Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293584 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Pa ljudi jesam probao,neke nijanse po meni(moje misljenje)su na strani n73 mnogi ljudi nemogu da se opredele
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mikele ... Ne znam je li probao ili nije , nisam ni ja probao ni čuo n95.... Ali po pričama i komentarima na netu N95 ima dobar kvalitet multimedije , ako je to važno? Zašto je sad bitnan taj promil više ili manje u odnosu na n73 , u kvalitetu zvuka?

N73 ima odličan zvuk i ako je tako stanje i sa n95.... oda nema šta da brigaš.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
...da i svi koji su kupili N73 su budale  Smile Smile Smile

zvuk je gotovo indentičan na oba telefona !!!  Smile

kamera daje iste fotografije - apsolutno nikakve razlike 3.2 i 5 mpx sa telefona  Smile

i OS je toliko napredniji na N95 da treba imati cenu kao najmanje dve N73-jke  Smile

Cigla bre nediraj mi telefon  Smile   Smile

Od kada si ti postao toliko razdražljiv?!? "Do juče" si gotovo uporedjivao N73 sa N70 a sada se prebaci na uporedjivanje N95 sa N73 koji blage veze sa N73 nema i njegovim karakteristikama tj., hardverom?!? Alo bre, pa N73 nema ni Wi-Fi što je danas standard i vi još imate obraza da se pojavljujete u ovoj temi i hvalite posedovanjem N73 modela?!'
Šteta, što u Srbiji Telenor ne deli više za 200€ i 1500 dinara mesečno N95 na kredit od dve godine, inače bi ovde i danima i noćima nicali hvalospevi u korist N95 ...
Nemoj puno da očekuješ od n95 , što se tiče multimedie , u odnosu na stare telefone. Ako su mu promijenili procesor nisu mu ugradili "maršal" pojačalo i stavili zvučnike od 1000000w. Ako bude kao n73 , što se zvuka tiče , to je odlično. Nemaš kud bolje.  Smile
Ljudi, da li ste to vi ljubomorni(ovo po prvi put pišem i iskreno mislim u svojih 10000 postova) na specifikacije modela N95 u odnosu na te vaše zaostale rage iz vremena 6630 po hardveru pa tako pišete ili je u pitanju lično ubedjenje i trenutna zaslepljenost modelom telefona koga imate?!?
Ja stvarno ne mogu da opravdam to što neko kudi najsavršeniji mob. koji se ikada pojavio iz nokije sa operativnim sistemom ...
Ti cigla kao i mikele ako niste imali ovaj telefon n73 onda cutite bar jedan od ta dva,drugo ja sam gitarista vec 20 godina i bavim se muzikom tako da nemojte meni o zvuku da palamudite
I ja sam gitarista("za svoju dušu" doduše) i član(i to dugogodišnji) kluba audiofila i vrlo dobro znam da ocenim zvuk i uredjaje za reprodukciju zvuka.
Btw. ako se imalo razumeš u ocenjivanje kvaliteta zvuka onda verujem da si obavešten da se ne ocenjuje kvalitet kod kompresovane muzike repodukovane još na mob. telefonu ... Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 00:04:05 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ja sam harmonikaš... Imam i diplomu niže muzičke.  Smile - ne šalim se ni malo. Još basista da se javi i tuto komleto.  Smile  Smile

Ama kakva ljubomora Cigla tel . Bog s tobom.  Smile ... Ako pričaš o zasljeplenosti onda to sigurno nije moja. Nego ljudi koji su se upecali na N95 udicu. I misle da hvataju Boga za bradu , kad kupe taj telefon. Smile
N95 je nova generacija telefona i sigurno donosi mnogo unapređenja u odnosu na stare modele.... Ali to automatski ne znači da :
Da se na njoj brže kuca nego na E61...
Da ima bolji zvuk od n73...
Da sam ja ćorav , ćopav i poprilično gluv i glup.  Smile

To samo znači da je to novi telefon iz nokia kuhinje i da će (ukoliko ga Mikele kupi) doći nama pod nož... Da ga izanaliziramo i vidimo šta valja a šta ne valja. Kao što smo radili sa svakim modelom telefona. Apsolutno me ne dotiču ovi tvoji , ničim izazvani , neistiniti komentari. Imam živce ko konopce. Uzdravlje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
Mikele je bubnjar i Mikele neće kupiti N95  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
Citat
Još basista da se javi i tuto komleto

tu sam  Smile

i fukara će kupiti n95  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Vi se sprdate a mene vredjate kako moj post nije ozbiljan,ako sam se ovde par puta nasalio neznaci dacu stalno to da radim, i neznam sto me napadate ako sam rekao ovo za n73 pa valjda svako ima pravo na ukus i misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
...da i svi koji su kupili N73 su budale  Smile Smile Smile

zvuk je gotovo indentičan na oba telefona !!!  Smile

kamera daje iste fotografije - apsolutno nikakve razlike 3.2 i 5 mpx sa telefona  Smile

i OS je toliko napredniji na N95 da treba imati cenu kao najmanje dve N73-jke  Smile

Cigla bre nediraj mi telefon  Smile   Smile

Od kada si ti postao toliko razdražljiv?!? "Do juče" si gotovo uporedjivao N73 sa N70 a sada se prebaci na uporedjivanje N95 sa N73 koji blage veze sa N73 nema i njegovim karakteristikama tj., hardverom?!? Alo bre, pa N73 nema ni Wi-Fi što je danas standard i vi još imate obraza da se pojavljujete u ovoj temi i hvalite posedovanjem N73 modela?!'
Šteta, što u Srbiji Telenor ne deli više za 200€ i 1500 dinara mesečno N95 na kredit od dve godine, inače bi ovde i danima i noćima nicali hvalospevi u korist N95 ...

... ma nisam bre razdražljiv , samo sam raspoložen za komentarisanje , ko je ovde razdražljiv  Smile ...  sa svojim komentarima , ... ja sam baš dobrog raspoloženja  Smile

razlike između N70 i N73 su mnooooogo veće neko između N73 i N95 -  Smile

naravno da bih delio hvalospeve za N95 da mi ga Telenor da  za 200€ i 1500 dinara mesečno  Smile  ... kakav komentar  Smile

mada mi se slajder telefoni nesviđaju uzeo bih ga (možda) kad bi bila takva ponuda telenora sada   Smile

... baš sam zaslepljen sa N73  Smile Smile

uh i to je super ...   Smile

IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja sam harmonikaš... Imam i diplomu niže muzičke.  Smile - ne šalim se ni malo. Još basista da se javi i tuto komleto.  Smile  Smile

Ama kakva ljubomora Cigla tel . Bog s tobom.  Smile ... Ako pričaš o zasljeplenosti onda to sigurno nije moja. Nego ljudi koji su se upecali na N95 udicu. I misle da hvataju Boga za bradu , kad kupe taj telefon. Smile
N95 je nova generacija telefona i sigurno donosi mnogo unapređenja u odnosu na stare modele.... Ali to automatski ne znači da :
Da se na njoj brže kuca nego na E61...
Da ima bolji zvuk od n73...
Da sam ja ćorav , ćopav i poprilično gluv i glup.  Smile

To samo znači da je to novi telefon iz nokia kuhinje i da će (ukoliko ga Mikele kupi) doći nama pod nož... Da ga izanaliziramo i vidimo šta valja a šta ne valja. Kao što smo radili sa svakim modelom telefona. Apsolutno me ne dotiču ovi tvoji , ničim izazvani , neistiniti komentari. Imam živce ko konopce. Uzdravlje.  Smile

Ovaj tvoj komentar je isti kao recimo komentar nekoga ko trenutno ima primera radi Nokiju 6630 i na vas sa ovim novim telefonima v9.1 upravo gleda kao ti na potencijalne kupce N95 ... i piše identičan tekst samo iz perspektive nekoga ko u potpisu ima 6630 i komentariše potencijalnu kupovinu nekog modela sa OS verzijom 9.1 ...

Kao što vidiš elborashon granica izmedju svih ovih modela počev od 6600 je vrlo mala i tanka je linija koja izdvaja jedne od drugih! Tačno je da N73 ima dobar zvuk za ono što može pružati MP3 numera i nema neke razlike čak ni izmedju njega i N70 sa kvalitetnijim slušalicama ... tako da sigurno nema ni izmedju N95 jer i ne može postojati veća i prepoznatljiva razlika - imaju dobar hardver još od N70 modela za reprodukciju zvuka ... ali nije mp3 muzika i kamera merilo telefona sa operativnim sistemom Symbian i to je valjda jasno posle toliko provedenih godina na ovom forumu?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone

razlike između N70 i N73 su mnooooogo veće neko između N73 i N95 -  Smile

grešiš zoreli prijatelju.... grešiš........ ne mogu da verujem da to kažeš, iskreno!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.