Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293758 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
Meni od svih aplikacija jedino nedostaje SmartSettings

albumag i meni možda malo jače traje punjenje,ali to je to... to mu je prednost ,što bateriji ne treba večnost da se napuni!  Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
ma sta ce ti SmartSettings kad n73 ima one precice na glavnom ekranu  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC ONE
ma sta ce ti SmartSettings kad n73 ima one precice na glavnom ekranu Smile

valjda zato što je funkcionalniji ...  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
Naravno da je funkcionalniji, meni je mnogo praktičniji nego one prečice!

zna li neko ima li neke nade da se pojavi u skorije vreme?!
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ciglo, drago mi je sto si malo spustio loptu, pa cu da argumentujem moj zakljucak da bi OS 9.1 zasigurno morao da bude bolji od OS 8.1 i bilo kog starijeg iz mog programerskog ugla, ne vezano za telefone. Prvo, verovatno se svi slazemo, da je Nokia ozbiljna kompanija i da za nju sigurno rade vrhunski programeri. Pisanje novog operativnog sistema, a da pri tome nije kompatibilan sa starim je veliki rizik, sto se mnogima u ranijim slucajevima obilo u glavu, jer zahteva od vernih korisnika da ponovo kupuju iste aplikacije za koje su vec ranije dali novac, moze se objasniti kao nemogucnost da se isprave neke ranije greske i uvedu nove ideje u OS, zato sto nije uvek moguce predvideti sve u napred. I sam sam pisao dosta programa za vreme studija, a i kasnije i uvek sam dolazio pri samom kraju do zakljucka da je bolje da krenem iz pocetka, jer kasnijim dodavanjem tj. ubacivanjem novih ideja i opcija koje su mi padale na pamet u toku rada, a bile bi korisnije od nekih prvobitnih usporavao bih rad programa iz prostog razloga jer bi program zahtevao vise matematickih operacija da bi dosao do prostog rezultata. Prosto receno, programska sema ili algoritam Vam je kao drvo - iz korena se sve vise i vise siri i jako je tesko kasnije nesto otkinuti i dodati u samom korenu, a da se drvo ne osusi. Posto u Nokii definitivno jos uvek razvijaju OS, programeri jos uvek lutaju i prave OS koji ce biti maksimalno optimizovan, a pri tom zadovoljiti sve buduce kriterijume sa minimalnim izmenama. Otud OS4, pa OS6, pa 8 ili vec sad OS9.2. I gigantu kakav je Microsoft je trebalo 30 godina da napravi srce operativnog sistema koje moze da pumpa i odrzava u zivotu mnogo dodatnih organa, i sada im je mnogo lakse da izmisljaju novi OS poput Viste sa dosta boljih, stabilnijih i korisnijih opcija, a da svi budu kompatibilni sa vec proizvedenim programima i aplikacijama.
Dobar i stabilan OS odradjuje pola posla, a ostalo je hardware.
Totalno bi bilo suludo, da Nokia izbaci noviji OS koji je losiji od starog - to se kosi sa zdravom logikom. E sad, naravno da u novom OS moze biti bagova, koji se bez problema otklanjaju novim firmware-ima, jer da bi nesto bilo besprekorno potrebno je i vreme za testiranje, sve greske koje korisnici uoce tokom upotrebe se u hodu ispravljaju.
Zato sam rekao da tvrditi i ubedjivati nekoga da je stariji OS bolji od novijeg, samo zato sto za njega ima vise aplikacija je cista demagogija. Zivi bili, pa videli. Vreme ce pokazati svoje, kada se budu pojavljivali novi programi i za par meseci ih bude vise nego za stari OS.
Definitivno tvrdim i stojim iza toga, da je Nokia N73 bolji telefon od N70 i da ce u buducnosti imati vise mogucnosti nego N70, upravo zbog jedne proste cinjenice koja je neizbezna, a to je: N70 polako postaje samo jedan od istorijskih modela Nokie, koji ce se vrlo brzo zaboraviti izlaskom novijih modela koji ce za neko vreme pregaziti i N73.
S toga ako neko zeli da kupi telefon, a ima "dovoljno novca" i dvoumi se izmedju Nokie N70 i Nokie N73, definitivno treba izabrati N73 jer je to zaista "momentalno" best bay.
Moj telefon savrseno radi, do sada nisam imao nikakvih problema ni sa poklopcem, ni sa dzojstikom, aplikacije se instaliraju i deinstaliraju glatko, ne koci nista i zaista je dosta brz, imam gomilu programa u njemu i ako koristim samo par, a najvise TomTom.

Pozdrav svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko od vas možda zna kako da nokiu 6600 podesim da mi stigne neki izveštaj kad primim mail a ne svaki čas da idem na recive all new ?

nemoj da pises sa velike slova i pitanje trebao si postaviti Ovde

edit: aco_kuna
« Poslednja izmena: 27. Feb 2007, 12:01:15 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Ciglo, drago mi je sto si malo spustio loptu, pa cu da argumentujem moj zakljucak da bi OS 9.1 zasigurno morao da bude bolji od OS 8.1 i bilo kog starijeg iz mog programerskog ugla, ne vezano za telefone. Prvo, verovatno se svi slazemo, da je Nokia ozbiljna kompanija i da za nju sigurno rade vrhunski programeri. Pisanje novog operativnog sistema, a da pri tome nije kompatibilan sa starim je veliki rizik, sto se mnogima u ranijim slucajevima obilo u glavu, jer zahteva od vernih korisnika da ponovo kupuju iste aplikacije za koje su vec ranije dali novac, moze se objasniti kao nemogucnost da se isprave neke ranije greske i uvedu nove ideje u OS, zato sto nije uvek moguce predvideti sve u napred. I sam sam pisao dosta programa za vreme studija, a i kasnije i uvek sam dolazio pri samom kraju do zakljucka da je bolje da krenem iz pocetka, jer kasnijim dodavanjem tj. ubacivanjem novih ideja i opcija koje su mi padale na pamet u toku rada, a bile bi korisnije od nekih prvobitnih usporavao bih rad programa iz prostog razloga jer bi program zahtevao vise matematickih operacija da bi dosao do prostog rezultata. Prosto receno, programska sema ili algoritam Vam je kao drvo - iz korena se sve vise i vise siri i jako je tesko kasnije nesto otkinuti i dodati u samom korenu, a da se drvo ne osusi. Posto u Nokii definitivno jos uvek razvijaju OS, programeri jos uvek lutaju i prave OS koji ce biti maksimalno optimizovan, a pri tom zadovoljiti sve buduce kriterijume sa minimalnim izmenama. Otud OS4, pa OS6, pa 8 ili vec sad OS9.2. I gigantu kakav je Microsoft je trebalo 30 godina da napravi srce operativnog sistema koje moze da pumpa i odrzava u zivotu mnogo dodatnih organa, i sada im je mnogo lakse da izmisljaju novi OS poput Viste sa dosta boljih, stabilnijih i korisnijih opcija, a da svi budu kompatibilni sa vec proizvedenim programima i aplikacijama.
Dobar i stabilan OS odradjuje pola posla, a ostalo je hardware.
Totalno bi bilo suludo, da Nokia izbaci noviji OS koji je losiji od starog - to se kosi sa zdravom logikom. E sad, naravno da u novom OS moze biti bagova, koji se bez problema otklanjaju novim firmware-ima, jer da bi nesto bilo besprekorno potrebno je i vreme za testiranje, sve greske koje korisnici uoce tokom upotrebe se u hodu ispravljaju.
Zato sam rekao da tvrditi i ubedjivati nekoga da je stariji OS bolji od novijeg, samo zato sto za njega ima vise aplikacija je cista demagogija. Zivi bili, pa videli. Vreme ce pokazati svoje, kada se budu pojavljivali novi programi i za par meseci ih bude vise nego za stari OS.
Definitivno tvrdim i stojim iza toga, da je Nokia N73 bolji telefon od N70 i da ce u buducnosti imati vise mogucnosti nego N70, upravo zbog jedne proste cinjenice koja je neizbezna, a to je: N70 polako postaje samo jedan od istorijskih modela Nokie, koji ce se vrlo brzo zaboraviti izlaskom novijih modela koji ce za neko vreme pregaziti i N73.
S toga ako neko zeli da kupi telefon, a ima "dovoljno novca" i dvoumi se izmedju Nokie N70 i Nokie N73, definitivno treba izabrati N73 jer je to zaista "momentalno" best bay.
Moj telefon savrseno radi, do sada nisam imao nikakvih problema ni sa poklopcem, ni sa dzojstikom, aplikacije se instaliraju i deinstaliraju glatko, ne koci nista i zaista je dosta brz, imam gomilu programa u njemu i ako koristim samo par, a najvise TomTom.

Pozdrav svima
sta to sve vredi kad N73 nema WiFi a onaj dzojstik je zivo sra..e!!!!da ima i ove dve stvari kako valja,sigurno bi bio top model-nesto poput N95-ma cudo bi napravili sa takvim modelom,da su ga izbacili  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
Naravno da je funkcionalniji, meni je mnogo praktičniji nego one prečice!

zna li neko ima li neke nade da se pojavi u skorije vreme?!

na leto 2007 tako stoji na zvanicnom sajtu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia N73
ja blage veze nemam o cemu vi pricate....moj telefon za sada izgleda sasvim normalno, i odlicno funkcionise
IP sačuvana
social share
I'm not a girl,
Not yet a woman...
All I need is time,
A moment that is mine
While I'm in between.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ja blage veze nemam o cemu vi pricate....moj telefon za sada izgleda sasvim normalno, i odlicno funkcionise
Pričamo o mogućnostima koje pruža kao jedan "smart phone" uzimajući u obzir instalacije i dostupnost dodatnih aplikacija koje telefonu proširuju upotrebnu vrednost mnogo više nego što je to sam u mogućnosti sa osnovnim aplikacijama u njemu prilikom same kupovine! Smile
Kada se budeš malkice pozabavila i instalirala gomilu aplikacija za nj., onda ćeš i sam utvrditi da negde ima nekompatibilnosti i telefon zna da zakoči, uspori ili jednostavno ne radi kao do sada.
Ako ti pak nekada bude bila potrebna baš neka specifična aplikacija za kojom za kojom ćeš tragati a nje nema za ovaj OS već za ranije verzije onda ćeš takodje shvatiti našu raspravu!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.