Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293896 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
neka si se javio, a moga bi moderator da zakljuci ovaj topic, stvarno je bzv kad niko nikom ne pomaze nista ... Smile
Niko nikome ne pomaže?!? Jesi li ti normalan?!? Smile
Pa za koga sam pisao i mučio se da izradim tolike posebne teme o "pregledu" pojedinačnih aplikacija za sve i svašta?!? Za sebe sigurno nisam, već zbog vas kako bi vam bilo sve na jednom mestu da ne bi ste lutali forumom.
Ako te mrzi da čitaš, ja ti sigurno tu ne mogu pomoći. Levkom odavde iz kuće da ti ulivam znanje u mozak kako se ti ne bi pomučio bar da pročitaš sigurno ne bi bilo izvodljivo....

Šta onda još hoćeš, tj., koju to još pomoć tražiš kada vam je sve servirano u smešteno u TOP?!? Možda ponovo samo tebi da prepričam ovde jer te mrzi da prelistaš specijalizovane teme u kojima bi sve saznao???

Sve se nalazi u TOP i nema potrebe da lutate, ako vas mrzi i to da radite - tražite neko mesto gde vam ulivaju direktno u mozak!

Kakva nezahvalnost! Smile

Evo, servirano na tacni, mufte, na izvol'te, na gotovo:

aj barem neka mi neko kaze 4-5 dobrih programa .. ima li npr, koji dobar mirc za n73 ili recimo mp3 player .. nesto za fotke, videoclip itd ... ? pricajte malo Smile
Što se tiče "Mirc" i ostalih chat klijenata: http://forum.burek.com/index.php/topic,147325.0.html - Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!

Što se tiče mp3 plejer-a: http://forum.burek.com/index.php/topic,75026.0.html - Pregled znacajnih muzickih plejera za S60 platformu

Što se tiče programa za pregled slika, video klipova itd., sve se to može naći baš ovde na slikama koje su postavili korisnici iz svojih telefona: http://forum.burek.com/index.php/topic,160215.0.html - Pokaži šta imaš u Symbian Series 60 3.0 v.9.1 telefonu

Sve ove teme se nalaze u zajedničkoj index temi smeštenoj u TOP!

Btw. jesi li sada srećan i zadovoljan g. CodeName_23?!?
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 19:28:55 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Iphone 3G
takvog te volim, hvala brate   Smile

imam N73 znaci koristio sam i druge nokie tj ove programe, ali ovaj ne podrzava skoro nista, jedino sto sam mogao ubacit to jeste  turbo msn ... moze i nekakvi mirggi tj mirc ali on ne valja 5 para, sad ako je neko raspolozen da mi pomogne tu sam, ako ne, napadajte me svi pa da polako pocnem trazit neki drugi forum tj  online drustvo  Smile

ps. zanimaju me programi tipa mp3 player, mirc, msn, screensaver itd ...

« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 20:14:36 od CodeName_23 »
IP sačuvana
social share
"You offspring of vipers, who warned you to flee from the wrath to come?.."
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
na ovom forumu neces naci nikakve programe.....
sve potrebne linkove ti je dao Cigla...... a ako vec ne mozes sam da se snadjes, ne znam sta da ti kazem.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 8+
cigla tel brate... izbrisi mu post ... ne prelista malo temu i vidi kako ne pomazete... kakav bezobrazluk...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 00:42:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
cigla tel brate... izbrisi mu post ... ne prelista malo temu i vidi kako ne pomazete... kakav bezobrazluk...
Ja stvarno ne znam šta se dešava sa korisnicima N73 modela?!? Da li je ovo model koji pomuti razum svakome ko ga strpa u džep, ili šta već, nemam zaista odgovora. Smile

Pazi, kada dolazi ovde i ladno pokušava da nas ucenjuje da ako ne želimo da mu damo piratske aplikacije koje je naručio i to još specizirao poimence ili bar link do njihovog skidanja, da će tražiti drugi forum i drugo on-line društvo?!?

Ja mogu samo da mu kažem da slobodne krene da traži neko drugo "on-line" društvo jer ovde neće dobiti ono što traži. Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 8+
mi te podrzavamo .... Smile ne daj se Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ima svakakvih  Smile
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC HD2
Ljudi unapred se izvinjavam ako je bilo reci o ovome..

Naime interesuje me konkretno da li sam na gubitku ako kupim N73 Music Edition skinutu sa tim mreze u odnosu na telefon koji nije skinut sa mreze.Razlika u ceni nije mala a razlika je samo u memorijskoj kartici,koja se moze i kupiti za tu razliku!

Cuo sam u poslednje vreme da se spominje da Tim-ova N73ME pravi kojekakve problemcice pa me zanima koliko je to tacno,voleo bih da mi se i korisnici ovakvih telefona izjasne.
Znam opstu pricu uvek je bolje uzeti tel koji nije sa mreze,u suprotnom imamo procenat rizika i sl. ali interesuju me prakticna iskustva da li nekom pravi ikakve probleme N73 sa Tim mreze.

Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ljudi unapred se izvinjavam ako je bilo reci o ovome..

Naime interesuje me konkretno da li sam na gubitku ako kupim N73 Music Edition skinutu sa tim mreze u odnosu na telefon koji nije skinut sa mreze.Razlika u ceni nije mala a razlika je samo u memorijskoj kartici,koja se moze i kupiti za tu razliku!

Cuo sam u poslednje vreme da se spominje da Tim-ova N73ME pravi kojekakve problemcice pa me zanima koliko je to tacno,voleo bih da mi se i korisnici ovakvih telefona izjasne.
Znam opstu pricu uvek je bolje uzeti tel koji nije sa mreze,u suprotnom imamo procenat rizika i sl. ali interesuju me prakticna iskustva da li nekom pravi ikakve probleme N73 sa Tim mreze.

Hvala unapred!
Meni nije pravio probleme do sada. Imam ga nekih mesec dana i jeste da sam uz njega dobio memorijsku karticu od 128mb, tako da ću uskoro to da promenim. Moj Lični zaključak je da nema problema ili ih ja do sada nisam uočio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
jeste, bilo je milion puta reci o tome.....
cak iako ti bude pravio problem TIM-ov softver na N73ME, ti mozes taj telefon flesovati i skloniti mu sve sto ima veze sa TIM-om....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.