Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 225527 puta)
Ucesnik diskusija

Metalika moj dobar drugar

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 69
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N70 ME
Sad sam ga kupijo u MTSU i mogu vam reci da ga nebi menjo ni za bilo koji
Lep, funkcionalan...ma najbolji! Smile
Dobijo sam i 1GB memorijeeee
woohooo
extraaa
i upravo slusham metallicu! yeaah slither Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

猛虎

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
khm.. kupio, dobio.. Wink

Ma SE rules  Smile
IP sačuvana
social share
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo,
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje
nije vredelo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kakav SE ovdje se priča o n70.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Iza svakog ugla vreba Dragan Kojic Keba

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Djole33 ja sam imao isti product code 0530763 ,ali za njega jos uvek ne postoji update firmeare na nokijinom sajtu,a za product code 0524100  postoji...Meni je najveci problem sto i dalje ni sa jednim firmeareom ne postoji srpski t9 recnik  ubacen,pa ako ko sazna bilo sta novo bio bih mu jako zahvalan,a verovatno ce  se i oni u nokiji setitit i ubaciti takav firmware,,, Za NinaNinu i Djoleta33,instalirajte slobodno,za sad se odlicno pokazao,a na osnovu mog koriscenja toi je jako dovoljno vremena,,,,za nijansu je brzi,barem jos uvek,,,eto toliko...Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC wildfire
imam jedan problem...kada skinem neku temu,igricu sa nekog sajta (na kome pise da je za N70) i prebacim na tel.,javalja mi da ne tel. ne podrzava.
ima li neko neku ideju?  Smile
U menadzeru podesi da prihvatas sve instalacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Metalika moj dobar drugar

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 69
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N70 ME
Evo celu noc baratam s njim!
Kako cool!
Evo izvestaj:
EMPI-tri fura ko zmaj sa slusalicama (bukvalno)...al bez je isto QL al je tih ko ptica kad je utepas
A kameru da ne pominjem! pa ona je fenomenalna! kad ispucas sliku svetli ko voz Smile a slike fenomenalne!
Posto sam ga odma stavio u oko vrata kad sam izaso iz MTSa, primetio sam da se i ribe pale na njega! Smile "Jel mogu da ga pipnem,dodirnem..." jedna cak rekla i "polizem" Smile pa to je neverovatno!
ostalo = strava = najbolji fon ikad, sahranice ga samnom u kopcegu kad budem crko da mogu da slusham muziku na onom svetu i igram neke igrice, mozda i malo da se qrcim Smile
btw: postoji mogucnost da je meni malo uvo osteceno zbog teze muzike pa slabije cujem, al sta je tu je Smile
to je to

« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 07:10:18 od Dead Head »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Haha Dead Head je car! ""Jel mogu da ga pipnem,dodirnem..." jedna cak rekla i "polizem"
--> pa sad bas ne mora tako eksplicitno ....  Smile
PS Dugo je do onoga sveta, valjda ces da promenis jos koji teefon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Evo celu noc baratam s njim!
Kako cool!
Evo izvestaj:
EMPI-tri fura ko zmaj sa slusalicama (bukvalno)...al bez je isto QL al je tih ko ptica kad je utepas
A kameru da ne pominjem! pa ona je fenomenalna! kad ispucas sliku svetli ko voz Smile a slike fenomenalne!
Posto sam ga odma stavio u oko vrata kad sam izaso iz MTSa, primetio sam da se i ribe pale na njega! Smile "Jel mogu da ga pipnem,dodirnem..." jedna cak rekla i "polizem" Smile pa to je neverovatno!
ostalo = strava = najbolji fon ikad, sahranice ga samnom u kopcegu kad budem crko da mogu da slusham muziku na onom svetu i igram neke igrice, mozda i malo da se qrcim Smile
btw: postoji mogucnost da je meni malo uvo osteceno zbog teze muzike pa slabije cujem, al sta je tu je Smile
to je to

Bratac,na kojim si ti to drogama,daj i meni malo Smile!!!Ovo me podseca pomalo na Jovine opservacije(Jova legenda sa mobilnog sveta),mada Jova je ironisao i zajebavao sve one debile koji nisu kapirali njegovu kritiku Srbije i izvrnutih vrednosti u istoj,a imam neki dojam da si ti ozbiljan Smile?Mozda ipak malo da poradis na pravopisu,pa nam nakon toga detaljno opisi kako je doslo do toga da ti doticna riba ponudi oralnu obradu N70 ME Smile..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Imam jedno pitanje  Smile
Da li moguce (kao u windowsu) da se kod symbiana uradi fora sa "Open with..." Npr. isprobavam dodatne mp3 playere; zelim da se konkretni mp3 otvori sa tacno onim programom koji mu ja odredim (isto vazi i za playliste...). Ili mozda postoje neke cake preko kojih se to posredno radi. To bi bilo extra korisno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
To si mogao da postavis u ovoj temi:  http://forum.burek.com/index.php/topic,149185.0.html  ,ali dobro.Naravno da moze(ako mislis na "file associations"),npr. app Xplore ima tu mogucnost,skini je(besplatna je) i gotovo Smile!Tek sad shvatih sta si ustvari trazio, to "open with" ima  Fexplorer i jos mnogo programa! Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 23:23:00 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.