nego kad ceo ekran radi
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
a jer moze to nekako skroz da se iskljuci tako da kada je telefon u sleep modu netrosi  nista?  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.