Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 294251 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 420
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
uradio sam tako i nece i dalje ostaju na telefonu......

telefone ce te pitati da li hoces da izbrises samo sa telefona ili i sa servera i kraj  Smile

i kazes mu da obrise i sa servera i samo raskines vezu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN73-1 3.0638.0.0.1
Jel ima neki program za PC,da mozes da kreiras teme,da pravis onako kako ti hoces,ali da je specijalno za N73,i kako se zove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.2
A kad ce neko da koristi pretragu ili da pogleda jednu stranu unazad, ili cak stranu na kojoj se nalazi...
http://forum.burek.com/index.php/topic,80757.0.html   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN73-1 3.0638.0.0.1
Ljudi treba mi lock code.Hocu da upotrebim onu sifru *taraba7370taraba,ali posle toga mi trazi kod.Koji je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
12345
Jesi li ti uopste procitao temu na koju sam te pre neki dan uputio (Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!)?
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 21:35:31 od nikolavasic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82 + 8GB
Imam obicnu N73 i zanima me kada bi ubacio softver od N73ME da li bi ostala ona plava tema sto je po default-u na obicnoj N73. Danas idem u radnju gdje sam kupio telefon da mi ubace novi softver sa srpskim pa ce mi to uraditi besplatno zato sto je pod garancijom a kod njih sam kupio pa me samo zanima ova plava tema, mnogo mi se svidja pa ako je nema u ME da ga ne ubacujem.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
LG 8180
Izasao novi update za Music Edition danas, i mogu da se pohvalim da sam ga uspesno nabudzio na moj N73 Standard Edition (aj da tako kazem)
Nego imao sam ovaj bag i ranije mislio sam da ce ga ovaj update resiti ali nije....u levom donjem uglu mi zamuti sliku bude mutnjikava (nije nesto zabrinjavajuce ali ipak smeta), napominjem da objektiv nije izgreban i da je sve na oko uredu, tako da ako neko zna kako da otklonim ovu "manu" neka napise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 8+
Imam obicnu N73 i zanima me kada bi ubacio softver od N73ME da li bi ostala ona plava tema sto je po default-u na obicnoj N73. Danas idem u radnju gdje sam kupio telefon da mi ubace novi softver sa srpskim pa ce mi to uraditi besplatno zato sto je pod garancijom a kod njih sam kupio pa me samo zanima ova plava tema, mnogo mi se svidja pa ako je nema u ME da ga ne ubacujem.
zbog teme neces da ubacujes software... smesno... ima sigurno.. jer je to nokiina standardna... a ako nema... skines s neta temu i instaliras....
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung GS3
Ne bi ostala plava tema jer je nema u ME verziji. Moze se naci i naknadno instalirati,znaci da nema razloga da ne instaliras ME verziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82 + 8GB
Hvala na odgovoru. Meni je ta plava tema jednostavno prijatna za rad na telefonu i koju god da stavim bude nakratko i opet vratim na tu standardnu. Ako neko ima neka posalje na mail jer ne mogu naci instalaciju od te teme na net-u.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.