Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224817 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Postoje razni programi za n70 koji sluze kao 'torch', da se tel koristi i kao lampa... Medjutim, mene interesuje da li je neki genije smislio da se background light ugasi cim se zatvore sve aplikacije (ali immediately!!!), a najbolje bi bilo pritiskom na neko dugme.

Ja još nisam čula da postoji ovakva aplikacija ili program, ali ne znači da se i to neće pojaviti... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Pa ninice kako nisi cula? Ti sve znas  Smile
Uglavnom takav program postoji, ozbiljno; negde sam ga iskopao ali i pobrisao (tada mi nije trebao  Smile Imao je cudno ime. Ne mogu da se setim...  Smile
Uglavnom sada trazim po raznim symbian sajtovima, pa ako ga nadjem, obavesticu vas!
Novi sam na ovom forumu i celu noc sam citao svih 270 postova ove teme uz uzitak
Zbog toga i najvise gotovim ninuninu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Uglavnom takav program postoji, ozbiljno; negde sam ga iskopao ali i pobrisao (tada mi nije trebao  Smile Imao je cudno ime. Ne mogu da se setim...  Smile

Pa ako je program samo sa tom funkcijom, onda ja za njega stvarno nisam čula...Ali ako je propratna funkcija programa koji radi nešto drugo...(nadam se da razumeš šta hoću da kažem)...onda je moguće da sam čula, al da mi se eto omakla ta mogućnost koju dotični program nudi... Smile

A kad si je ti to imao? Jel program-aplikacija novijeg datuma ili je odavno u opticaju? Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
HM!  Smile
Mislim da sam iskopao nesto!

SmartLight Automatic Backlight for S60

Automatic backlight: Light stays on as long as an application is in the foreground. Light goes off when you close or hide an app.

Isprobacu ovo ukoliko nadjem cr**k
Mislim da je to trazim.

PS Sta mu dodje "lifetimer" kod baterije? kako se to proverava? Stvarno nemam pojma.

POZ NINA Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aman bre čovek, ko te je ubedio da postoji aplikacija koja gasi svetlo telefona?!?
Postoje aplikacije koje non-stop drže uključeno svetlo telefona i medju njima je i ta tvoja koju si naveo i to ne baš najpreciznije ...
Aplikacija se zove: PhonePhreakSoftware SmartLight S60 V1.0 i ima je u full-u ...

« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 00:24:22 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Ljudi pomagajte!!! Koristio sam program System Tools i naravno hteo sam da se napravim baja i da promenim logo mobtela, e kada sam ga zamenio slikom i video da mi se ne svidja, nikako nisam mogao da vratim da pise samo ime provajdera, odnosno mreze. Vi ste pametniji od mene  Smile pa ako neko ima neku ideju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ljudi pomagajte!!! Koristio sam program System Tools i naravno hteo sam da se napravim baja i da promenim logo mobtela, e kada sam ga zamenio slikom i video da mi se ne svidja, nikako nisam mogao da vratim da pise samo ime provajdera, odnosno mreze. Vi ste pametniji od mene  Smile pa ako neko ima neku ideju...
Imaš valjda jedno 100 puta objašnjeno kako to rešiti u temi: Operator Logovi vase kreacije & Tutorijal.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Onda sam se obrukao. Pogresno sam shvatio opis... Ali ako ima aplikacija koje mogu da drze backlight ukljucenim, postoji i obrnuto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Hvala Cigla!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Onda sam se obrukao. Pogresno sam shvatio opis... Ali ako ima aplikacija koje mogu da drze backlight ukljucenim, postoji i obrnuto?
Nemam pojma da li negde postoji i da li za nju zna mali broj ljudi recimo..... no, na svim većim forumima i mestima koje se bave Symbian aplikacijama niko nije čuo za takvu aplikaciju, pa ajde da verujemo većini jer su tu naravno informacije i najbrojnije ....
Na kraju krajeva, možda bi i bilo logično da ako postoji aplikacija koja drži uključeno svetlo, onda bi trebala da postoji i ona koja softverski isključuje, no ...
Hvala Cigla!!!
Pa jesi li rešio, ili?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.