Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227055 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Veruj da je sporiji protok podataka preko bluetooth-a nego prko kabla,to ti je aksiom,mogu nekom drugom prilikom da probam da nadjem i koja je tacno razlika,ali oseti se prilicno.Inace,meni je prenos podataka preko gprs/edge/umts/hsdpa potpuno besplatan,nadam se da sad razumes zasto ga koristim? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Veruj da je sporiji protok podataka preko bluetooth-a nego prko kabla,to ti je aksiom,mogu nekom drugom prilikom da probam da nadjem i koja je tacno razlika,ali oseti se prilicno.Inace,meni je prenos podataka preko gprs/edge/umts/hsdpa potpuno besplatan,nadam se da sad razumes zasto ga koristim? Smile
Kako to misliš potpuno besplatan??!? Od kada je to prenos podataka preko 3G ili ti UMTS/HSDPA besplatan??? Zar se ne naplaćuje po protoku kao i svaki drugi .... lepo piše na sajtu koliko košta ... u čemu je fora pa besplatan?!?

Ako je fraj - onda brate možeš 24h dnevno da pičiš download - telefon prikačen na punjač, i samo udri .... još brza veza, ma milina - filmove možeš da prevlačiš ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Imam neke privilegije vezane za posao kojim se bavim.E,da,izmedju ostalog,naravno da skidam i filmove,muziku,itd. Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 03:09:27 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
wayfaringpilgrim ..... zavidim ti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Iza svakog ugla vreba Dragan Kojic Keba

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
LJudi ne znma kako je kod vas,ali kod mene se ovaj firmware fantasticno pokazao u stabilnosti rada telefona,i da baterija traje za dan duze...neverovatno ali istinito...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
wayfaringpilgrim-iako imam kablovski net,opet ti zavidim  Smile  Smile  Smile  Smile
Mnogo se dvoumim dali da i ja stavljam taj novi fw.Inace recite mi kakav je music fw,dali je bolji zvuk,ima li neke drasticne razlike???
Hvala
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
wayfaringpilgrim-iako imam kablovski net,opet ti zavidim  Smile  Smile  Smile  Smile
Takodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
ma i posle zuljanja cetkicom nista,

nije meni toliko bitan ta konekcija sa kablom posto imam bluetooth, nego da li mogu da radim update firmwara sa tim kablom a da mi se prilikom instaliranja firmwara ne diskonektuje i sjebe tel, jer kad ga ostavim u polozaju da kabel visi na dole i savijem ga on je konektovan i tako moze da stoji do sutra
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ma i posle zuljanja cetkicom nista,

nije meni toliko bitan ta konekcija sa kablom posto imam bluetooth, nego da li mogu da radim update firmwara sa tim kablom a da mi se prilikom instaliranja firmwara ne diskonektuje i sjebe tel, jer kad ga ostavim u polozaju da kabel visi na dole i savijem ga on je konektovan i tako moze da stoji do sutra
Pa ako ti je oštećen kabal i treba da ga savijaš kako bi dobio kontakt onda jednostavno zameni USB kabal tj., kupi drugi!
Čemu onda cimanje ovde na forumu?!? Niko neće "on line" da ti prelemi i zalemi pobogu tj., popravi???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
ma ne treba da ga savijam, nego kad ga prikljucim on radi ali da pc-suite ne prepoznaje, a cim trznem kabel on se iskljuci, najverovatnije cu menjati kabel jos samo kad bi mi uvazili garanciju na kabel ali to ne moze,

nego ja sam mislio nesto drugo, posto mi je takav kabel da li vredi raditi update firmwara preko njega ili se nesto moze sjebati

evo resio sam proble, bilo je nesto u vezi antivirusa i nokia connectivity cable drivera i sada ga pc-suite prepoznaje, samo ne treba da mrdam kabel i on se nece diskonektovati
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 16:02:54 od fanste27 »
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.