Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 294276 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pošto sam i sam postao korisnik dotičnog telefona od pre par meseci (pre njega sam posedovao K750i), a imao sam i iskustva sa N70 (pošto ga moja žena ima više od godinu dana) izneću Vam moje mišljenje o ta dva telefona koja su na samom startu očigledna. Na samom početku bih vam rekao da sam sa kupovinom N73 bio prijatno iznenađen, ne mislim da je napravljena revolucija u odnosu na Nokiu N70 po dizajnu i funkcionalnosti, već samo jedan korak napred u svakom pogledu korišćenja i funkcionisanja programa. Kvalitet izrade je bolji, kao i dizijan - bar meni, lakši je, manji je, doduše ne mnogo, ali dovoljno da se osećam komfornije kada mi je u džepu, dok sa N70 nije baš tako s obzirom da je deblji. Materijal od koga je N73 izrađen je definitivno kvalitetniji ili je to zasluga samo boljeg i kvalitetnijeg laka koji je nanesen na masci telefona, tako da se telefon uz moje korišćenje i vucaranje po džepu i torbici nigde do sada nije ogrebao, a ne posedujem futrolu za njega. Ženin N70 ne želim da komentarišem po ovom pitanju, jer blago rečeno izgleda kao da je pao sa beograđanke, ali s obzirom da ga nosi u tašni sa sve ključevima od stana, dobro i izgleda, mada mislim da je malko kvalitetniji bio bi u boljem stanju. Baterija od Nokie N73 duže traje i to skoro duplo. Ne greje se kao N70 pri dužim razgovorima, kamera na N73 i njene karakteristike su bolje (sočivo, autofokus) i fotografije ispadaju zaista kvaliteno, ne kao na digitalnim fotoaparatima, ali veoma dobro. Poklopac kamere se lakše pokreće, ekran ima veću rezoluciju i svetliji je. Na N70 morate da čekate nekoliko sekundi za operacije kao što su ulazak u call register ili adresar dok se ne pojave, dok na N73 to ide brzo, što čini ovaj telefon mnogo manje zamarajućim. Veza sa računarom je odlična tako da bilo kakva komunikacija između N73 i PC-a je odlična. Obavezno treba napomenuti da mu je Web browser (koji je u njemu WebCore i JavaScriptCore) zaista odličan. Ugrađen džojstik mi se više dopada, jer omogućava veću autonomiju za kursor i mislim da je odličnog kvaliteta i veoma precizan kada se krećete po web staranama na ekranu.
S obzirom da na mojoj N73 imam instaliranu gomilu software-a (imam memorijsku Kingstone od 2GB) update-ovanjem na najnoviji firmware v 3.0705.1.0.31 od 26.01.2007. dobio sam značajnije brži telefon i za sada sve funkcioniše zaista dobro. Što se tiče operativno sistema OS9.1, mislim da je definitivno bolji od OS8.1 (kosilo bi se sa logikom da kažem suprotno). E,sad, večita polemika na kompletnom ovom topiću se vodi oko toga za koji telefon ima više aplikacija. Ja zaista nisam naišao na problem da mi nešto realno treba za N73, a da ja to nemam. Svi bitni programi su izašli i za OS 9.1 i pojavljuju se svakog dana sve više i više. Ne razumem argument: za N70 ima preko 1000 programa,a za N73 samo 200. Šta će nekome više od dvadesetak programa u telefonu? Pa realno, ni u kompjuteru Vam u proseku ne treba više od tridesetak programa koje koristite, a kamoli u telefonu. Zamislite ima 1000 aplikacija, a od tih 1000 imate po deset istih programa koji vrše istu funkciju samo su ih napravile različite programerske kuće i nose drugi naziv, pa zar je teško da se odabere jedna prava i ona instalira na telefon. To vam je isto kao kad  bih na kompjuteru imao Word, open word, writer ... i ko zna koliko još drugih aplikacija koje služe za istu stvar - kucanje i obradu teksta. Koliko sam primetio, navodi se da je jedna od najvećih manjkavosti N73 to što za njega još uvek nije izašao FExplorer (izaći će uskoro), a imate gomilu file managera kao što su X-plore, Y-browser koji je za mene odličan, pa čak i explorer u ProfiMail-u koji može da odradi gomilu operacija, pa čak da preko bluetoot-a prebaci neautorizovanu aplikaciju na drugi telefon.

Sve u svemu, moje mišljenje je da N73 vredi tih 100 eura više od N70 i ako ste još uvek u dilemi koj telefon da kupite, a imate novca, kupite Nokiu N73 i nećete pogrešiti, ipak je to telefon sa novijim operativnim sistemom i narednih par godina će Vam pokrivati sve za šta budete imali potrebu, dok ne izbace nešto drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Sve što si ti napisao nema veze sa istinom!
-Ceo svet se žali na loš kvalitet maske i džojstika na N73 a tebi je baš to super, ma nemoj?!?
-Uporedio si ga sa N70 koji je koristila tvoja žena i orala sa njime po tašni i automatsku utvrdio da je bolja maska na N73, mora da se šališ kada ovako nešto pišeš?!?
-Još kada si lupio da je brži od N70 pri pokretanju - pa možda je i bio brži jer nisi imao 10 aplikacija u njemu dok je u tom N70 modelu ko zna šta sve instalirano i ko zna kakvim neznanjem se vladalo prilikom instalacije istih aplikacija. Još nisi ni rekao koji su firmveri u pitanju u vezi N70!
Citat
ekran ima veću rezoluciju i svetliji je.
Ma nemoj, to si tek tako "od oka" primetio?!? Da to nisi negde pročitao ne bi imao pojma šta je to "rezolucija". Bolje da si bio iskren i rekao da je ekran fizički veći! Smile
-Što se tiče poslednjeg firmvera - on ne donosi ama baš apsolutno ništa novo. Samim tim i to je laž da je telefon ubrzao sa tim firmverom.
-Btw. N70 je lepši i kompaktniji od N73 i nije veći kako ga opisujete, Jedino da niste nikada postavili jedan pored drugoga pa i neznate.
-za tebe je "gomila softvera" kako i sam kažeš jedva 20 aplikacija, za nekoga je "gomila" ipak pojam za nešto mnogo veće! Smile

Budite bre jednom realni u životu i nemojte se ovde folirati i stvarati lažnu sliku o uredjaju jer niste jedini koji ga poseduje i niste jedini koji su ga isprobali! Ne vredi ni u snu tu razliku od 100 i kusur evra, nego morate to reći jer ste već dali te pare za isti pa da ne ispadne da imate lošiji telefon a šije ga tamo neki od 180€!

Najrealnije:

N73 je "produženi" N70 kome je samo kamera poboljšana, dodat beskorisni IR i povećan je ekran, dok je s' druge strane hendikepran do maksimuma zabranama u OS-u i smanjenim performansama(manji RAM).
Samim tim, kako to ocenjujete da je bolji OSv9.1 od v8.1 i prethodnih?!? Zato što ima veću "cifru" u nazivu, pa vas to pali, ili??
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 17:24:43 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
Ja sam oduvek bio iskren i ostao!!!

Ponavljam po ko zna koji put: " N73 ima neverovatno losu masku! Klima se posle kratkog koriscenja,a dzoistik je jos odvratniji za koriscenje,ponekad imam osecaj da rukujem sa exerom,a ne tamo nekim nazovi klimavim dzoistikom!!! Meni se zaista na prvi pogled ucinilo da je ova crna maska dosta kvalitetnija,ali brzo sam se uverio da je i ona jedno veliko S...E !!!  I ko god kaze da mu se maska ne klima i da je dzoistik dobar, LAZE !!!  "

Ja sam ovaj telefon uzeo zato sto mi je naleteo po veoma povoljnoj ceni,a inace ga nikada ne bih na drugi nacin kupio!!!
Kamera nije nista bolja od one na n70 i rezolucije od 2MPX !

Sve u svemu trenutno je mnogo bolji N70...   maska,funkcije (mislim na aplikacije) i naravno CENA !

Nemam nameru da pljujem o N73,jer je i sam posedujem,ali sam iskren !!!  Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
ja ne znam zasto ste "VI" moderatori toliko nezgodni i nervozni ljudi????????????? Smiley 1
covek je izlozio svoje misljenje a vi ga pljujete kao da je najveci zlocinac, smirite se malo i postujte ljude na forumu kao sto trazite da vas postuju!

ne mogu da verujem da ste u stanju da se svadjate zbog nekog jebenog telefona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve što si ti napisao nema veze sa istinom!
-Ceo svet se žali na loš kvalitet maske i džojstika na N73 a tebi je baš to super, ma nemoj?!?
-Uporedio si ga sa N70 koji je koristila tvoja žena i orala sa njime po tašni i automatsku utvrdio da je bolja maska na N73, mora da se šališ kada ovako nešto pišeš?!?
-Još kada si lupio da je brži od N70 pri pokretanju - pa možda je i bio brži jer nisi imao 10 aplikacija u njemu dok je u tom N70 modelu ko zna šta sve instalirano i ko zna kakvim neznanjem se vladalo prilikom instalacije istih aplikacija. Još nisi ni rekao koji su firmveri u pitanju u vezi N70!
Citat
ekran ima veću rezoluciju i svetliji je.
Ma nemoj, to si tek tako "od oka" primetio?!? Da to nisi negde pročitao ne bi imao pojma šta je to "rezolucija". Bolje da si bio iskren i rekao da je ekran fizički veći! Smile
-Što se tiče poslednjeg firmvera - on ne donosi ama baš apsolutno ništa novo. Samim tim i to je laž da je telefon ubrzao sa tim firmverom.
-Btw. N70 je lepši i kompaktniji od N73 i nije veći kako ga opisujete, Jedino da niste nikada postavili jedan pored drugoga pa i neznate.
-za tebe je "gomila softvera" kako i sam kažeš jedva 20 aplikacija, za nekoga je "gomila" ipak pojam za nešto mnogo veće! Smile

Budite bre jednom realni u životu i nemojte se ovde folirati i stvarati lažnu sliku o uredjaju jer niste jedini koji ga poseduje i niste jedini koji su ga isprobali! Ne vredi ni u snu tu razliku od 100 i kusur evra, nego morate to reći jer ste već dali te pare za isti pa da ne ispadne da imate lošiji telefon a šije ga tamo neki od 180€!

Najrealnije:

N73 je "produženi" N70 kome je samo kamera poboljšana, dodat beskorisni IR i povećan je ekran, dok je s' druge strane hendikepran do maksimuma zabranama u OS-u i smanjenim performansama(manji RAM).
Samim tim, kako to ocenjujete da je bolji OSv9.1 od v8.1 i prethodnih?!? Zato što ima veću "cifru" u nazivu, pa vas to pali, ili??

Prvo Cigo, da razjasnimo nešto. 13 godina se bavim računarima i posedujem sopstvenu firmu za prodaju, servis i sklapanje računara (firma koju posedujem je veoma poznata u Beogradu a i šire i ima petnaest zaposlenih radnika, ali neću sada da je reklamiram i spominjem ime, nije prikladno). Jako dobro poznajem sve OS, software i hardware što se računara tiče, a i po struci sam programer. Symbian telefone od skoro koristim i taj njihov OS je mačiji kašalj u odnosu na gore navedeno - jednom rečju, korisna stvarčica za dečicu i zezanje - malo više od telefona, a ni približno Ipaq-u. Zaista nije lepo da nekoga koga ne poznaješ, omalovažavaš rečenicom "ti i ne znaš šta je rezolucija". Neverovatno je da najviše pišeš o nečemu, što ne poseduješ, kako sam kažeš imaš N70, pa razumem zašto si toliko pristrasan. U svetu računara i programa, važi jedno zlatno pravilo - sve ide napred, velikom brzinom, i stvari brzo zastarevaju, kao i tvoj N70. Pitanje je dana, ne meseca, kada će da prestane da se pravi software za tvoj telefon i videću onada šta ćeš da hvališ, kao što se desilo za starije Symbian OS. To je normalna pojava i u kompjuterskom svetu, bio jednom DOS pa zamisli Windows 3.1 i to je bilo vrh u tom periodu, pa Win95, pa Win 98, pa Win ME, Win 2000, Win NT, zatim XP, pa XP 64bit i evo je Vista i sada slušajući tebe treba da kupim Pentium II i njega instaliram Win 95 zato što je najstabilniji, pa makar i nemao šta novo u njega da instaliram, sem onih 100000 programa koji su izrađeni za njega nekada i pravo u 21 vek. E moj Cigo! Ne kažem ja da neko ko nema dovoljno novca ne treba da kupi N70 - to i jeste izvrstan telefon za uloženi novac, ali nagovarati nekoga da poveruje u priču da je Pentium II bolji od Pentiuma IV je demagogija. Svi oni koji poveruju u tvoju priču da je bolje kupiti N70 nego N73, jer je navodno bolji telefon, a pri tome im nije bitan novac su lakoverni i pljuvaće te za par meseci.

Pozdrav druže!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Stvarno je bila preterana reakcija...ako neko kaže da je dobra maska(i ja to mislim), zašto ga pljuvati? Automatski veruješ više onima koji kritikuju telefon nego hvale? Očigledno je to subjektivno kao i ovo
Citat
, pa nema svrhe da se raspravlja.
Citat
Napredniji je, to što ima zaštitu protiv krekovanja bi bilo prihvatljivo da živimo u normalnoj državi.

Naravno da je bolje kupiti n73 od n70, ogromna većina nikad neće imati više od 20 aplikacija i zašto onda ne bi uzeli, ajde da se tako izrazim, 'prijatniji' telefon ako pare nisu problem.
Citat
-Još kada si lupio da je brži od N70 pri pokretanju
Pa napisali smo tamo kad smo poredili da se brže pali...kontakti, log i poruke su takođe brže od 6630(probao sam), a kažete da je on najbrži od symbiana.

Citat
dodat beskorisni IR
pa zašto si toliko kukao za njim na prošlim modelima? Smiley

(ova poruka nije zlonamerna, čisto da se ne protumači da te napadam ciglo...)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung galaxy s6 edge
Ovo se odnosilo kao kritika za n70 i sve modele posle 6600 nekada davno
Mana je izbacivanje samog IR porta(sad već mogu da tvrdim da je to smišljena akcija oduzimanja love novim modelima "n" serije)
pa onda oni ubacise ir  a onda  kazes ovo
dodat beskorisni IR

Zar IR na n73 nebi trebalo biti plus obzirom na prethodne kritike (bez uvrede) poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
shomi22  Smile
Ha ha. Imao sam i ja slicnih duela ovdje. Smile Meni licno je na N73 jedina mana dzojstik a sve je bolje od N70. Ovo stvarno odgovorno tvrdim jer sam imao N70 dugo vremena prije N73! OS je druga prica i mislim da su sa ovim ljudi iz Symbiana (citaj NOKIA) potpisali propast za symbian telefone uvodjenjem zastite sistemskih falova. Smile
Pored ovoga svega, pa ljudi svi mi imamo razlicite ukuse.

mobilmega, mislim da nisi u pravu kada je kamera u pitanju. Po meni je kamera drasticni bolja od n70, koja zbog manjka fokusa sve slike ima pomalo mutne.
E, sada oko maske je diskutabilno. Mani se na N70 poklopac kamere zgulio u prvih mjesec dana koristenja a tu negdje se poceo isti i rasklimavati. Slicno je sa rasklimavanjem i kod N73 ali se maska ne guli nikako! Tu ima fazon jer su "nazubili" donji dio poklopca kamere pa se telefon i ne naslanja kao n70 na poklopac nego na te zubove.
Iskreno receno i po meni N73 vrijedi 100E vise. Sada kada se malo prisjetim tako je i bilo. Prodao ja svoju N70 i dodao 100E i kupio N73. Smile

PS: Molba jedna ako moze! Nemojte ljudi teskih rijeci ovdje Smile. Nema potreba stvarno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ovo se odnosilo kao kritika za n70 i sve modele posle 6600 nekada davno
Mana je izbacivanje samog IR porta(sad već mogu da tvrdim da je to smišljena akcija oduzimanja love novim modelima "n" serije)
pa onda oni ubacise ir  a onda  kazes ovo
dodat beskorisni IR

Zar IR na n73 nebi trebalo biti plus obzirom na prethodne kritike (bez uvrede) poz
Pa kažem da je beskoristan zato ti bukvalno ničemu ne služi. Uvek sam stojao iza toga da je IR na Symbian telefonima velika prednost jer time samo dodaje jednu mogućnost više takvom telefonu, tj., bukvalno uredjaj više "u jednom", ... no, šta vredi IR na OS verziji 9.1 kada nema ni jedne aplikacije za upotrebiti kao daljinski upravljač?!?
Zato kažem da je beskoristan a ne zbog toga što stoji u telefonu!
Još sam manje uvereniji da će se i pojaviti takva aplikacija ako zahteva brljanje po sistemskim fajlovima a to naravno "zabrana" ne dozvoljava, no videćemo, bar ovo nezna i nisam siguran šta će biti do kraja. Do tada je stvarno potpuno beskoristan!
@lukpot, i dalje kukam i bio bih presrećan da se pojavi takava aplikacija - možda tada i predjem na neki od ovih telefona, no do tada - objasnih zašto! Smile

shomi22, mani takva uporedjenja izmedju P II i P IV jer blage veze sa realnošću nema.
Ako bi tako uporedjivali onda je najrealnije reći da je recimo Nokia N73 ista Nokia N70 samo je umesto Windows-a XP koji radi na N70 na N73 instaliran Windows Vista i to je i jedina razlika izmedju njih. Jer se hardverski gotovo ne razlikuju i otuda nemaš prava da tako nešto uporedjuješ. To bi valjda i sam trebao da znaš usled tolike dugogodišnje prakse bavljenja računarima?!? Isto je kao da sam na svom sadašnjem računaru sa XP prešao na Vistu a ne sa nekog P2 koji je imao Win 98 na Vistu. Zar ovo nije bolje uporedjenje? Radi se samo o operativnom sistemu a ne i hardveru kod ovih telefona jer je hardver isti, čak N70 prednjači jer ima više RAM memorije. Kako onda ovo objašnjavaš?!?

Što se tiče mog mišljenja rekao sam ga gore citirano plavim oldovanim slovima i držaću se njega u daljim raspravama kako nikome ne bih povredio osećanja. Jednostavno ću ga citirati i time reći šta mislim!
Poz.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 20:27:03 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
hardver isti, čak N70 prednjači
da, ali tu se vidi da je novi OS opzimizovaniji, bolje koristi taj hardver Wink
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.