Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293595 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
razlike između N70 i N73 su mnooooogo veće neko između N73 i N95 -  Smile
Nemaš pojma koliko mi je drago da to čujem, naročito kada se uzme u obzir da su ti trebale tri zamene i tri ponovljene kupovine modela N73 kako bi ukapirao da je mnogo bolji od N70 ... koliko li ti zamena i kupovina N95 modela treba kako bi ukapirao da je mnogo blolji od N73 - trideset?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE

razlike između N70 i N73 su mnooooogo veće neko između N73 i N95

grešiš zoreli prijatelju.... grešiš........ ne mogu da verujem da to kažeš, iskreno!

Mikele , mislio sam na razlike u OS između N70 i N73 (uzgred nije li N73 naslednik N70??? sa boljom kamerom,ekranom,plejerom i baterijom???!!! -  ili Nokia greši ) ...  Smile

Cigla - uzmi N70 , N73 i N95 pa ih koristi nedelju dana i upoređuj ...  Smile (razlike u OS između N73 i N95 su toliko minorne da je besmisleno davati 300 evraviše zbog wifi-ja i neupotrebljivog gps-a )
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 00:57:03 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nigdje veze @Cigla tel.... Ja sam rekao : Da ako je zvuk na N95 isti kao i na n73 da je to dobro.... -To je sve što rekoh... Ovo ja nisam rekao : "Ja stvarno ne mogu da opravdam to što neko kudi najsavršeniji mob. koji se ikada pojavio iz nokije sa operativnim sistemom ... "
E sad ako je tebi kuđenje to što rekoh da je dobro.... onda  Smile
To su tvoje riječi , pretpostavke kao i ovo ostalo i nemaju veze sa onim o čemu sam ja pričao. Kao i ove tvoje psiho analize mog ponašanja. Šta ti to treba ??  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 00:50:57 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Cigla - uzmi N70 , N73 i N95 pa ih koristi nedelju dana i upoređuj ...  Smile (razlike u OS između N73 i N95 su toliko minorne da je besmisleno davati 300 evraviše zbog wifi-ja i neupotrebljivog gps-a )
Uzeo sam N73 i koristio ga i duže, takodje sam "uzeo" i N80, ... i koristio ga duže od nedelju dana i znam o čemu pričam, jedino nagadjam u vezu N95 jer ga još ni u ruci nisam držao ....
Meni je besmisleno davati i 300€ ukupno za mob. telefon a ne kao razliku! Smile
Kao i ove tvoje psiho analize mog ponašanja. Šta ti to treba ??  Smile  Smile
Uopšte mi nije bila namera ni na kraj pameti... ako si tako protumačio - moje izvinjenje!

Btw. laku noć ljudi!
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 01:00:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
jedino nagadjam u vezu N95 jer ga još ni u ruci nisam držao ....
Meni je besmisleno davati i 300€ ukupno za mob. telefon a ne kao razliku! Smile

... ne pada mi na pamet da ovde pravim hvalospeve o N73 ... nikako , ... samo me poređenje N73 i N95 podsetilo na komentar "N80 je prepakovani N70" ... zaista sam i ja tako pomislio ...

dok mi ovde palamudimo oni lihvari iz Nokie su već spremili 202 nova modela ...  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 8+
jel vam se desava da vam telefon sporo ulazi u poruke... sporo se vraca iz stanja pripravnosti itd... nesto mi je spor zadnjih 10dana... do cega li je?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N95 8GB
Možda si instalirao neki softver koji ti usporava telefon.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 8+
npr?! posto nisam nista ovo instalirao od software-a... sam od sebe je tako poceo... a ima faze kad normalno radi...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Probaj pobrisati podatke iz dnevnika...  Smile Smile

P.S. U podešavanjima dnevnika... probaj da mu odrediš trajanje na 10 dana. Zna po nekad da pomogne.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 15:47:12 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 8+
a stash... mali zna Smile ma vidim ja s vremena na vreme prosteka Smile a kako da se resim problema? ili svaki put da brisem dnevnik? i jel izasla nova verzija symbiana? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.