Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224341 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG G2
ma oni ce reci da je normalno i kad ti daju telefon bez baterije-samo da ga uvale
ja mislim da to treperenje mozda ima veze sa hardverom telefona,mozda su izbacili losu seriju i slicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Kad vec pominjemo prodavce mobilnih.Moj drugar kupio n70me i dobio je uz njega sve osim cd-a i usb kabla  Smile  oni mu rekose da neide uz njega,i da ga ni oni fabricki nisu dobili u paketu  Smile  Smile  Smile  Sve to treba tuci  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Tacno je da ima raznih prodavaca i na to treba obratiti paznju, ali ima i raznih kupca. Hteli bi da kupe telefon skinut sa mreze (sto jeftinije), a da imaju garanciju i ako im padne u vodu, i ako ga razbiju ili u njega ubacuju razne gluposti pa kad telefon pocne da brljavi onda oni nisu nista radili nego je prestao da radi sam od sebe. Verujte mi da znam o cemu pricam, jer sam taj posao radio pet godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
helix pomatia-To je istina...Ali opet ja ako kupim telefon uz koji se dobija i usb,a oni mi kazu da se nedobija,pa onda nije u redu.Isto tako znam da se uz n70 dobija i ona kozica za oko ruke i krpica za brisanje ekrana,a ja to nisam dobio...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 13:24:42 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
helix pomatia-To je istina...Ali opet ja ako kupim telefon uz koji se dobija i usb,a oni mi kazu da se nedobija,pa onda nije u redu.Isto tako znam da se uz n70 dobija i ona kozica za oko ruke i krpica za brisanje ekrana,a ja to nisam dobio...
USB se sigurno dobija, ali krpica i kozica se ne dobijaju. Neki operateri kao npr. T-mobile ili slicno kada daju pakete za korisnike svoje mreze daju i nesto od opreme. S obzirom da je 99% telefona sa raznih mreza to se deo tzv. dodatne opreme koja se nadje u paketu razlikuje od operatera do operatera. Tako da neko dobije krpicu a neko ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG G2
oni zadrze USB kabl i razne narukvice pa ti to ili nekom drugom dodatno prodaju,i dobri su jos 15-20 evra
prevaranti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Pa pre nego sto se kupi telefon malo se obidju radnje i pita se ko ,sta nudi u paketu. Ima raznih prodavaca, na kraju izaberes iskrenijeg i korektnijeg
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ja moram opet da se požalim da je naveća greška koju sam uradio prilikom zadnjeg odabira mobilnog baš odabir Nokia N70 modela.  Smile Smile Smile
Ovo sra*** zna da se potpuno ukoči i ne reaguje, zabaguje, izbaci iz čista mira sve što postoji od ikonica sa desktop-a i iz ostalih foldera pravo u "my own" pa Jovo-nanovo rasporedjuj, ... aplikacije ako ostanu malo duže aktivne na desktopu ukoče(doduše pojedine), ... da ne govorim o manama koje je doneo pretposlednji firmver ... još je smešnije to da mi čak jednom mesečno resetuje trajanje poziva tako da nikada nemam uvida u to koliko sam zaista razgovarao njime (ako ne primenim kod *#92702689# ) ... spor za medalju, ponekad mu treba večnost da udje u galeriju iz nepoznatih razloga jer nekada ulazi odmah ...

Ako i vredi taj multitasking kod njega zbog RAM-a i neograničen OS, toliko ga sve ostalo srozava.

Ja nisam znao šta znači bagovanje na koje su se neki žalili na jednom Symbian telefonu kada sam nosio model 6670 dok je ovo sa N70, ne daj bože nikome!
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 00:54:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Trebao si uzeti n73  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.