Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292794 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Kako to mislite nije bolja u radu, jel sporija, jel brlja puno, jel se koci?
Sta konkretno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kako to mislite nije bolja u radu, jel sporija, jel brlja puno, jel se koci?
Sta konkretno?
Misle ljudi da prvenstveno ništa novo ne donosi u odnosu na 6630/6680/N70/N90 ili bilo koji navedeni model. Pod tim "ništa novo" se naravno podrazumeva da nije brža, da nema bolji hardver(osim kamere), da još pride ima ograničeniji OS i nemogućnost potpune kontrole nad njim, lošiju izradu, ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Ma dobar je to telefon.ima prednosti i mana kao sve u zivotu.jedina stvar koja je ista sa 6630 je procesor,sve ostalo je u korist n73.nekada su ljudi mogli da pricaju da nema programa,ali sada je to toliko izlizana fraza da nemam reci,ima ih vise nego dovoljno za prosecnog korisnika.prednosti necu da navodim(uporedi specifikacije oba tel. bice ti jasno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Jao samo mi kvarite volju. Jos uvek cekam da se dodje Music Edition i kupujem ga pa gromovi nek pucaju!
Hvala za objasnjenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
.........jedina stvar koja je ista sa 6630 je procesor,sve ostalo je u korist n73.nekada su ljudi mogli da pricaju da nema programa,ali sada je to toliko izlizana fraza da nemam reci,ima ih vise nego dovoljno za prosecnog korisnika.prednosti necu da navodim(uporedi specifikacije oba tel. bice ti jasno)
Ajde lepo ti nama Cverglan poštio je ovo baš tema za iznošenje utisaka iznesi utiske tj., zapažanja o tome šta je to što ta tvoja N73 Nokia može bolje od recimo Nokie 6630, a ja ću tebi posle ispisati gomilu stvari koje ne može. Smile
Mani se ti specifikacija i raznih stvari "na papiru", ajde ti lepo obrazloži šta kod tebe u praksi(osim kamere i vadjenja na veličinu ekrana) ova Nokia N73 može više od 6630?!?
Bolje rečeno, evo je tema u kojoj možeš ispisati šta to može novi OS verzije 9.1(ja već napisao "malu" listu mogućnosti prethodnika): http://forum.burek.com/index.php/topic,193417.0.html
Btw. nemoj pisati samo aplikacije kojih nema u full varijanti već se moraju kupiti pride ... pa da vidimo koliko ih ima zaista! Smile
Istina je da aplikacija i dalje nema i jedva da se jedna jedina pojavljuje mesečno i to potpuno beskorisna, no o tome nećemo jer i vrapci znaju koliko aplikacija ima vrednih za ovaj OS!
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 18:27:44 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Ciglo,nemoj da se uzbudjavas,oces butkicu,a nesto od rebarca,crni,da nije holesterol...-) ja decku kazem svoje misljenje,nemam nameru da ulazim u bilo kakvu pricu koji je o.s. bolji,nije svima potreban pristup sistemskim fajlovima...mnogo se uzbudjavas ciglo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
jedna stvar koja mi je mnogo bolja na n73 je da je ulazak u galeriju mnogo brzi nego na n70 ,na n70 je ulazak brz samo kad je galerija prazna, heh ima ekvilajzer u default muzickom plejeru jaci i cistiji zvuk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ciglo,nemoj da se uzbudjavas,oces butkicu,a nesto od rebarca,crni,da nije holesterol...-) ja decku kazem svoje misljenje,nemam nameru da ulazim u bilo kakvu pricu koji je o.s. bolji,nije svima potreban pristup sistemskim fajlovima...mnogo se uzbudjavas ciglo.
Ovo je koliko vidim sve što imaš da kažeš u odbranu N73?!? Znači, blage veze nemaš šta je bolje već samo kao i mnogi "svoga konja hvališ"!
Btw. Cverglan, ovde ne važi ona: "napad je najbolja odbrana" tako da ovakvu svoju demagogiju možeš sačuvati za neku kafansku raspravu u kojoj nekog pijanca možeš ubedjivati u superiornost telefona koji poseduješ a ne mene ili bilo koga drugog na ovom forumu napadanjem ličnosti.
Ja sam samo želeo da se malo kvalitetnije vodi rasprava time što će se izneti taj "boljitak" kod N73 što znači u vezi mobilnog telefona a ne same ličnosti tj., korisničkog imena - jel to tvoj mozak može shvatiti?!?
Ja nisam napadao ili vredjao tebe lično time što bih te terao da ždereš čvarke ili jedeš g***, već sam te bukvalno kulturno i civilizovano molio da obrazložiš boljitak kod najobičnijeg mobilnog telefona. No, to tvoj seljački mentalitet ne može shvatiti!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Vidis,to sto sam napisao je citat iz jednog domaceg filma(tesna koza).da nisi toliko nadmen mozda bi se toga setio pre nego uletis u neku svadju.uopste mi nije jasno kako ljudi mogu toliko ozbiljno da shvate to malo govance od tehnike i tako ga zdusno brane.ciglo izvnjavam se tebi,a narucito nokiji 6630.stvarno je najbolja,da mi umre n73!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidis,to sto sam napisao je citat iz jednog domaceg filma(tesna koza).da nisi toliko nadmen mozda bi se toga setio pre nego uletis u neku svadju.uopste mi nije jasno kako ljudi mogu toliko ozbiljno da shvate to malo govance od tehnike i tako ga zdusno brane.ciglo izvnjavam se tebi,a narucito nokiji 6630.stvarno je najbolja,da mi umre n73!
Zar ti misliš da ja pamtim citate iz domaćih filmova?!? Pored toga, neumesno je bilo šta citirati ako ovde pokušavamo da raspravljamo o mobilnom telefonu!
Svaka moja kritika prema nekom mobilnom telefonu se od pojedinaca pa sada vidim i tebe svodi direktno vredjanjem prema meni lično tj., mom korisničkom imenu?!?
Pa što jebote ne krenete da kritikujete moj mobilni telefon pa pljujte po njemu koliko hoćete?!? To je valjda i poenta ovog dela foruma. Zašto vas uvek neki komentar prema mobilnom telefonu lično vredja kao da je neko komentarisao vas a ne telefon?!? Pa šta ako posedujete dati telefon? Ako neko kritikuje moj telefon zar misliš da bih napao korisnika ili možda pokušao bar da pružim neka kontraargumenta u vezi rada tog telefona?!?

Nokia N73 je skup telefon i sa strane operativnog sistema i hardvera osim kamere ne donosi ništa novo. Ja bih radije rekao da je i Nokia 6670 sa Symbian OS-om verzije 7.0 bolja od N73. Zašto? Pa zato što može korisniku da pruži neograničeno uživanje i tonu aplikacija za svakojake namene što N73 ne može. Može korisniku da pruži kompletan bekap što N73 ne može, čak N73 ne može ni imenik da sačuva kao bekap koliko vidim da ne govorim o tome da nema brljanja po OS-u, nije brža ni od 6670 ni od N70 da ne govorimo o šampionima popt 6630/6680, jer sam uporedjivao ove telefone godinama i čim se neki model pojavi, .... ne donosi ništa što se tiče proširenja dodatne vrednosti telefona kroz naravno glavnu odliku - instalaciju dodatnih aplikacija .... pa šta je to onda bolje kod N73?!? Cena?? Boja menija i teksta u temama??? Možda to što "na papiru" glasi: "ovo je noviji telefon od ostalih i vi morate biti svesni automatski da je samim tim i bolji"?!?
Dajte ljudi, ako mislite da ste dali 400€ za mobilni telefon i samo zbog toga mora biti bolji u zabludi ste. Baš me interesuje da li bi tako tvrdili da N73 košta 150€ a Nokia 6630 400€ - onda bi verovatno svi bili za 6630 jer je skuplji?!?

P.S. da se još nešto razumemo: ja prvi ne bih valjda kupio N70 već bih kupio N73 ako bi ovaj bio bolji pa ne žalio tih 100€ viška jer se ne kupuje mobilni svakog meseca.
Ali šta vredi kada na N73 ne mogu da razmeštam fajlove po volji u sistemu, čuvam neke sistemske fajliće koji će mi pomoći da kasnije očuvam konfiguraciju ikonica u meniju recimo, pisaniju iz notepad-a, dodajem manuelno kodeke u sistem kojih nema izvlačenjem iz drugih aplikacija, operator logoe, i iste tamo i vratim .... treba mi bre uvek svež bekap imenika, trebaju mi dodatne aplikacije koje ne postoje za OS verzije 9.1, treba mi telefon kome neće pući džojstik u toku igranja neke igrice u dokolici ili maska ako se neko prilepi za mene recimo u gužvi a telefon u džepu, treba mi kako gore rekoh funkcionalan file manager, mogućnost igranja N-Gage igrica na njemu,  ....
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 19:59:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.