Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224047 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Cigla,meni sve normalno radi,neznam zasto ti je spor fon.

Nego mene muci nesto drugo.Sad sam instalirao sims2 igricu zauzima oko 15mb,stavio sam je na karticu,i sad trenutno imam oko 500mb slobodno na njoj,a u fonu oko 16mb.E sad kad pokrenem igricu izbaci mi memory full i nece da pokrene igricu.Da napomenem da mi to izbaci u prvom delu igrice i tek onda izbaci iz nje.Sta bi moglo da bude?
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ja moram opet da se požalim da je naveća greška koju sam uradio prilikom zadnjeg odabira mobilnog baš odabir Nokia N70 modela.  Smile Smile Smile
Ovo sra*** zna da se potpuno ukoči i ne reaguje, zabaguje, izbaci iz čista mira sve što postoji od ikonica sa desktop-a i iz ostalih foldera pravo u "my own" pa Jovo-nanovo rasporedjuj, ... aplikacije ako ostanu malo duže aktivne na desktopu ukoče(doduše pojedine), ... da ne govorim o manama koje je doneo pretposlednji firmver ... još je smešnije to da mi čak jednom mesečno resetuje trajanje poziva tako da nikada nemam uvida u to koliko sam zaista razgovarao njime (ako ne primenim kod *#92702689# ) ... spor za medalju, ponekad mu treba večnost da udje u galeriju iz nepoznatih razloga jer nekada ulazi odmah ...

Ako i vredi taj multitasking kod njega zbog RAM-a i neograničen OS, toliko ga sve ostalo srozava.

Ja nisam znao šta znači bagovanje na koje su se neki žalili na jednom Symbian telefonu kada sam nosio model 6670 dok je ovo sa N70, ne daj bože nikome!
Pazi kad ja neman nista od problema koje si naveo(osim sporosti)!  Smile Telefon toliko savrseno i bez ikakvih bagova radi da je to cudo, i nikad me nije izneverio. Mnogo vise mi je bagovao 6630... Stvarno mi nije jasno sta mu ti radis? Smile Pritom ga ja urnisem od upotrebe, znaci maksimalno koristim sve mogucnosti, jedino ne igram igrice i ne instaliram nikakve dodatne fontove. Fon je stvarno za svaku pohvalu, i radi bez greske. To je barem moje iskustvo. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Onda sam valjda jedini srećnik koji je dobio neki loš model pa to ti je.
Menjam ja to što pre, ne mogu mnogo da ga istrpim a dobro je i s' finansijske strane ... da ne završi zalepljen o zid ili beton i sl. pa da ne vredi ništa ..

Jedino ako nije do firmvera - koju to verziju imate?!?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Cigla tel.-Au moja je ona,nije ona zadnja,nego predzadnja.Nemogu tacno da se setim.Odo sad da spavam.Laq noc
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Meni takodje sporo otvara galeriju. Telefon je skidan sa TIM-ove mreze. kad sam ga uzeo promenio sam mu product code i firmware i radi zanemarljivo bolje, iz znatizelje sam stavljao karticu 512mb koju koristim u N70 u  stariji siemens SX1 i brze ulazi u galeriju od N70. Mislim da sporije otvare jer trazi multimediju po svim folderima i prikazuje sve, ali nekad kao da zablokira cini mise kad bih ga pustio vecno bi otvarao.
Takodje mi se ne svidja maska koja je ocajnog kvaliteta, mislim na boju koja se skida po ivicam tel. i polopcu kamere.  Sve ostalo je OK
E sad ako neko ima crnu masku, molio bih ga da napise svoje iskustvo. Vredi li zmeniti za crnu ?
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Onda sam valjda jedini srećnik koji je dobio neki loš model pa to ti je.
Menjam ja to što pre, ne mogu mnogo da ga istrpim a dobro je i s' finansijske strane ... da ne završi zalepljen o zid ili beton i sl. pa da ne vredi ništa ..

Jedino ako nije do firmvera - koju to verziju imate?!?

5.0638 - i to jos uvek sa TIM-ovim softverom - pretpostavljam da su tebi lose "debrendirali", tj. ocistili softver... Znas kakvi su strucnjaci nasi serviseri...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 01:50:36 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Lepo ću ja njega da flešnem pa ako i dalje, pravac zamena za neki drugi model!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Realno, jedina mana koju n70 ima jeste sporost, kad ga napunis svim i svacim... Sve ostalo sto si spomenuo desava se prakticno samo tebi - drugi korisnici na ovom forumu nemaju takvih problema, tako da ce biti da je do softvera, mada znas  i onu pricu da uvek "jedan od 1000" proizvedenih telefona mora imati neku fabricku gresku... E, da, sad se setih - meni je 6630 najvise bagovao dok mi je log poziva bio podesen na valjda 30 dana. Iz meni nepoznatih razloga, Symbian telefoni(s60 v2) umeju da baguju kad je tako podeseno. Cim sam stavio na 1 dan, poceo je da radi bez puno problema... O tome sam citao i na stranim forumima - fon dosta uspori kad log nije na 1 dan podesen. Proveri prvo to, pa ga onda flesuj...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 02:10:57 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ciglo brate evo i ja da se pridruzujem ljudima koji kazu da nemaju takvih problema koje ti imas, uz sve to meni je log podesen na 30 dana, od kada sam ga kupio mislim da je samo jednom zabagovao i to u pocetku i morao sam da mu skinem bateriju! Ulaz u galeriju mi traje oko 5 sekundi nemam mnogo slika ali imam spotove filmove, ostalo kada udjem u neku aplikaciju izadjem na exit, a recimo phonebook i handy clock ostavim u memoriji i onda kada kliknem recimo na handy clock brze mi to otvori nego K610 sto otvori imenik ili podjednakom brzinom nisam bas siguran...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 02:36:44 od Saleboy »
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Sto se mene tice,za sada mi normalno radi,napunio sam oko pola kartice od 1gb,i radi kao i sa 64mb.U sustini to za slike sam provalio da kako koju novu ubacis sliku,ili slikas,da treba odmah da je otvoris,da nebi kocio po 1min,vec samo na 5sec.Oce da bude spor ako mu ubacis 20novih slika,i onda on mora da ucita to,ali to samo prvi put(barem kod mene)ali ja kao sto rekoh,idem jednu po jednu,tako da za sad kad nemam novih slika(i klipova) otvara mi galeriju za 2sec. a imam preko 200slika...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.