Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291960 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
Eh, to ne volim - ako plaćam mobilni telefon kao jedan polovan auto, onda brate očekujem od njega da mi bude zamena za svaki digitalni, laserski uredjaj u kući ... ma ima bre upaljač za cigarete da mi ugrade u isti za tolike pare, pa termometar da znam kolika je temperatura napolju, ... da ne govorim o toplomeru kako bih bio u formi sa telesnom temperaturom, pa merač krvnog pritiska, dok daljinac za klima uredjaj, ulaznu kapiju i elektronsku bravu automobila ne treba ni da spominjem... Smile Smile
All in one uredjaj  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
za 200 evra je best-buy  Smile  lično proverio  Smile

toliko sam fotografisao i telefonirao sa njim ovih dana da me je baš umorio  Smile   pa sam ga odložio u ladicu  Smile

a i  razbio  se koliko sam ga forsirao sa sa novim programima , mala mi je bila i kartica od 2 GB da stavim sve korisne aplikacije koje su u međuvremenu izašle za njega  Smile

IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Slazem se sa tobom ja sam uzeo preko telenora ono za 16000 i puno cu da zovem sa onom karticom do 400 min i 400 porika i nista vise nesmeta mi 1600 mesecno ali ako dajem u kesu 600 eura pa pre cu da uzmem neku dobru graficku ili procesor i cannon recimo legendarni a520 i sve za istu cenu koliko kosta recimo n93,ilii plaeistatinon 3-my english is a bed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
off: play station  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Smeh i samo smeh  Smile Gotovo sam siguran da koristite WI-FI Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Koristimo, ali na Notebook-u, tako da mi na telefonu nije potreban. Smile
Citat: jimy page link=topic=101284.msg2147029#msg2147029 date=1164230938
Slazem se sa tobom ja sam uzeo preko telenora ono za 16000 i puno cu da zovem sa onom karticom do 400 min i 400 porika i nista vise nesmeta mi 1600 mesecno ali ako dajem u kesu 600 eura pa pre cu da uzmem neku dobru graficku ili procesor i cannon recimo legendarni a520 i sve za istu cenu koliko kosta recimo n93,ilii plaeistatinon 3-my english is a bed

Jel to ovaj lik reče da je njegov engleski jedan krevet, ili ja to nešto nisam shvatio....
« Poslednja izmena: 22. Nov 2006, 23:37:18 od Burek_forumash »
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Smeh i samo smeh Smile Gotovo sam siguran da koristite WI-FI Smile
slazem se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
Koristimo, ali na Notebook-u, tako da mi na telefonu nije potreban. Smile
Citat: jimy page link=topic=101284.msg2147029#msg2147029 date=1164230938

Jel to ovaj lik reče da je njegov engleski jedan krevet, ili ja to nešto nisam shvatio....

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Smeh i samo smeh  Smile Gotovo sam siguran da koristite WI-FI Smile
Od viška glava ne boli!  Smile
No, ako taj Wi-Fi nije potreban jer ga ne koristimo(radije se zezamo sa bluetooth transferom izmedju lap-topa ili razvlačenjem USB kabla), ili pičimo na net preko GPRS-a dok imamo nalog kod lokalnog Wirelless provajdera ... ma šta će nam taj Wi-Fi u telefonu, ... ludi ovi što ga ugradili .... šta će nam onda i FM radio kada ga niko ne koristi jer ne nosi kabal i sluške stalno uz s. ... pa šta će nam i kamera jer kada realno nešto i uslikamo(vanzemaljci ne sleću tako često)?!? ... ma najbolje je vratiti se na nokiju 3310 sa takvim stavovima. Smile

Oni koji imaju telefon bez te funkcije tvrde kao u gornjem citatu, ... oni koji imaju telefon sa tom funkcijom zaklinju se u taj Wi-Fi i tvrde da su baš zbog njega prešli na Symbian OS verzije 9.1 ... trista ljudi - trista ćudi! Smile

Na kraju krajeva ako ništa ne koristiš @albumag, šta će ti onda i takav telefon?!? Pa tebi je dobar i model 6630/6680/N70?!? I pride imaš više kontrole nad OS-om i aplikacije merene u hiljadama! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Naravno da je Wi FI potreban, ali ne meni, jer ja na VAIOu imam Wi FI, a pregledanje interneta na telefonu mi je glupo (u krajnjem slučaju, ako mi baš toliko treba neki podatak, odem prko GPRSa, pa vidim, zadnji put sam to radio pre oko mesec dana uoči kupovine kartice za telefon, nisam mogao da se setim Durmitorske 3...). Smile
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.206 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.