Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227122 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
a cime da ih cistim, ja sam ih cistio stapicima za uci i to dobro protrljao i nista
Četkicom natopljenom alkoholom, može i četkica za zube, ako se nema ništa bolje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
I ja imam taj problem sa konektovanjem i diskonektovanjem fona pri mrdanju kabla.Moracu onda da odradim to sto cigla kaze,samo ce biti pola pije pola cisti kontakte  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
I ja imam taj problem sa konektovanjem i diskonektovanjem fona pri mrdanju kabla.Moracu onda da odradim to sto cigla kaze,samo ce biti pola pije pola cisti kontakte  Smile
More, apotekarski alkohol ili neki fluid za čišćenje glava magnetofona koji brzo isparava ....

Pored ovoga, ko bre još u današnje vreme kuburi sa kojekakvim kablovima i konekcijom sa kompom preko njih kada postoji bežična veza bluetooth pa onda čitači svih vrsta memorijskih kartica, ...?!?
Čemu ti kablovi osim u slučaju flešovanja ... i to čak nije potrebno preko Box-a ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Cigla tel. E ja se taman ponadao da nadjem neki razlog da malo cirnem onu moju lozu.Salim se.A sto se tice kabla,pa kad sam ga vec dobio uz fon,zasto bi dokupljivao bt,kad mi je svejedno kako cu prebaciti fajlove sa kompa na mob,i obrnuto.Jeste bolje kad nema kabla,ali necu ja sad da trcim po kuci i prebacujem neki fajl.Uglavnom sedim mirno za kompom i prebacujem  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
.A sto se tice kabla,pa kad sam ga vec dobio uz fon,zasto bi dokupljivao bt,kad mi je svejedno kako cu prebaciti fajlove sa kompa na mob,i obrnuto.Jeste bolje kad nema kabla,ali necu ja sad da trcim po kuci i prebacujem neki fajl.Uglavnom sedim mirno za kompom i prebacujem  Smile  Smile
Ja bih odmah bacio telefon u djubre i vratio se na tamo neki iz '98 kada bi me neko naterao da se preplićem i saplićem o kablove u eri bežične tehnologije i prebacujem preko njih iz telefona i u telefon potrebne stvari ... Veruj mi da je prva stvar na koju obraćam pažnju -> bluetooth veza, mesto za memorijsku karticu koja se vadi na živo po mogućstvu, pa tek ostalo. Žao mi je što Wi-Fi na novijim telefonima zaista i ne služi nečemu pametnijem već je transfer potpuno zanemaren ....
Ako danas kada bluetooth adapter košta 15€ treba da sitničarim na tome, ili čitač svih vrsta memorijskih kartica 10€, ... a da ne žalim što tamo menjam potpuno funkcionalan telefon za drugi samo zato što ovaj ima par piksela više kod kamere i broj više u nazivu OS-a, onda bolje da se bacim s' prvog mosta i rešim sebe i ukućane bede ....
Udobnost u radu sa telefonom je valjda prva stvar koja je bitna?!? Zar za svaki fajlić ja treba da privezujem kablove, pa kukam kako ne prepoznaje PC Suite telefon, kako su prljavi kontakti, kako ... Smile ...pre bih se vratio na neki koji jedva ima SMS podršku, ubacio blokče i olovku u džep i ne bih razmišljao više o tome.
P.S. moje mišljenje!
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 01:39:52 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Usb kabl omogucava brzi transfer podataka u odnosu na bluetooth konekciju,to je kljucno.Naravno da imam pored kabla i citac kartica,ali on mi sluzi samo za prenos vecih fajlova,za backup i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Usb kabl omogucava brzi transfer podataka u odnosu na bluetooth konekciju,to je kljucno.Naravno da imam pored kabla i citac kartica,ali on mi sluzi samo za prenos vecih fajlova,za backup i sl.
Ko još prebacuje svakodnevno fajlove od po 10Mb preko USB kabla pa nema vremena da sačeka bluetooth transfer?!? Standardno aplikacije ne prelaze ni 500Kb, samim tim i InfraRed bi vršio posao a ne bluetooth ... ako neka igrica ili aplikacija ima više od 10MB onda se uglavnom i nalazi otpakovana u folderu koji treba iskopirati na MMC i tu opet treba čitač memorijskih kartica ... pa i da se nalazi u instalacionoj verziji uvek se prvo može iskopirati na MMC jer zato i postoje telefoni na kojima je omogućeno vadjenje memorijske kartice "na živo", a ne zbog toga da im to piše u specifikacijama i povlači cenu! Smile
Mp3 muzika se uglavnom prebacuje na MMC karticu direktno jer je to najbolji način za manipulaciju, ....
Čemu USB kabal kao brži?!? Jedino za one koji nemaju čitače memorijskih kartica pa kao da ne čekaju MP3 numere preko bluetooth-a jer je ovako brže ali i to je patetično, jer imati telefon od 300€ a nemati extra 10€ za čitač kartica .....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Radi se o tome da meni usb kabl sluzi i za pristup netu(sada sam preko umts mreze na webu),tako da bih preko bluetooth-a mnogo sporije otvarao stranice. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Sve u svemu ljudi,kao sto kaze u onoj seriji:"nemoze to bez kabla" hehe,uvek je bolje imati kabal,pa makar i on kupio prasinu u fojoci....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Radi se o tome da meni usb kabl sluzi i za pristup netu(sada sam preko umts mreze na webu),tako da bih preko bluetooth-a mnogo sporije otvarao stranice. Smile
Imaš para da platiš protok preko mobilne mreže surfujući na kompu i koristeći mobilni telefon kao UMTS model?!? Smile Jezivo! Koliko krede ti odlazi na otvaranje samo par stranica, da ne govorimo dalje?!? Bolje koristiti one 041 naloge nego mobilni kao modem.....

Pored toga, ja sam mesecima skidao sa neta tonu podataka(gigabajte i gigabajte) koristeći mobilni telefon kao modem u vremenu kada je GPRS bio fraj i nisam baš osetio neku razliku izmedju bluetooth-a i USB kabla iako smo ih brate isprobavali kao bi dobili što bržu konekciju i privezivali na sve načine .... možda to hoće na UMTS vezi da radi bolje i oseća se razlika?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.