Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293068 puta)
Pocetnik

N95 8GB ludilo!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8GB
Pozz svima, prije dva dana sam ubacio novi N73 FW 3.0705.0.31, datum  26.1.2007. i Mislim da je to najnoviji a ne ovaj gore spomenuti. Odnosno ovaj sto sam ubacio to je verzija N73 Music Edition. mogu reci da nemam nikakvih problema i da sve radi kao sto je i bilo, osim sto je ubrzao znatno, a posebno sam sa starim FW imao problema prilikom slanja poruka i otvaranja galerija, te zumiranja. Ali sa ovim FW svi problemi su rijeseni. Mislio sam da cu se razocarati u N73 jer je bila jako usporila, ali sa ovim FW sve je ok. prije N73 sam imao N80 i kod njega nije pomogao novi FW da ubrza, to je jedno debelo lijeno stvoenje!!:P Preporuka za sve koji se razmisljaju kupovati N73, tel je extra i vrijedi ga kupiti,ali ako mislite kupovati N95 onda jos malo pricekajte tu masinku. nestrpljiv sam da stigne te da pohitam kupiti. Wink Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
Ja ne mogu ništa da pošaljem preko x-plore... Da skroz formatiram i instaliram nanovo verovatno bih mogao, al ne mogu to...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
lukpot a jesi resio problem sa vracanjem backup-a i formatiranjem?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
za backup:
Naravno, backup nije radio, ni sa kartice, ni sa kompa. Jedina dobra stvar je što ću sad instalirati ono što mi treba, ne toliko puno koliko sam imao.

a format radi i uvek je radio, nije problem obrisati sve, nego vratiti Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ma mislio sam na backup, ne znam ni sam sto sam spomenuo formatiranje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Sensation Z710e
Ama bekap ne radi zbog zastite sistemskih fajlova!!! Uradi on nesto bekapa (kontakte i sadrzaj kalendara i tako to), ali hpu programa pogubi a o licencama da ne pricam. Sve sto je bilo registrovano vise nije! Ocigledno je da programi koji prilikom instalacije smjestaju neke fajlove po sistemskim folderima nece vise da radi ili ih uopste nema! Smile
Samo da nije te famozne zastite fajlova, kojoj ja stvarno ne vidim poentu Smile Smile Smile , ovo bi bilo pravo fin OS!
Sada m pade malo i glupa ideja, sta mislite da pokrenemo neku peticiju za ukidanje ove zastite! Ako neko zna negdje na netu gdje ima nesto slicno neka javi. Sjecam se (odoh malo u off al imoram malo Smile ) jedne peticije na netu za v3x koja je urodila plodom! Sta mislite da i mi probamo udarati malo glavom o zid? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zar se nije govorilo o tome da je Symbian postao "open source", ili šta već OS?!? Kako to da onda niko ne proradi na ovako nečemu???
Po meni ukidanje zaštite se neće desiti izgleda nikada. Mnogo im dobro funkcioniše ovo, niko se ne žali na viruse, ne moraju ljudi da brinu o tome, prodaja ide fenomenalno, proizvodjači softvera bolje prolaze(manje pirata), zašto bi menjali?!?

Pored ovoga, ne mogu da verujem ..... ali kada bolje razmislim i logično deluje zbog te zabrane pisanja i brisanja, ali da ne može kompletan back-up, baš su ga ... Smiley 1 ... nije ni čudo što ne radi ni Agora svoju verziju "Contacts Manager" za OS verzije 9.1, verovatno nema smisla zbog toga što aplikacija i ne bi radila zbog ove zaštite?!?
Još se brate ni teme ne mogu obrisati kao svet, ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Kako se pravi ta peticija preko net-a?sto se mene tice to je odlicna ideja  Smile sigurno bi mase ljudi ucestvovalo u toj akciji
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
nema nista od toga, nemojte se dzabe zaludjivati i nadati......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Sensation Z710e
Kako se pravi ta peticija preko net-a?sto se mene tice to je odlicna ideja Smile sigurno bi mase ljudi ucestvovalo u toj akciji
Nemam pojma! Trebala bi nam pomoc nekog web-admina koji zna tacno kako napraviti i postaviti web anketu na neki host. Ovo inace nije moja oblast djelovanja pa ne bih da lupam. E sada treba to i nakako osmisliti da to cuju i ovi iz symbian developer tima, a ne samo da bude na lokalnom nivou pa nikom nista! Tu bi sada trebala i pomoc svih clanova da se rasiri prica i po ostalim forumima u svijetu. Znaci ne bi trebala anketa da bude na nekom forumu nego kao poseban nezavisan sajt, da ne bi doslo do sukoba interesa na forumima.
Evo sada rovarim da postavim temu na njihovim forumima (Nokia i Symbian). Ima da me sutnu sa foruma u sekundi. He, he he! Smile

nema nista od toga, nemojte se dzabe zaludjivati i nadati......

Znam da nema al ko ih j..e. Cisto malo da se igramo. A i znate za onu narodnu: Ako ne pokucas nece se sigurno vrata sama od sebe otvoriti! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.