Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293211 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
u pravu si  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0008.jpg
(105.73 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Znaci, da zakljucimo da se blinkanje led diode ne moze iskljuciti a da telefon ostane u sleep modu (sa totalno ugasenim ekranom) koji stvarno mnoooogo produzi vijek trajanja baterije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Znaci, da zakljucimo da se blinkanje led diode ne moze iskljuciti a da telefon ostane u sleep modu (sa totalno ugasenim ekranom) koji stvarno mnoooogo produzi vijek trajanja baterije. Smile
Smile Baš ste komplikovani. Pre samo par dana ste bili u stanju da se potučete oko ovog telefona vadeći se na najbolji ekran ikada, najjasniji, bla, bla, a sada bi da ga isključite jer bi da vam baterija traje duže ako sam dobro razumeo?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Smile Baš ste komplikovani. Pre samo par dana ste bili u stanju da se potučete oko ovog telefona vadeći se na najbolji ekran ikada, najjasniji, bla, bla, a sada bi da ga isključite jer bi da vam baterija traje duže ako sam dobro razumeo?!?
Naravno! Kada ne gledamo u ekran bilo bi pozeljno da je iskljucen. Zar ne? A kada gledamo onda imamo u sta i da gledamo!  Smile Milina brate. Samo normalno je da puno vise i trosi bateriju. Inace zato i baterija na N80 krace traje jer ona ima jos bolji ekrancic sa vecom rezolucijom koja ubi bateriju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Naravno! Kada ne gledamo u ekran bilo bi pozeljno da je iskljucen. Zar ne? A kada gledamo onda imamo u sta i da gledamo!  Smile Milina brate. Samo normalno je da puno vise i trosi bateriju. Inace zato i baterija na N80 krace traje jer ona ima jos bolji ekrancic sa vecom rezolucijom koja ubi bateriju. Smile
a indijanci ovi iz nokije jos stavili slabiju bateriju nego sto je ona na N73  Smile koji su to ludaci-meni to sve nesto cudno mora da ce da se pojavi il se vec pjavila neka jaca baterija za n80-jacine one za n73  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n97 mini
jel moze da se u n73 ubaci softver od n73ME
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
jel moze da se u n73 ubaci softver od n73ME

Koliko je put do sad puta rečeno da možeeee... Smile

Evo linka i na toj strano ćeš, zajedno sa objašnjenjem pronaći i KOD koji treba da ukucaš da bi skinuo ME verziju firmware-a za N73...http://forum.burek.com/index.php/topic,144591.0.html
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Negotin
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola Razr Maxx
Probao sam ljudi vec dve nedelje da pokusam da okrenem ekran u landscape pomocu rotateme,ne da mi symbiansigned da zavrsim autorizaciju,probao sam preko tutorijala Ace K. i programa imageexpo,ponovo mi ne otvara na PC-u stavku View da mogu da rotiram,ne znam vise sta da radim,molim za pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
pošalji mi imei, ja ću da ti potpišem
lukpot@gmail.com

(to nikako ne znači da ću potpisati nekom drugom ko traži)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Ljudi,pomagajte!nemogu da izbrisem handy clock.aplikacija je narvno popravljena(cr*a),radila je ok do pre neki dan kada je pocela da trazi sifru,tad se ja uvredim i pokusam da izbrisem tu nevaspitanu aplikaciju kad ono mucak.pocne da je brise i negde na pola mi izbaci da je aplikacija sje... Kako da je brisem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.439 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.