Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293063 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
quote author=Cigla tel. link=topic=101284.msg2153005#msg2153005 date=1164317561]
hm... pa to je malo.... n70 ima vise, cini mi se?! necu da lupim, jer nisam siguran....
N70 i N72 imaju 32MB, i nema poznatog S60 telefona pored njih koji prelazi cifru od 20Mb.

Citat

Nisi u pravu!
Evo vam nekoliko slikica da bude malo jasnije.
Uglavnom raspoloziva memorija na N73 je oko 45MB a ne 20! Procesor stvarno radi na 206,xx ali mnogo mi je brza N73 od N70. Vjerujte mi nije subjektivno misljenje nego je stvarno tako. Mozda je sam Symbian brzi ili sta neznam.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0006.jpg
(95.63 KB, 240x320)
Screenshot0007.jpg
(104.09 KB, 240x320)
Screenshot0008.jpg
(100.46 KB, 240x320)
Screenshot0009.jpg
(97.95 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Evo i od mene  Smile

Screenshot0053.gif
(27.4 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Pa ja sam imao i n70 ovaj je duolo brzi i to sa prvim softverom a kad se flesuje nema ni  jedan bag vise,pa svi su imali bagove setite se n70 koje je ljudima pravio probleme,ja se secam doneo ga iz radnje i malo ga prikljucim na komp da ubacim nesto,kako ubacim program on restart udari,odnesem ga u ..... i flash posle toga je sve bilo ok,ovom n73 ama bas nista nefali osim wi-fi i malo bolja maska,meni prvi netreba kada hocu ja odem preko gprs na net i to kratko najvise 5 minuta a to je jednom u 15 dana ,a maska to i nije neki problem mislim jedino ako imate tajson ruku pa se plasite da ga ne stisnete i bude posle kvrccccccc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
ok, znaci sad znamo koliko RAM memorije ima N73.... koristan podatak u svakom slucaju  Smile
e, sad, sto se tice brzine samog N73, po cemu zakljucujete da je brzi od N70, a u pitanju je slabiji procesor iste firme?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Ja se ne slažem da je n73 brži od N70, tu su negde, ali bih ja rekao da je N70 malkice brži. Ovde ne govorim o brzini pokretanja kamere i galerije, gde N70 šije N73.Ali, moramo uračunati i podatak da je N73 telefon koji zaista može zameniti fotoaparat, te da se slike ne mogu usporediti sa N70. N70, kada je napunjen slikama sa N73 jako sporo otvara galeriju.
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Pre N73 sam imao N70 a danas sam ih bash neshto drzhao u rutzi i neshto uporedjivao...ljudi neverovatno koliko je bolji ekran! To bash zapada u ochi ako ih budete uporedjivali...a shto se tiche brzine brzhe radi N73 i to je primetno mada je ova N70 bila taze fleshovana pa se dobro drzhala i pokazala. Slazhem se je taster bolji od dzhojstika tu je prednost N70,nekako mi je dzjojstik nezgodan za manevre a pogotovu kod igritza jer su glavne komande preko njega! Izradio sam odlichne slike sa ali ne mogu da uplodujem zbog veze,izvinjavam se Smiley neka to uradi neko ko mozhe. Primetio sam da za N73 ima gomila igritza ( ovo mi sad palo na pamet bzvz Smile) Ima puno razlika i puno slichnosti,ja sam naveo 2-3 neka ostali dodaju ostale razlike Smile

videsh sad komentar koji se kosi sa mojim al ajd nema veze Smile inache ne skladishtim slike u mob tako da mozhda zbog toga radi brzhe  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Ekran je stvarno fantastičan, pogotovo zbog veličine! Mada, ja ga držim na minimalnom osvetljenju non-stop. Ovako mi baterija traje dva dana. Mp3 plejer i radio su uvek uključeni, ne isključujem ih nikada, sem kada spavam, a i to često zaboravim, samo izvadim sluške iz ušiju. Signal je fantastičan, do sada najbolji telefon ikada po pitanju prijema i kvaliteta zvuka. Ja dosta razgovaram, te mi to baš znači, ali jedva sam se navikao na tastaturu i sada sam ponovo na svojoj brzini (isklučio sam T9, koji sam koristio neko vreme). Za nepoverovati da toliko dobro radi...
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
pazi ovako : N73 se čini da brže radi ali to je varka zbog toga što nema aplikacija koje bi ga usporavale , tih 3-4 ili 5-6 trenutno koje rade a da su korisne šljakaju ok , meni se čini da brže otvara imenik...možda?! ali to je toliko mala razlika da je zanemarljiva , N73 radi dosta bolje sa ovom zadnjom verzijom softvera ali dok nebude istih aplikacija kao i za N70 nemožemo objektivno suditi o brzini rada istih , što se tiče kamere ja lično sam više očekivao od 3.2 mpx sa autofokusom i carl-zeiss optikom , slike po danu ok ali naveče  Smile  , napravio sam poređenje sony digitalni foto aparat sa nameštenom rezolucijom na 1Mpx i nokia n73 sa nameštenom rezolucijom 3.2Mpx , evo rezultata:

*
Nokia N73-3.2Mpx.rar (639.81 KB)
*
SONY DSC-S40-1Mpx.rar (543.15 KB)
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 01:55:47 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Ekran je stvarno fantastičan, pogotovo zbog veličine! Mada, ja ga držim na minimalnom osvetljenju non-stop. Ovako mi baterija traje dva dana. Mp3 plejer i radio su uvek uključeni, ne isključujem ih nikada, sem kada spavam, a i to često zaboravim, samo izvadim sluške iz ušiju. Signal je fantastičan, do sada najbolji telefon ikada po pitanju prijema i kvaliteta zvuka. Ja dosta razgovaram, te mi to baš znači, ali jedva sam se navikao na tastaturu i sada sam ponovo na svojoj brzini (isklučio sam T9, koji sam koristio neko vreme). Za nepoverovati da toliko dobro radi...
100% se slazhem sa ovim i potvrdjujem isto! Signal osetljivo bolji nego na ostalim modelima,baterija isto shto je veliki napredak Smile Primetio sam da je veza sa compom mnogo brzha,podatke prebatzuje mnogo vetjom brzinom da ne lupam  ali jedno 3 puta brzhe nego shto sam ranije sa N70,100mb ubatzi za chas!
Ja imam oko 30-tak aplikatzija trenutno ii 20 igritza
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
  Smile brža je veza sa komp. zbog novog PC-Suita , evo nakačio sam i n70 na ovaj novi PC-Suit i duplo brže prebacuje nego na prošlom,a jedino se brže instaliraju aplikacije u N73 i to je drastična razlika , tačno je da baterija duže traje ali samo kad upališ spavajući mod znači kad je ekran zatamnjen,bez skrinsejvera i kad blinka plava lampica (koja noću kad spavaš obasjava sobu kao policijsko rotaciono svetlo  Smile ) , signal je iste jačine (ako to uopšte neko može proveriti)  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.