Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224466 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
backarelli-Pa nije to samo jednom,vec par puta mu se to desavalo,i to je ja mislim imao i na mc60(simens),to je ustvari poziv na cekanje.
Pa,nije ni meni naj/jasnije...pominju se dva razlichita broja*ako imash 1 karticu mislim da je nemoguca ova opcija bar na 064!(nisam siguran) Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Cigla te. Ja mislim da te dve linije nemoras posebno da trazis da ti podese na kartici.Barem ne na o64(mts) moj buraz nije nista zvao,ili trazio,a ima 2 linijeBio sam prisutan kad je razgovarao sa ortakom,i reko mu cekaj imam nekog na drugoj liniji,i prebacio se na nju.Dok ja jos nisam imao takvih situacija.

p.s. Znam da na fiksnoj telefoniji moze da se ukljuci ta opcija za 2 linije.Ja je imam,i mislim da je placam 45din mesecno. Smile
Neznam kako je tvom burazu to poshlo za rukom... :weirdface:Na dva fona sam video tu funkciju i na nijednom od njih nije radila*(064)-shto se tiche baterije svi znamo da je to osnovni problem smart fona... na N70 je njen max 60h-ili 2,5 dana*uz korishcenje svega po malo ne izdrzi duze od 36h ili 1.5 dan*
  Ajoj,ljudi,ala ste vi neupuceni.U pitanju je opcija koju aktiviras na sledeci nacin:tools/settings/call/call waiting/activate!Ima je na svakom fonu!Tako da se meni svakog dana desava da dok razgovaram primim jos jedan poziv,cuje se neki beep u sluski,onda kazem tom s kim pricam "sacekaj na vezi,imam drugu liniju",prebacim se na drugi poziv,obavim razgovor i vratim se na prvu liniju.Prosto k`o pasulj,ne znam sto se cudite,najobicniji poziv na cekanju!Ono o cemu se pricalo je nesto sasvim drugo,procitajte pazljivo Ciglino objasnjenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
meni se desilo da mi je pobrkao servisne centre za SMS poruke kad sam ubacio 064 karticu , inače stalno koristim 063 , ... morao sam posle ručno da podešavam broj centra za poruke  Smile  , eh šta su ti provajderi ... (kad sam vratio 063 karticu nije hteo da mi šalje SMS - piše poruku nije moguće isporučiti  Smile ) to mi se prvi put desilo !!!???

inače baterija mi treći dan drži , sad je na jednoj crti i izdržaće do ujutro ... nadam se - to bi bilo 4 dana , sjajan rezultat (čak je nisam ni prvi put ispraznio do kraja već čim sam je uzeo stavio sam je na kabl i punjač i radio promenu product coda u ME)  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
Cigla te. Ja mislim da te dve linije nemoras posebno da trazis da ti podese na kartici.Barem ne na o64(mts) moj buraz nije nista zvao,ili trazio,a ima 2 linijeBio sam prisutan kad je razgovarao sa ortakom,i reko mu cekaj imam nekog na drugoj liniji,i prebacio se na nju.Dok ja jos nisam imao takvih situacija.

p.s. Znam da na fiksnoj telefoniji moze da se ukljuci ta opcija za 2 linije.Ja je imam,i mislim da je placam 45din mesecno. Smile
Neznam kako je tvom burazu to poshlo za rukom... :weirdface:Na dva fona sam video tu funkciju i na nijednom od njih nije radila*(064)-shto se tiche baterije svi znamo da je to osnovni problem smart fona... na N70 je njen max 60h-ili 2,5 dana*uz korishcenje svega po malo ne izdrzi duze od 36h ili 1.5 dan*
Ajoj,ljudi,ala ste vi neupuceni.U pitanju je opcija koju aktiviras na sledeci nacin:tools/settings/call/call waiting/activate!Ima je na svakom fonu!Tako da se meni svakog dana desava da dok razgovaram primim jos jedan poziv,cuje se neki beep u sluski,onda kazem tom s kim pricam "sacekaj na vezi,imam drugu liniju",prebacim se na drugi poziv,obavim razgovor i vratim se na prvu liniju.Prosto k`o pasulj,ne znam sto se cudite,najobicniji poziv na cekanju!Ono o cemu se pricalo je nesto sasvim drugo,procitajte pazljivo Ciglino objasnjenje...
Mislim da nisi u toku !!! :evil:Znachi prochitaj Ciglin post pa se posle prikljuchi !!!!CallW o kome ti govorish postoji od 1996godshto znachi da sam toliko ne upucen nebih ni pisao postove!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
meni se desilo da mi je pobrkao servisne centre za SMS poruke kad sam ubacio 064 karticu , inače stalno koristim 063 , ... morao sam posle ručno da podešavam broj centra za poruke  Smile  , eh šta su ti provajderi ... (kad sam vratio 063 karticu nije hteo da mi šalje SMS - piše poruku nije moguće isporučiti  Smile ) to mi se prvi put desilo !!!???

inače baterija mi treći dan drži , sad je na jednoj crti i izdržaće do ujutro ... nadam se - to bi bilo 4 dana , sjajan rezultat (čak je nisam ni prvi put ispraznio do kraja već čim sam je uzeo stavio sam je na kabl i punjač i radio promenu product coda u ME)  Smile
Shto se tiche provajdera stvarno nemam rechi... Smile,a za bateriju pazi samo da nebude kao sa" divljacima",oni toliko traju ali samo prvih mesec dana korishcenja!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo

Mislim da nisi u toku !!! :evil:Znachi prochitaj Ciglin post pa se posle prikljuchi !!!!CallW o kome ti govorish postoji od 1996godshto znachi da sam toliko ne upucen nebih ni pisao postove!!!!
  Pa napisao si da se cudis vostezmaj-evom burazeru,a ja kazem da nema mesta za cudjenje jer je u pitanju najobicniji call waiting.A ja znam o cemu pise Cigla tel,ali izgleda da vostezmaj nije koristio opciju poziv na cekanju,pa je pomesao ove 2 opcije.Nema potrebe za ljutnjom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N95 8GB
Čitaš li ti ikada neku TOP temu?!? Smile
Lepo postoji tema u kojoj je dosta toga objašnjeno, recimo ova: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!]
Zatim, ima se i "Tips and Tricks za [Nokia]" tema koju treba pročitati i opet se nalazi u TOP index strani .... Smile
DA, čitam!  Smile

Znam kako se odrađuje backup, ja sam pitao  za Notes i Log fajlove, gdje se nalaze, na kojem disku, kada tražim sa FExplorerom!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
-Wey,Voste je sve vreme u toku...ako se na ekranu pojavi opcija "line1" i "line2" onda to nije vishe CallW,aljut nisam...pa zashto bi postojao "burek" ako ljudi ne iznesu svoje mishljenje!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
Čitaš li ti ikada neku TOP temu?!? Smile
Lepo postoji tema u kojoj je dosta toga objašnjeno, recimo ova: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!]
Zatim, ima se i "Tips and Tricks za [Nokia]" tema koju treba pročitati i opet se nalazi u TOP index strani .... Smile
DA, čitam! Smile

Znam kako se odrađuje backup, ja sam pitao za Notes i Log fajlove, gdje se nalaze, na kojem disku, kada tražim sa FExplorerom! Smile
To shto ti treba potrazi u Z disku,ali mislim da ti je lakshe(ako se ne snalazish u exploreru ne chachkaj mnogo,zeznucesh fon)da skinesh neke app koje sem imenika bekapuju notes itd... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
@backarelli Mislim da nije u toku,jer je nemoguce da se uradi ono sto predstavlja linija 1 i linija 2 na nasim mrezama,za sada,moguci su samo poziv na cekanju,konferencijska veza(iliti varijacija na istu,tzv. "multiparty").Voleo bih da vostezmaj sam kaze da li je video na ekranu telefona svog burazera da pise "line 1" i "line 2",ili je jednostavno stajalo npr. 0641234567,a ispod toga npr. 0631234567? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.168 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.