Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291992 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC 
Da, zaista sam cuo od mnogo ljudi da imaju probleme sa telefonima iz N serije... Ja (srecom) nemam to iskustvo sa E61... Naime, ovaj telefon (dok je bio u zaista beta verziji) je odlicno prosao testove i manje-vise nije bilo problema u radu... Ja jos uvijek imam prvu verziju FW-a i sve radi OK... Poslije ove verzije izasla je samo jos jedna... Cini mi se da je N serija izasla upravo zbog velikog pritiska kupaca ia Nokia je i sama priznala da problemi koje su imali N91 i N80 nisu bili rijeseni u tom trenutku... N73 je posebna prica jer aplikacije koje inace rade na skoro svim OS9 telefonima na N73 ne rade  Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da, zaista sam cuo od mnogo ljudi da imaju probleme sa telefonima iz N serije... Ja (srecom) nemam to iskustvo sa E61... Naime, ovaj telefon (dok je bio u zaista beta verziji) je odlicno prosao testove i manje-vise nije bilo problema u radu... Ja jos uvijek imam prvu verziju FW-a i sve radi OK... Poslije ove verzije izasla je samo jos jedna... Cini mi se da je N serija izasla upravo zbog velikog pritiska kupaca ia Nokia je i sama priznala da problemi koje su imali N91 i N80 nisu bili rijeseni u tom trenutku... N73 je posebna prica jer aplikacije koje inace rade na skoro svim OS9 telefonima na N73 ne rade  Smile...
Ista fora je bila i sa recimo nokijom 6630. Taj telefon je i sa nekom verzijom koja počinje na "2" firmwera radio fenomenalno, brzo i stabilno. Dok recimo Nokia 6670 je tek "živnula" sa poslednjim izdatim firmverom isto kao i Nokia N70 sa pretposlednjim .... što se tiče same brzine i stabilnosti....
Zato i moj ironičan stav prema nekim modelima, jer zaista ako su tako spori(kao N80 recimo), nepredvidljivi kao N73, onda i ne vredi kupovati ih u ovom trenutku, već čekati da se stabilizuju.
Ali lepo ti reče gore, citiram:
Citat
N serija izasla upravo zbog velikog pritiska kupaca
Možda i ne treba više komentarisati dalje??? Nestrpljenje čini svoje, nokia je toga svesna da može prodati i poluproizvod figurativno govoreći, ima kupaca koji menjaju iste sa svakim narednim modelom ... onda se isti i ne trebaju žaliti po nekoj logici stvari već čekati najbolji firmwer(onda će več biti kasno jer će ih privući neki noviji model i tako u krug)?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Kako nepredvidljivi, telefon mi radi savršeno, očemu ti pričaš? Smile

N80 je slučaj za sebe, misli da čak i sa najnovijovijim softverom i dalje ne funkcioniše kako valja. Telefon je rasulo, da ne govorim o bateriji... Smile
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Swe je to OK meni cak i ne smeta toliko sto nema wifi, ali nebi skodilo da ga ima, ali mu najvise zameram to sto mnogo sporo otvara kameru, i sto sporo otvara galeriju i kao  sto je vec neko rekao hoce da zeza sa zumom slika (u galeriji) izbaci nesto memory full, a kamera je dobra u toku dana sasvim je ok ali nocno slikanje mi se nimalo ne swidja jer slike ne ispadaju nesto(mnogo bi bolje bilo kad bi imao blic kao K800), nadam se da ce novija verzija FW popraviti owe nedostatke N73-ojke. I da umalo da zaboravim, negde na nekom forumu sam video screen shot da N73 radi na 209 mhz(sto je razocaravajuce s obzirom dna to da 6630 ima procesor na 220mhz a dosta je stariji model  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
izbaci nesto memory full

au... koliko RAM memorije ima N73? meni je to izbacivao 6630, dok na N70 nemam tih problema  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
izbaci nesto memory full

au... koliko RAM memorije ima N73? meni je to izbacivao 6630, dok na N70 nemam tih problema  Smile
20MB.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
izbaci nesto memory full

20MB.

hm... pa to je malo.... n70 ima vise, cini mi se?! necu da lupim, jer nisam siguran....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
hm... pa to je malo.... n70 ima vise, cini mi se?! necu da lupim, jer nisam siguran....
N70 i N72 imaju 32MB, i nema poznatog S60 telefona pored njih koji prelazi cifru od 20Mb.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
au.... velika mana ostalih telefona....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Ne znaš da podesiš kameru, ideš na nightmode, sa uključenim blicom i sve ispadne OK. Smile
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.